Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalare duș sau cadădin 4200.0 - 25200.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalare duș sau cadă preț

Cât costă serviciile din categoria: Instalare duș sau cadă? Instalare duș sau cadă acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Instalare duș sau cadăPREȚURI MEDII

Preț mic4 200,00 Lei/bucată
Preț mediu11 886,00 Lei/bucată
Preț mare 25 200,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri reparații duș, cadă sau cabină de duș

Pentru a afla prețul exact al reparațiilor de duș, cadă sau cabină de duș, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de reparații duș, cadă sau cabină de duș.

Montarea rigolei de scurgere duș2 835,00Lei / buc
Montarea rigolei de scurgere duș în mijloc lungime 700 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Instalarea cadițelor de dus acrilice 4 620,00Lei / buc
Montarea cădițelor de duș acrilice pătrate - 800x800 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea cabinei de duș cu masaj 20 265,00Lei / buc
Montarea cabinei de duș cu masaj și aburi.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea paravanelor dușului3 150,00Lei / buc
Montarea paravanelor de duș până la o înălțime de 2000 mm pentru ușile cu simple, lățime 750 mm.
Total
buc
Creați o cerere
0,00Lei /
summary
create demand
0,00Lei /
summary
create demand
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalator sanitarCât costă serviciile din categoria: Instalator sanitar? Instalator sanitar acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Instalare duș sau cadă

Buna ziua, Am nevoie de urmatoarele: - Instalare cada dus plata compozit (3cm grosime); - Instalare cabina de dus sticla.

Denisa D.
București
Instalare duș sau cadă

Instalare cabina dus clasica cu cadita mica la nivelul podelei, in sectorul 6 - cora lujerului. Posibile probleme ar fi ca unul din pereti nu este perfect drept si ramane un mic spatiu intre perete si cada de dus, deci necesita fie umplere material fie o hidroizolatie foarte buna.

Alexandru U.
București
Instalare duș sau cadă

Inlocuire cabina de dus cu un dus tip walk-in. Trebuie demontata cabina existenta, eventual scoasa gresia existenta, instalata rigola, hidroizolatia si gresia noua, cu bordura.

profile image
Gabriel I.
Sector 2
Instalare duș sau cadă

Vreau sa schimb cada de la baie cu un dus. De preferat cu un perete de sticlă si/sau o ușă tot din sticlă. Va fi amplasat dacă este posibil cumva direct pe gresie (stau la etaj 2 presupun ca e nevoie de ceva izolare).

Robert M.
București
Instalare duș sau cadă

Buna ziua, as dori sa schimb un panou de dus de la o cada cu un panou nou cu 3 elemente. Voiam sa va intreb daca credeti ca ma puteti ajuta cu montarea, cat m-ar costa si daca ma puteti ajuta si cu debarasarea celui vechi? O zi buna, Mihai

Mihai D.
București
Instalare duș sau cadă

Avem o problemă cu două cabine de dus. Usile nu sunt etanșe la nivelul pragului și scapă apa în afara cabinelor de duș.

Cris T.
București
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă instalarea unui duș?

Toată lumea se va bucura de un duș fierbinte plăcut, indiferent dacă vă pregătiți pentru zi sau vă odihniți cu câteva minute înainte de culcare. Deci nu este nimic mai rău decât un duș slab, călduț, care stropește și nu este niciodată suficient de fierbinte. Dacă trebuie să cumpărați un duș nou sau să înlocuiți unul vechi, acest articol vă va spune pe ce costuri vă puteți baza.

Acest manual acoperă în principal costurile de înlocuire și instalare a unei noi unități de duș - pompă, conducte și cap de duș. Există o serie de tipuri diferite de dușuri din care puteți alege, în funcție de modul în care este configurat sistemul de apă al casei dumneavoastră.

Instalare

Tariful orar pentru instalator poate fi în jur de 300 de RON pe oră, deși o simplă schimbare a dușului ar trebui să dureze de obicei aproximativ o jumătate de zi, așa că prețul instalării pentru câteva ore va fi în jur de 990 de RON, în funcție de locul în care vă aflați. Costul total al manoperei va fi costul de instalare plus costul unității de duș achiziționate.

Aceasta înseamnă că prețul total al înlocuirii unei unități de duș poate varia de la aproximativ 1880 RON până la aproape 4595 RON, în funcție de modelul ales.

Dușuri electrice

Dușurile electrice sunt conectate la alimentarea cu apă rece și folosesc un încălzitor în unitatea de duș pentru a încălzi apa la temperatura dorită. Acestea pot fi relativ scumpe - de la 300 de RON - până la peste 990 de RON pentru modele mai bune.

Dușuri mixte

Dușurile mixte preiau apă atât din apă caldă menajeră, cât și din apă rece, folosind un sistem de supape în interiorul unității de duș pentru a amesteca apa la temperatura dorită. Aceste unități pot fi fie ascunse în spatele unui perete, fie descoperite. Unitățile pot varia de la 250 la aproximativ 740 RON.

Dușuri cu presiune mare

Dușurile cu presiune sunt adesea confundate cu dușurile electrice, deoarece au o unitate exterioară similară, dar atrag apă atât din apă rece, cât și din apă caldă. Diferența este însă că au o pompă internă care ajută la creșterea presiunii apei. Acestea pot varia de la aproximativ 495 RON până la 2470 RON pentru modelele mai avansate. Majoritatea dușurilor mixte pot fi transformate în dușuri cu putere dacă apa este aspirată din rezervor și nu din boilerul combinat.

Aceste dușuri sunt echipate cu un senzor care detectează schimbările de temperatură pentru a ajuta la reglarea acesteia, astfel încât nu există vârfuri ascuțite dacă, de exemplu, altcineva folosește un robinet. Acestea pot varia între aproximativ 495 RON și 990 RON.

Dușuri digitale

Aceste dușuri high-end au o interfață digitală pentru a controla totul, de la temperatură la presiune și pot fi chiar conectate la dispozitive inteligente de acasă. Prețurile pentru aceste dușuri pot începe de la aproximativ 1730 RON până la mai mult de 2965 RON, în funcție de model.

Costuri adiționale

Dacă doriți să înlocuiți întreaga cabină de duș, cu paravan și cadă, atunci vă așteaptă o serie de costuri suplimentare, în funcție de materialele pe care le alegeți. Înlocuirea întregii cabine poate costa aproximativ 4595 de RON, mai ales dacă este nevoie de plăci suplimentare.

Actualizat la: May 15, 2023