PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Izolație, izolare
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Izolație, izolare preț

Cât costă serviciile din categoria: Izolație, izolare? Izolație, izolare acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri izolare

Pentru a afla prețul exact al izolării, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de izolare.

Montarea izolației termice a pereților41,13Lei / m2
Montarea izolației termice a pereților cu celuloză suflată de până la 16 cm grosime.
Total
m2
Creați o cerere
Fibre de celuloză2,77Lei / kg
Fibre de celuloză - izolație termică suflată din hârtie 50 kg/m2.
Total
kg
Creați o cerere
Montarea izolației termice a acoperișurilor plate31,05Lei / m2
Montarea izolației termice a acoperișurilor plate cu celuloză suflată de până la 16 cm grosime.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea izolației termice a structurilor comune ale construcției11,07Lei / m2
Montarea izolației termice a structurilor comune de construcție a pereților cu vată minerală prin fixarea cu fire și știfturi cu material.
Total
m2
Creați o cerere
13,12Lei /
summary
create demand
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Fatade caseCât costă serviciile din categoria: Fatade case? Fatade case acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Izolație, izolare

Bună ziua Doresc o ofertă de preț pentru servicii de manopera izolare fațadă cu suprafața de aproximativ 250 m² locația este în Mogoșoaia casa P + 1 Menționez că izolarea se face cu polistiren de 15 cm

Catalin T.
București
Izolație, izolare

Executie termosistem fatada cladire P+2E+ER, compus din vata bazaltica 100mm, finisat cu klinker si tencuiala decorativa silicatica - aprox 1300mp

Alexandru S.
Brașov
Izolație, izolare

Buna dimineata! As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu refacerea izolatiei la temelie a unei case. Exista 3 apartamente demisol ,parter,etaj.Casa este construita din anul 1938 si este in sectorl 1 Bucuresti. De asemenea in ultimele doua zile a fost spart in curte cu picamerul si scos molozul de pe langa casa si curte.

Dana G.
București
Izolație, izolare

As vrea o lucrare de izolatie pentru un apartament de la parter, facuta prin subsolul blocului. Este vorba despre un apartament de bloc situat la parter, care are 50 mp, si in care se produce mucegai.

Maria C.
Craiova
Izolație, izolare

Buna ziua, mă interesează reparația fațadei la un bloc din București. Blocul este construit in anul 2010.

Gabriel O.
București
Izolație, izolare

Buna ziua ! caut o echipa pentru a izola exterior un apartament de 2 camere in sect. 6, bucuresti. sunt aprox 15m liniari, 3 pereti exteriori, ap. este la etajul 3, blocul are 4 etaje.

andrei m.
București
Izolație, izolare

In ansamblul rezidential unde locuiesc exista un garaj subteran, al carui tavan e placat cu vata bazaltica pentru izolatie termica si fonica. In urma unor diverse interventii, o parte din vata s-a dat jos, ramanand unele goluri prin care se propaga zgomote de la masini inspre apartamentele de la parter. Avem nevoie de ajutorul cuiva care sa acopere acele goluri, ideal si sa procure vata care sa se potriveasca.

Gabriel S.
Cluj-Napoca
Izolație, izolare

Izolarea cu polistiren a unui colț de balcon la etajul 1. Suprafata cca 10 mp din care cca 6 mp sunt de sticla!

Dorin S.
Ploiești
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă izolarea mansardei?

Izolarea mansardei este o modalitate excelentă de a crește eficiența energetică a casei dumneavoastră. Ajută la menținerea căldurii și reduce facturile la încălzire.

Costul izolației cu aceste economii poate fi adesea recuperat în câțiva ani, așa că merită luat în considerare pentru orice casă neizolată.

Izolație mansardă

Se recomanda ca izolația mansardei sa fie de minim 270 mm grosime, lucru care poate fi realizat cu diferite materiale.

Izolația mansardei poate fi realizată din fibră de sticlă, vată minerală, lână de oaie, celuloză și alte materiale și este de cele mai multe ori furnizată înfășurată sub formă de sul, deci poate fi ușor plasată între și peste grinzi. Aceste rulouri pot costa de la 100 de RON și acoperă aproximativ 8 metri pătrați. În funcție de dimensiunea casei dumneavoastră și a mansardei acesteia,  înseamnă că puteți izola singur podul pentru mai puțin de 495 RON.

Totuși, angajarea unui profesionist în izolație este cea mai bună modalitate de a garanta un rezultat bun.

Ținând cont de costul materialelor și al forței de muncă - de obicei mai puțin de o zi de muncă - și costul obișnuit al izolației unei mansarde cu o pătură de bază este între 990 RON și 1980 RON, în funcție de dimensiunea mansardei.

O altă modalitate de a izola o mansardă este izolația cu umplutură liberă, care folosește un material precum pluta sau alte materiale asemănătoare cu cele găsite în izolațiile tip pătură, care pot fi distribuite în zona dintre grinzi. Prețurile pentru aceasta sunt de obicei similare cu izolația cu pătură.

Costurile izolației cu spumă

Pe lângă rolele simple de izolație termică sau izolația de umplutură liberă, o altă alternativă populară la izolarea mansardei este spuma pulverizată sau izolația cu spumă suflată, în care un strat de spumă este pulverizat de la o mașină specializată pe zona de izolat.

Pentru instalare este necesar un expert și este potrivit pentru zonele în care accesul este dificil. Avantajul este viteza.

Prețurile nu diferă prea mult de alte tipuri de izolații de mansardă, dar pot fi puțin mai mari din cauza instrumentelor speciale necesare.

Alte costuri de luat în considerare

Există mai multe complicații cu izolarea mansardelor care pot crește costul total al unui proiect, deși în mod normal nu ar trebui să reprezinte un cost suplimentar semnificativ.

De exemplu, deoarece izolația mansardei reține căldura la parter, aceasta înseamnă că temperatura rezultată în pod propriu-zis va fi mai scăzută, ceea ce poate cauza probleme atunci când temperaturile exterioare sunt foarte scăzute și mai ales dacă acestea scad sub zero. Din acest motiv, toate țevile din pod vor trebui izolate, ceea ce adaugă un volum mic de muncă suplimentară.

Depozitare

Dacă doriți să folosiți podul pentru depozitare, caz în care va trebui să adăugați scânduri peste grinzi, aceste grinzi nu se pot așeza pe materialul izolator deoarece comprimarea acestuia elimină toată eficiența izolației, așa că veți avea nevoie de plăci cu strat de izolație încorporat. Acestea sunt de obicei mai scumpe decât păturile. În funcție de cât spațiu doriți să acoperiți, este posibil să nu aveți nevoie de multe.

Dacă aveți linii electrice care trec prin grinzi, poate fi necesar să schimbați traseul în funcție de materialele utilizate - dacă este nevoie de un electrician, acest lucru poate adăuga mult la proiect, electricienii taxând de obicei în jur de 100 RON pe oră.

În mod similar, dacă aveți probleme cu umezeala, scurgeri sau găuri în acoperiș care ar putea lăsa apa să treacă, ceea ce ar putea deteriora izolația, aceste probleme vor trebui rezolvate înainte ca izolația să poată fi implementată. Costurile pot varia foarte mult în funcție de ceea ce trebuie făcut.

Actualizat la: Sep 14, 2023