PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Întreținerea piscinei
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Întreținerea piscinei preț

Cât costă serviciile din categoria: Întreținerea piscinei? Întreținerea piscinei acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri întreținerea piscinei

Pentru a afla prețul exact al întreținerii piscinei, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de întreținere a piscinei.

Repunere în funcțiune988,75Lei / compl
Curățarea piscinei, controlul și conectarea filtrării, alimentarea cu apă, reglarea pH-ului, aplicarea chimiei bazinului.
Total
compl
Creați o cerere
Iernare988,75Lei / compl
Curățarea piscinei, oprirea filtrării, evacuarea apei sub skimmer și duze.
Total
compl
Creați o cerere
Curățare395,50Lei / compl
Curățarea piscinei de murdărie groasă, curățarea pereților și a fundului piscinei de depuneri.
Total
compl
Creați o cerere
Tarif pe oră118,65Lei / ora
Tarif pe oră a sarcinilor standard de întreținere a piscinei.
Total
ora
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Construcție piscinăCât costă serviciile din categoria: Construcție piscină? Construcție piscină acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă o casă lângă piscină?

O casă lângă piscină poate oferi fiecărei case o senzație premium. Casele lângă piscină sunt locuri populare pentru relaxare, oferind fiecărei grădini o altă dimensiune a distracției.

Dacă aveți o piscină, o casă lângă piscină vă poate transforma piscina din funcțională în una luxoasă, ceea ce înseamnă că dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră nu trebuie să vă întoarceți la casa principală în timpul distracției, deoarece toate lucrurile de care aveți nevoie la piscină vor fi aproape de bazin.

Cu toate acestea, o casă lângă piscină poate fi scumpă. Costurile pot crește rapid în funcție de dimensiunea și echipamentul necesar. Înainte de a începe să construiți, luați în considerare nu numai costul unei case lângă piscină, ci și forța de muncă, materialele și echipamentele necesare pentru construcție.

  • Costul unei case lângă piscină variază între 4950 RON și 59300 RON.
  • Prețul mediu este în jur de 14850 RON.
  • Designerul costă în jur de 740 de RON.
  • Tariful zilnic pentru constructor este de aproximativ 790 RON.
  • Baia mică costă între 4950 RON și 34600 RON.

Costul unei case lângă piscina interioară depinde de mulți factori. Ca parte a costului de construire a unei case, va trebui să luați în considerare costul obținerii unei autorizații de construire înainte de construcție. Proiectantul poate ajuta cu cererea de autorizație împreună cu proiectarea unei case lângă piscină. Consultarea cu proiectantul poate costa de la 495 la 1.200 RON pe oră.

Pentru o variantă mai accesibilă, puteți cumpăra o casă finisată cu piscină exterioară, care trebuie asamblată la livrare. Cele mai bune opțiuni încep de la 7.400 RON.

Casele lângă piscină finisate la o categorie superioară pot costa 59.300 de RON și mai mult. Dacă construiți o piscină în același timp, prețul poate fi în jur de 49.450 RON până la 197.700 RON. Când construiți o casă lângă piscină, va trebui să includeți costul constructorului sau al echipei de constructori. În funcție de dimensiunea casei, poate dura pana la 5 zile lucrătoare, la un cost de aproximativ  790 RON pe zi per constructor.

Dimensiunea și caracteristicile casei de lângă piscină

Nu există reguli cu privire la dimensiunea sau designul casei dumneavoastră. 
Casa ar trebui să fie adaptată nevoilor dumneavoastră. Dacă vă doriți un adăpost mic pentru schimbarea sau depozitarea jucăriilor pentru piscină, puteți construi o casă mai mică lângă piscină, asemănătoare unei cabane. Dacă aveți un buget mai mare și doriți un duș sau o toaletă, casa dumneavoastră ar putea fi ca o mică cameră de oaspeți exterioară.

Echiparea unei băi mici în casa dumneavoastră poate costa în jur de 4950 RON. Principalul motiv pentru care o casă lângă piscină este atractivă, este confortul și adăpostul pe care le oferă. Alte funcții suplimentare depind de dumneavoastră.

Aveți nevoie de electricitate, apă și canalizare în casa dumneavoastră de lângă piscină?

Dacă aveți nevoie de electricitate în casa dumneavoastră, va trebui să luați în considerare costul energiei electrice. Pentru a alimenta piscina, trebuie să o conectați la rețea folosind un cablu SWA. Acesta este prescurtarea cablului „blindat din oțel” și este ideal pentru această lucrare, deoarece este rezistent la apă și nu este predispus la putrezire. Furnizarea unor astfel de servicii pentru o casă va costa între 3000 RON și 5950 RON. Racordarea la apa și canalizarea existentă va costa aproximativ la fel.

Siguranța este pe primul loc - evitați alunecarea când intrați sau ieșiți din piscină.

De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o alee antiderapantă de la piscină până la casă, care poate costa în jur de 100-350 RON pe m2, în funcție de distanță și tipul de material.

Afectează piscinele valoarea casei?

Depinde de zona și tipul piscinei. O piscină exterioară într-o țară cu vreme imprevizibilă poate să nu fie o valoare adăugată a casei și poate fi văzută ca un angajament, mai ales pentru cumpărătorii cu copii mici.
Potențialii cumpărători ar putea fi nevoiți să ia în calcul costul eliminării acesteia sau costul întreținerii acesteia, dintre care niciunul nu este o afacere ieftină. Cu toate acestea, poate aduce valoare adăugată cumpărătorului potrivit.

Actualizat la: Sep 14, 2023