Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalație electricădin 68250.0 - 105000.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalație electrică preț

Cât costă serviciile din categoria: Instalație electrică? Instalație electrică acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Instalație electricăPREȚURI MEDII

Preț mic68 250,00 Lei/bucată
Preț mediu82 320,00 Lei/bucată
Preț mare 105 000,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri instalație electrică

Pentru a afla prețul exact al instalației electrice, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de instalație electrică.

Tub flexibil157,50Lei / m
Tub de instalare electrică flexibilă tip 1220, așezată liber sau sub tencuială cu rezistență mecanică medie din PVC, auto-stingătoare, D 20 mm
Total
m
Creați o cerere
Conductor de cupru 315,00Lei / m
Conductor de cupru așezat într-un tub CYY 450/750 V 4mm2
Total
m
Creați o cerere
Conductor de aluminiu262,50Lei / m
Cablu din aluminiu AYKY 450/750 V așezat fix 4 mm2
Total
m
Creați o cerere
Priză945,00Lei / buc
Priză încorporată 230 V/16A inclusiv conexiune, versiunea 3P
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
ElectricianCât costă serviciile din categoria: Electrician? Electrician acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Instalație electrică

Buna ziua, am un apartament intr-un bloc vechi, unde instalatia electrica este veche si nu corespunde nevoilor actuale - este super incarcata cu frigidere, masina de spalat haine, vase, uscator, etc. Doresc o evaluare a instalatiei electrice si un proiect pentru o instalatie care sa faca fata. Doresc sa lucrez cu un instalator autorizat. Va multumesc!

Ruxandra V.
Sector 2
Instalație electrică

Caut electrician care sa faca o instalatie noua intr un apartament de 47 de m2. Sa o astupe pe cea veche si sa creeze una noua. Nu vreau inlocuirea celei vechi. Montare de prize peste tot in casa.

Alexanda P.
București
Instalație electrică

Instalarea unui traseu de circuit îngropat in tencuiala, pentru un ventilator la bucătărie, plus un traseu îngropat pentru o priză shucko îngropată in aceeași bucătărie. Instalatorul să fie autorizat ANRE, copie autorizatie și factură la lucrare. București, in strada Secuilor

Valentin D.
Bucharest
Instalație electrică

Neceslt electrician pt modificări trasee și întrerupătoare, plus cablat niște boxe audio active mai calitative

Kozak A.
București
Instalație electrică

Inlocuit instalatie electrica, mutat un intrerupator, adaugat 4 sigurante in panou si instalat suplimentar 5 prize si 2 intrerupatoare

Constantin L.
București
Instalație electrică

Buna ziua , Am nevoie sa schimb instalatia pentru 4 prize astfel incat sa poata sustine o plita electrica un cuptor electric ,cuptor cu microunde si masina de spalat vase . In localitatea Afumati.

Marian I.
Afumați
Instalație electrică

Caut electrician pentru modificarea unor prize, legarea unui senzor de ploaie la o pergola si alte lucruri mici (exemplu montare interfon) de electrica. Sector 1 - neaparat din zona

Cristina P.
Sector 1
Instalație electrică

Am un apartament de 50mp - 2 camere intr-un imobil construit in 1966. Doresc sa refac toata instalatia, aparent urmand sa montez rigips peste tot

Adrian C.
Bucharest
Instalație electrică

Bună ziua, doresc sa mut o priza pentru aprox 2,5 m pentru a alimenta un aparat de aer conditionat. Și o priza pentru alimentare TV și cablu TV pentru aprox 1, 5 m. Multumesc

Daniel B.
Berceni
Instalație electrică

Fac lucrări de reconsolidare și recompartimentare casa și am nevoie de un electrician care sa refacă tot sistemul electric, inclusiv mutarea panoului electric. Autorizarea ANRE este necesara! Proiectul este la adresa: we PUNCT tl/t-RR0yw0GgbJ

Tiberiu S.
Sector 4
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă renovarea unei case?

Cablajele vechi și abandonate pot reprezenta un risc real - cablarea defectuoasă este o sursă comună de incendiu și șoc electric. Dacă casa dumneavoastră a folosit aceeași cablare de mult timp, poate fi necesar să o actualizați pentru a vă asigura că respectă reglementările moderne de siguranță.

Dacă casa dumneavoastră are mai mult de 25 de ani și nu s-au făcut modificări majore la linia de alimentare în acest timp, este posibil să fie necesară o inspecție pentru a se asigura că respectă partea P a Regulamentului de construcție. Semnele că cablurile dumneavoastră pot fi vechi sunt dacă cablurile sunt acoperite cu țesătură sau cauciuc, nu PVC și dacă unitatea de consum (numită adesea o cutie de siguranțe) are întrerupătoare ceramice mari. Dacă bănuiți că cablurile dumneavoastră sunt vechi, puteți cere unui electrician să efectueze o inspecție completă a cablajului pentru a recomanda orice lucrare de care aveți nevoie. O inspecție cu un raport scris poate costa între 495 RON și 1480 RON, în funcție de mărimea proprietății inspectate.

Costuri de reconstrucție electrică

Costul instalației electrice în casă va depinde în principal de mărimea proprietății - de exemplu, costul instalației electrice într-o casă cu 3 camere va fi mai mare decât costul instalației electrice a apartamentului.

Reconectarea are loc în două părți, „prima reparație”, care presupune instalarea cablajului propriu-zis, și „a doua reparație”, unde sunt instalate întrerupătoarele și prizele și sistemul este conectat și pus în funcțiune.

Cablajul poate fi o sarcină descurajantă - dacă este posibil, ar trebui să îndepărtați cât mai mult mobilier posibil și să așezați covoare, deoarece de obicei este necesar să ridicați scândurile podelei. De asemenea, electricienii ar putea avea nevoie să îndepărteze plinte sau să taie tencuiala, mai ales dacă instalează întrerupătoare sau prize noi atunci când modernizează o instalație electrică. Dacă casa dumneavoastră este în curs de renovare completă, este posibil să doriți să vă mutați pentru o perioadă, deoarece veți rămâne fără electricitate și acest proces poate fi foarte perturbator.

Renovarea completă a unei case de familie poate dura aproximativ o săptămână și va costa de obicei între 9890 RON și 24700 RON pentru materiale și manoperă. Proprietățile mai mici vor fi mai ieftine. Dacă lucrarea este foarte extinsă și tencuiala a fost tăiată în mod repetat fie în pereți, fie în tavan, poate doriți să luați în considerare re-tencuirea pentru a îmbunătăți aspectul pereților.

Costuri racordare bucătărie

Întrucât bucătăriile sunt de obicei încăperile gospodăriei cu cel mai mare număr de prize și cablaje, pentru a face față numărului mare de electrocasnice, proiectele de remodelare a bucătăriei sunt deosebit de frecvente. Prețul mediu al unei conexiuni la bucătărie este între 4595 RON și 7415 RON.

Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Instalație electrică preț
Ce este o estimare într-o instalație electrică?

Cu ajutorul devizului putem obține o aproximare a materialului, a investiției și a timpului necesar pentru finalizarea proiectului electric. Scopul estimării și calculului: Înainte de începerea proiectului, este necesar să se cunoască materialul necesar și costurile care urmează să fie suportate.

Cât timp durează conectarea la electricitate a casei?

O recablare completă poate dura, în medie, între 5-10 zile, în funcție de mărimea proprietății. Timpul necesar depinde de numărul de antreprenori care lucrează și de amploarea exactă a lucrărilor implicate.

Cât taxează majoritatea electricienilor pe oră?

A complete renovation can take an average of 5 to 10 days, depending on the size of the property. The time depends on the number of working suppliers and the exact scope of work.

Merită să remodelăm electricitatea din casă?

Tariful orar mediu al unui electrician este între 250 și 500 RON pe oră. În plus, este posibil să vă confruntați cu taxe care depășesc această rată, cum ar fi taxe de transport și alte cheltuieli generale, plus costul oricărui material necesar pentru a finaliza sarcina.

Se pot face instalații electrice noi în casă fără a îndepărta pereții?

Deoarece majoritatea proprietarilor de case se tem să spargă pereții, electricienii sunt adesea întrebați: „Este posibil să conectați o casă fără a îndepărta gips-cartonul?”. Răspunsul este de obicei da și în unele cazuri este posibil să se realizeze o nouă instalație electrică a întregii case cu întreruperi minime.

De ce sunt atât de costisitoare lucrările electrice?

Deși costul remodelării unei case poate părea prea mare atunci când cumpărați o casă, proprietarii de case cu sisteme de cablare învechite pot constata că prețul mediu al remodelării unei case poate fi o cheltuială bună. Dacă sistemul dumneavoastră electric este depășit, probabil că merită să refaceți cablajul casei.

Prețul liniilor electrice este în crește?

Prețurile firelor de cupru au început să crească brusc din nou la sfârșitul anului 2020, crescând cu peste 14% în 2021. Dar acesta a fost doar începutul valului de meteori care avea să urmeze.

Cât costă un cablaj de garaj?

Costul adăugării de circuite la garaj variază de la 5940 RON la 12370 RON, limita superioară a gamei fiind garajele separate, în care cablul de alimentare subteran trebuie să fie îngropat, care duce de la panoul principal de serviciu la garaj.

Cât costă montarea unei noi instalații electrice?

În prezent, costul mediu al instalării unei linii electrice este între 30 RON și 40 RON per 30 cm. Având în vedere că o casă cu suprafața de 110 mp va avea aproximativ 86 de metri de linii electrice, administrarea întregii case va costa undeva între 12370 și 29680 RON.

Cât costă remodelarea unui dormitor?

De exemplu, în timp ce costul mediu al reinstalării unei bucătării este de 10390 RON, un electrician poate percepe între 2970 RON și 3960 RON pentru a remodela un dormitor. 

Tip cameră, Preț mediu:

 • Dormitor 1000 până la 3960 RON
 • Subsol 3960 până la 7420 RON
 • Baie 4950 până la 9890 RON
 • Bucătărie 9400 până la 16325 RON
De unde știți dacă casa dumneavoastră trebuie remodelată?

Iată câteva semne de avertizare:

 • Miros de ars persistent
 • Dacă nu ați ars cina și simțiți miros de ars care nu dispar, casa dumneavoastră poate avea nevoie de cabluri noi
 • Prize sau întrerupătoare arse sau pătate
 • Siguranțele arse în mod repetat
 • Lumini intermitente sau care se sting
 • Șocuri electrice
 • Casă veche
Ce tip de electrician face cei mai mulți bani?

Iată cele mai bine plătite joburi în electricitate:

 • Electrician
 • Electrician întreținere
 • Electrician industrial
 • Instalator solar
 • Tehnician substație
 • Tehnician în automatizări
Cât costă instalarea unui întrerupător de lumină?

Cât costă instalarea unui întrerupător de lumină? Prețurile pentru schimbarea comutatoarelor variază de obicei între 320 și 620 RON. Aceasta variază în funcție de tipul de întrerupător și dacă s-au făcut modificări la instalația electrică a casei dumneavoastră. Conectarea unui accesoriu și a unui comutator nou-nouț poate dura câteva ore și poate costa 1980 RON sau mai mult.

La ce vârstă ar trebui să remodelați instalația electrică din casă?

Dacă proprietatea are o vechime mai mare de 30 de ani, este probabil să fie necesară o actualizare cel puțin parțială pentru a îndeplini standardele moderne, inclusiv înlocuirea cutiei de siguranțe cu o unitate modernă de consum.

Reconstrucția cablajului include reparații de tencuială?

Da. Instalația electrică presupune tăierea în cărămidă, ceea ce înseamnă că pereții necesită reparații.

Cum îmi pregătesc casa pentru remodelare?

Planificați cu atenție tot ce trebuie să faceți. Îndepărtați tot ce puteți, cum ar fi toate covoarele sau mobilierul, deoarece firele vor trece pe sub podea, prin pereți și prin tavan. Electricienii vor trebui să ridice podeaua și să taie tavanele pentru a putea instala în siguranță firele.

Cât costă instalația electrică a unei case noi?

Mulți electricieni vor estima costul interconectarii unei case ca și cost pe metru pătrat. Prin urmare, este util să știți dacă prețul pe care l-ați primit este la nivelul mediei naționale. Costul mediu al remodelării unei case este de obicei între 10 și 20 RON pe metru pătrat.

Cât de haotică este interconectarea casei?

Cablajul imobiliar este o muncă haotică și perturbatoare. Se desfășoară în două faze: prima fază este atunci când sunt instalate cablurile, iar a doua, când totul este conectat, apoi sunt montați pereții frontali ai prizelor, întrerupătoarelor și luminile.

Puteți conecta casa în etape?

Instalația electrică se realizeaza în doua faze: Prima fază - Înlocuirea cablajelor, instalației electrice, circuitelor și cutiilor de montaj. Faza a doua - Montarea panourilor frontale pentru prize și întrerupătoare și montarea corpurilor de iluminat.

Cât costă conectarea unui șopron la electricitate?

Aducerea energiei electrice la adăpost vă va costa între 500 RON și 3000 RON.

Cât ar trebui să coste instalarea unui întrerupător?

Costul mediu al instalării unui întrerupător este de 1090 RON dacă angajați un electrician autorizat. Aceste costuri includ costurile materiale și ale forței de muncă.

Cât costă renovarea unei case cu o suprafață de 180 de metri pătrați?

Costul mediu al remodelării unei case cu o suprafață de 180 de metri pătrați este între 59380 și 98950 RON. Aceste costuri includ îndepărtarea și înlocuirea tuturor cablurilor și instalarea unei noi cutii de siguranțe.

Cum calculez câte cabluri îmi trebuie pentru casa mea?

Pentru a obține o estimare mai precisă, calculați metrii pereților dumneavoastră și înmulțiți-i cu prețul mediu de pe piață.

De ce ar trebui să remodelez o casă?

Motivul principal pentru remodelarea instalației electrice a casei este cablarea depășită sau defectuoasă. Instalația electrică defectuoasă poate fi foarte periculoasă și provoacă o serie de incendii și accidente grave în gospodării în fiecare an. Prin urmare, este esențial să efectuați un test cu electrician calificat și să reparați cablajul dacă găsiți o defecțiune comună.

O casă din anii 70 trebuie reconstruită?

Majoritatea locuințelor din anii 1970 nu au nevoie de o instalație electrică renovată. Probabil că vor trebui doar să modernizeze unitatea consumatorului și împământarea.

De ce este cablul electric atât de scump?

Aceste creșteri de preț se datorează unor factori precum redresarea economică a Chinei în urma pandemiei, stimulentele durabile pentru energie verde și întreruperile aprovizionării. Producția industrială în creștere a Chinei, împreună cu inițiativele agresive de energie durabilă, acreditează țara drept cel mai mare consumator de cupru din lume.

Cum estimez lucrările electrice?

Pentru a calcula prețul lucrărilor electrice, ar trebui să înmulțiți prețul pe oră cu numărul de ore cât va dura munca. Dacă sunt necesare materiale suplimentare pentru lucrare, nu uitați să le adăugați la costul total.

O casă din anii '50 trebuie remodelată?

Dacă cablarea dumneavoastră nu este de tip modern acoperit cu PVC, atunci poate fi necesar să o reinstalați. Dacă vedeți cabluri vechi izolate cu cauciuc, cabluri izolate cu material textil (folosite până în anii 1960) sau cabluri izolate cu plumb (anii 1950), acestea trebuie înlocuite deoarece izolația pur și simplu se defectează.

Ce presupune conexiunea completă?

Ce este o instalație electrică? Un sistem de cablare electrică în întreaga casă vă alimentează toate aparatele, echipamentele și iluminatul. În timp, sistemul și cablurile trebuie înlocuite. Interconectarea casei include înlocuirea tuturor cablurilor și modernizarea echipamentelor.

Cât de des trebuie reparate cablurile în casă?

Când trebuie să refac instalația? Nu există instrucțiuni exacte. Doar pentru că unitatea este veche nu înseamnă că este periculoasă. Uzura instalației dumneavoastră electrice poate fi afectată de mulți factori, inclusiv de materialele utilizate și de modul în care este utilizată proprietatea dumneavoastră.

Cât de mult taxează un electrician pe zi?

Puteți economisi bani solicitând o ofertă în avans și lucrarea va dura mai mult decât era planificat deoarece veți plăti în continuare prețul estimat. Alternativ, dacă munca dumneavoastră durează mai puțin decât ați planificat, puteți pierde economii.

Actualizat la: Jun 14, 2023