Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalații sanitaredin 2100.0 - 13125.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalații sanitare preț

Cât costă serviciile din categoria: Instalații sanitare? Instalații sanitare acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Instalații sanitarePREȚURI MEDII

Preț mic2 100,00 Lei/bucată
Preț mediu7 455,00 Lei/bucată
Preț mare 13 125,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri instalații sanitare

Pentru a afla prețul exact al instalațiilor sanitare, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de instalații sanitare.

Sistem de apă și canalizare din țevi filetate din oțel 1 858,50Lei / m
Sistem de apă și canalizare din țevi de oțel filetate, zincate, fără sudură, - comune calitatea 11 353. 0, 10 004. 0, sudate, 42 01 42 comune, - calitate 11 343,00 DN 32.
Total
m
Creați o cerere
Montarea supapelor420,00Lei / buc
Montarea supapelor, scurgerilor, plutitorului, drenajului, aerării și ventilări, robinetelor de umplere și de scurgere PN 0.6, supape de scurgere G 3/4.
Total
buc
Creați o cerere
Demontarea sistemului de apă și canalizare din țevi de oțel288,75Lei / m
Demontarea sistemului de apă și canalizare din țevi de oțel peste 25 până la DN 40 0,00497 t.
Total
m
Creați o cerere
Reparațiile sistemului de apă și canalizare 357,00Lei / buc
Reparațiile sistemului de apă și canalizare tăierea filetate a firului rupt de armatura din perete.
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalator sanitarCât costă serviciile din categoria: Instalator sanitar? Instalator sanitar acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Instalații sanitare

revin. acum 1 saptamana jumatate am vazut o coada de soarece sau sobolan iesind pe sub usa de vizitare de la baie. fiind metalica nu a putut intra. am izolat cu spuma de jur imprejurul usii. ce doresc este schimbat tevi din coloanele principale si scoase afara plus usa de vizitare zidita. doresc lucrarea intr o zi finalizata. tevi ,robineti,usa zidita. am avut 2 intalniri cu 2 persoane de pe site care m-au dezamagit profund. doresc Meseriasi. ce doresc atasez in poza 2.

Tudor B.
București
Instalații sanitare

Bună ziua. Am nevoie de un instalator pentru a lega apa calda si apa rece de la chiuvetă la instalatia de apa a blocului, plus legarea mașinii de spălat la instalațiile aferente. Mulțumesc

Cristian R.
București
Instalații sanitare

Am nevoie de tragerea unoe tevi de apa pentru un calorifer de la etajul 1 la mansarda, mentionez, ca in mansarda nu se afla nici un calorifer in acest moment.

Stefan R.
București
Instalații sanitare

Buna ziua, Am nevoie de ajutor sa schimb un robinet de la rezervorul de apa de la WC. Din pacate, acesta a putrezit si s-a rupt din cotul de la teava. A rămas o bucata acolo pe care nu o pot scoate. Cred ca trebuie schimbat si acest cot, împreună cu robinetul. Multumesc, Razvan Rusu

Rusu N.
București
Instalații sanitare

Am 11 calorifere de montat dar și instalația in sine trasat țevile de la centrala etc aștept Aștept să mă contactați

Florin B.
Berceni
Instalații sanitare

Centrala 9 calorifere si 2 calorifere protprosop astept oferta voastra si seriozitate! Vb la fata locului fara sa platesc bani la deplasare!

Florin B.
Berceni
Instalații sanitare

Buna ziua , Doresc executarea cu carota a unei gauri de evacuare pentru centrala de apartament in peretele exterior de beton

Victor C.
București
Instalații sanitare

- Reparatie teava sparta in perete (teava de intrare in baterie) - Filtru de apa la intrarea in casa - Instalare robineti de izolare a centralei si a retelei de apa a casei - Instalare baterie electrica chiuveta - exista priza conforma - Instalare bazin WC Casa cu alimentare cu apa prin hidrofor. Oras Pantelimon, Ilfov

Iulian M.
Pantelimon
Instalații sanitare

Am un boiler Vaillant, atașat unei centrale pe gaze. Alimentarea cu apa se face de la puț, prin filtru și dedurizator. Apa calda de la boiler miroase puternic a fier și lasă pete pe chiuveta. Doresc sa scap de mirosul neplăcut al apei.

Valentin S.
Ostratu
Instalații sanitare

Asociatie de proprietari,avem nevoie de montarea unor robineti la subsol,pe coloanele de termoficare(9 coloane "calorifere").Lucrarea este destul de urgenta,deoarece vine frigul si C.M.T.B.incep probele.Solicit un pret estimativ

Staicu G.
București
Instalații sanitare

Doresc sa imi instalez o centrala pe gaz , in apartament. Locuiesc la etajul 4/4 . La parter este un apartament care are deja centrala termica.Doresc echipa si inginer autorizat care sa realizeze instalarea conductelor si proiectul.

Anca Georgeta C.
București
Instalații sanitare

Conectarea unui boiler în garaj și refacerea circuitului pentru apă caldă compus din centrală pe gaz și centrală lemne. Tur retur apă caldă la robineți / tur retur încălzire apă în boiler. Eliminarea unor erori de exemplu amplasare pompă de apă rece 35 grade pe circuitul de încălzire apă caldă

Iulian I.
Chiajna
Instalații sanitare

Am nevoie de ajutorul unui instalator pentru instalarea unei chiuvete de baie cu picior si inlocuirea unui robinet de alimentare pe coloana de apa rece la chiuveta de bucatarie intr-un apartament in zona Gara de Nord.

Rudolf U.
București
Instalații sanitare

Curățarea unui calorifer de tabla de 1.2 m. Partea de jos este rece, mai merita curățat sau înlocuirea acestuia. A fost odată curățat doar cu pompa și apa, fără soluție de curatare, caloriferul a stat foarte mult timp nefolosit.

Valentin G.
București
Instalații sanitare

La baie, la bloc, am de tras o teava din conducta din perete pt rezervorul de wc. As dori sa fie pe cupru.

Petre Daniel G.
Ploiești
Instalații sanitare

Instalare robinet alimentare apa si scurgere la instalatia existenta pentru masina spalat vase. Am necesarul de materiale.

Catalin P.
București
Instalații sanitare

Buna ziua, Am un calorifer din otel, Purmo, montat deja la bloc, la etajul 7 din 8 care nu se mai incalzeste. Cumva caldura nu mai trece dupa un robinet. Teava este calda pana la robinet si rece dupa. As dori o reparatie a acestui calorifer saptamana urmatoare dupa data de 19.04.2023. Ma puteti auta? O zi buna!

Simona T.
București
Instalații sanitare

Necesar studiat o instalație de la hidrofor pana la boiler , diferente de presiuni etc . Probabil necesar instalarea unui vas de expansiune

Marian Dinu D.
Ghinești
Informații utileCe trebuie să știți

Care este tariful orar al instalatorului?

Fie că este ceva simplu, ca un robinet care curge sau ceva drastic, ca o bucătărie inundată, instalatorii sunt oamenii la care apelăm atunci când ni se strică ceva acasă.

Costul angajării unui instalator variază în funcție de tipul de muncă, de timpul care  va dura și dacă este sau nu o urgență, dar este întotdeauna util să știți la ce costuri vă puteți aștepta.

Tarif orar

Majoritatea instalatorilor își vor taxa timpul pe baza tarifului orar al instalatorului - suma pe care o percep pe o oră de lucru. De obicei, oricât de mică ar fi lucrarea, ei vor percepe cel puțin o oră pentru a-și acoperi capul.

Tariful orar poate varia, adesea în funcție de locație. Estimăm că tariful orar tipic pentru un instalator este în jur de 170 până la 300 de RON.

Taxă zilnic

Tariful zilnic este rata la care instalatorul știe că va petrece întreaga zi pe proiect. Prin urmare, poate avea costuri fixe care vor fi mai mici decât tariful orar.

Estimăm că tariful zilnic tipic va varia între aproximativ 1480 RON și 2720 RON.

Companiile stabilite mai mari percep adesea mai mult decât proprietarii individuali mai mici, dar pot avea prețuri standardizate pentru anumite sarcini și vor declara prețul total înainte de a le angaja.

Costuri pentru instalații sanitare de urgență

Nimeni nu vrea să se confrunte cu o urgență, dar, din păcate, se întâmplă. Dacă aveți o urgență - cum ar fi o scurgere sau o ruptură a conductei - care necesită atenție imediată și are loc în afara orelor normale de lucru, cum ar fi peste noapte, în weekend sau în vacanță - veți plăti o taxă suplimentară pentru a angaja un instalator în acele perioade.

Prețurile pentru apelurile de urgență pot fi de până la două ori mai mari decât tarifele normale pe oră - în jur de 495 de RON și mai mult.

Lucrări de rutină la instalații sanitare

Deși tarifele orare reprezintă modalitatea standard de evaluare a lucrărilor de instalații sanitare, există o serie de probleme comune pe care instalatorii sunt obișnuiți să le rezolve și știind cât timp va dura, ceea ce înseamnă că puteți oferi o ofertă de preț exactă în avans sau pot oferi un preț standard pentru muncă.

Pentru unele locuri de muncă, în special cele care implică instalarea a ceva nou, costul lucrării va fi asociat și cu costul noului echipament.

Cât costă o toaletă nouă?

Înlocuirea toaletei ar trebui să dureze câteva ore pentru un instalator cu experiență, la un cost mediu de aproximativ 495 RON până la 1480 RON.

Toaleta în sine va costa de la aproximativ 250 de RON până la câteva mii de lei, în funcție de materiale, design și locul de cumpărare.

Repararea unei toalete va fi de obicei mai ieftină. În funcție de problemă, aceasta poate fi o simplă reparație a rezervorului care durează mai puțin de o oră și costă în jur de 250 RON, în timp ce problemele mai complexe pot dura mai mult și pot costa 495 RON sau mai mult.

Cât costă o chiuvetă nouă

Înlocuirea chiuvetei este similară ca scop cu înlocuirea toaletei. Prețul va fi aproximativ similar și va costa între 495 RON și 1235 RON.

O chiuvetă nouă poate costa de la 250 de RON la câteva mii de lei.

Cât costă schimbarea robinetului

Înlocuirea sau repararea robinetului depinde într-o oarecare măsură de tipul de robinet. Repararea unei singure scurgeri ar trebui să fie o taxă minimă, în timp ce înlocuirea unui set de robinete poate dura câteva ore și poate costa între 740 RON și 1480 RON.

Doar robinetele pot costa 100 de RON sau mai puțin, dar pot costa și mult mai mult în funcție de design.

Cât costă repararea unei conducte de apă crăpate

Repararea unei conducte de apă crăpate ar trebui să fie o reparație relativ simplă, care durează câteva ore și costă între 250 și 690 de RON.

Instalatorii transportă de obicei o gamă de piese de schimb, țevi de diferite dimensiuni standardizate, astfel încât vor putea furniza piesele noi necesare.

Cât costă înlocuirea rezervorului de apă

Înlocuirea rezervorului de apă caldă este o muncă mai mare, care durează adesea cea mai mare parte a zilei. Costurile vor fi adesea între 1480 RON și 2720 RON.

Actualizat la: May 15, 2023