PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Montaj mobila
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Montaj mobila preț

Cât costă serviciile din categoria: Montaj mobila? Montaj mobila acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri montarea și instalarea mobilierului

Pentru a afla prețul exact al montajului și instalării mobilierului, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de montare și instalare a mobilierului.

Lucrări de construcție și montare mai puțin de 4 ore 63,68Lei / ora
Lucrări de construcție și montare în interval de mai puțin de 4 ore. Dificultate: mai puțin dificile (Cl.1).
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de construcție și montare mai mult de 4 ore și mai puțin de 8 ore54,18Lei / ora
Lucrări de construcție și montare în interval de mai mult de 4 ore și mai puțin de 8 ore. Dificultate: mai puțin dificile (Cl.1).
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de construcție și montare mai mult de 8 ore 51,38Lei / ora
Lucrări de construcție și montare mai mult de 8 ore. Dificultate: mai puțin dificile (Cl.1).
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de construcție și montare mai mult de 12 ore 44,30Lei / ora
Lucrări de construcție și montare mai mult de 12 ore. Dificultate: mai puțin dificile (Cl.1).
Total
ora
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
MeșteriCât costă serviciile din categoria: Meșteri? Meșteri acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Montaj mobila

Vreau sa instalez un pull-up bar in perete. Nu știu exact daca peretele poate să susțină și de ce șuruburi, unelte am nevoie.

Ioan S.
București
Montaj mobila

Sa instaleze o somiera rabatabila. Sa verifice la fata locului cadrul de pat si sa modifice functie de situatie daca este cazul pentru a instala in siguranta si cu succes somiera rabatabila. Am documentatia de ansamblare, este necesara o persoana care sa aplice informatiile din documente si la sugestia telefonica a producatorului de somiere. Multumesc

Ay I.
București
Montaj mobila

Doua dulapuri pe un hol, tot palul este taiat si cantuit conform unor schite facute manual. Mai trebuie cumparat si taiat doar placajul pe spate si accesoriile (balamele, picioare etc)

Dan D.
București
Montaj mobila

Doresc ajutor la construcția unei magazii de lemn. 9 stâlpi puși pe poziție, întăriți și acoperiș. Ulterior poate ajutor la placare cu OSB.

Maria V.
Ciorogârla
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă asamblarea mobilierului plat?

Amenajarea unei case poate fi o afacere costisitoare, mai ales dacă sunteți în căutarea unor piese elegante, de designer. Având în vedere acest lucru, nu este de mirare că mulți dintre noi apelează la opțiuni de magazin precum IKEA, care oferă atât de multe opțiuni de mobilier versatile încât au devenit una dintre cele mai populare modalități de a umple o cameră - mai ales că puteți fi întotdeauna sigur că veți primi piesa acasă. Ambalajul este practic și puteți asambla mobila și dumneavoastră acasă. Cu toate acestea, nu toți avem timpul sau priceperea de a asambla singuri mobilierul.

Tarifele zilnice ale meșterilor

Când luăm în considerare costurile asociate cu asamblarea mobilierului, este cel mai ușor să ne gândim la cât timp va dura asamblarea. Meșterii vor percepe de obicei o rată orară. În funcție de regiunea în care locuiți în România, prețurile pot varia de la aproximativ 50 până la 150 RON.

Asamblarea unei biblioteci simple poate dura mai puțin de o oră, în timp ce proiectele de asamblare mai complexe, cum ar fi canapelele extensibile, pot dura mai mult. Meșterii pot percepe mai mult pentru prima oră pentru a-și acoperi cheltuielile de transport etc., și mai puțin pentru următoarele ore, dar în general prețul normal este în jur de 150 de RON pe oră.
Amintiți-vă că, deși lucrarea poate fi finalizată foarte repede, meșterul va percepe de obicei o oră pentru a-și acoperi timpul și costurile aferente.
Tariful zilnic normal al unui meșter poate fi în jur de 495 de RON, dar dacă nu mobilați toată casa cu lucruri noi, este puțin probabil ca asamblarea mobilierului să dureze toată ziua.
Unii proprietari ar putea prefera să stabilească o taxă fixă ​​pentru fiecare articol, cum ar fi 250 RON pe piesă de mobilier sau 495 RON pentru realizarea mai multor piese într-o singură zi.

Actualizat la: Sep 14, 2023