Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Inspecții și reviziidin 19845.0 - 26250.0 Lei / ședința
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Inspecții și revizii preț

Cât costă serviciile din categoria: Inspecții și revizii? Inspecții și revizii acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Inspecții și reviziiPREȚURI MEDII

Preț mic19 845,00 Lei/ședința
Preț mediu23 730,00 Lei/ședința
Preț mare 26 250,00 Lei/ședința
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri inspecții și revizii

Pentru a afla prețul exact al inspecțiilor și reviziilor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de inspecții și revizii.

Paratrăsnet1 396,50Lei / buc
Verificarea stării și siguranței paratrăsnetului. Întocmirea raportului.
Total
buc
Creați o cerere
Inspecția suporturilor și conductoarelor26,25Lei / m
Verificarea stării și siguranței suporturilor și conductoarelor.
Total
m
Creați o cerere
Inspecția instalației electrice315,00Lei / buc
Verificarea instalației electrice cu numărul de ieșiri în circuit peste 5.
Total
buc
Creați o cerere
Revizuirea sculelor electrice manuale 609,00Lei / buc
Revizuirea sculelor electrice manuale fără diferențierea puteri.
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Ingineri, proiectare de clădiriCât costă serviciile din categoria: Ingineri, proiectare de clădiri? Ingineri, proiectare de...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă un certificat de siguranță electrică?

Cu toții ne dorim o liniște sufletească care vine cu cunoașterea faptului că locuințele noastre sunt în siguranță, iar o verificare a siguranței electrice ne poate ajuta să ne asigurăm că energia electrică a gospodăriei noastre este în regulă. Dacă vă vindeți casa sau sunteți proprietar, va fi necesar și un certificat de siguranță electrică care să dovedească faptul că electricitatea din locuința dumneavoastră este curentă și îndeplinește standardele moderne de siguranță.

Costurile certificatului de securitate electrică

Ar trebui pregătit un raport de stare a instalației electrice dacă aveți nelămuriri cu privire la starea rețelei electrice din casa dumneavoastră. În general, se recomandă să efectuați o inspecție la aproximativ zece ani pentru a vă asigura că nu există probleme. Unele companii de asigurări vă pot solicita să efectuați o inspecție înainte de acoperire și, dacă vă vindeți casa, poate fi util să aveți un raport care să arate că locuința dumneavoastră este în siguranță. Dacă sunteți proprietar, este o cerință legală să vă asigurați că locuința dumneavoastră este în siguranță și ar trebui să faceți acest lucru cel puțin o dată la cinci ani, dacă nu cu fiecare nouă închiriere.

Testul va acoperi unitatea dumneavoastră de electrocasnice (cunoscută și sub numele de cutie de siguranțe), prize și cablaje, inspecții de împământare și conexiuni, inspecții de conductori sub tensiune și testarea deteriorării oricăror fitinguri și accesorii. După ce a fost inspectat de un electrician care este calificat să-și autocertifice munca, acesta va emite un certificat care să ateste că circuitele dumneavoastră sunt în siguranță.

În ceea ce privește prețul, costul unui certificat electric depinde în general de mărimea activelor și de complexitatea circuitelor inspectate. De obicei, pentru proprietăți mai mici, cum ar fi apartamentele cu un singur dormitor, costul unui certificat EICR începe de la aproximativ 3950 RON și crește la aproximativ 1235 RON pentru proprietăți mai mari, cum ar fi casele cu trei dormitoare. În cazul proprietăților mult mai mari, poate fi și mai mult.

Actualizat la: May 15, 2023