Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Jgheaburidin 420.0 - 588.0 Lei / m
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Jgheaburi preț

Cât costă serviciile din categoria: Jgheaburi? Jgheaburi acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: JgheaburiPREȚURI MEDII

Preț mic420,00 Lei/m
Preț mediu531,30 Lei/m
Preț mare 588,00 Lei/m
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri jgheaburi de ploaie

Pentru a afla prețul exact al jgheaburilor de ploaie, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de jgheaburi de ploaie.

Accesorii pentru acoperiș ceramic - pâlnie de drenaj din tablă de pâlnie de drenaj AL 703,50Lei / m
Accesorii pentru acoperiș ceramic - pâlnie de drenaj din tablă de aluminiu pentru pâlnie de drenaj sub acoperișul ceramic.
Total
m
Creați o cerere
Accesorii pentru acoperiș din beton - marginea pâlniei de drenaj1 186,50Lei / m
Accesorii pentru acoperiș din beton - marginea pâlniei de drenaj pentru acoperiș plat.
Total
m
Creați o cerere
Jgheaburi din tablă PZf vopsită zincată 2 583,00Lei / m
Jgheaburi din tablă PZf vopsită zincată grosime 0,6 mm, inclusiv cârlige, capace, colțuri și îmbinări de dilatare (sub-pâlnie de drenaj pătrate cu lățime 330 mm).
Total
m
Creați o cerere
Jgheaburi din tablă PZf vopsită zincată 2 971,50Lei / m
Jgheaburi din tablă PZf vopsită zincată grosime 0,6 mm, inclusiv cârlige, capace, colțuri și îmbinări de dilatare (sub-pâlnie de drenaj pătrate cu lățime 330 mm).
Total
m
Creați o cerere
0,00Lei /
summary
create demand
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalator, meșter acoperișCât costă serviciile din categoria: Instalator, meșter acoperiș? Instalator, meșter acoperiș acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Jgheaburi

Buna ziua, Mă interesează să modific traseul unui burlan de scurgere (tablă) de pe casa (este băgat în drenul din curte care nu mai face fata la ploi intense), presupune tăierea burlanului, montarea de coturi și a unui burlan pana la următoarea scurgere și înlocuirea acesteia (din plastic) cu un jgheab și burlan care să poată prelua un volum mai mare de apa pluvială.

profile image
Andrei A.
Voluntari
Jgheaburi

Ma intereseaza inlocuirea jgheaburilor,burlanelor si aticurilor la o casa situata in zona Pipera - Iancu Nicolae

Silviu P.
Voluntari
Jgheaburi

Doresc montarea unui jgheab de aprox. 6 m la o terasa si jgheab de aprox. 8 m pt. coborare pana la canal.

Attila B.
Cluj-Napoca
Jgheaburi

Asociație de Proprietari, P+2+M,Prl Ghencea,dorim refacerea jgheaburilor față spate a imobilului,lungime 25 metri față, 25 metri spate,avem problemele la preluarea apei, probabil puse greșit sau prea mici pt suprafața acoperișului, lipsă șort, eventual dacă panta permite dorim prelungire saceac,oricum,constatare și evaluare de către cineva autorizat,se poate face la fața locului. Mulțumesc.

Bogdan I.
București
Instalator, meșter acoperiș

Avem centura turnata și stalpii. Vrem construirea acoperiș cu suprafața de 400 mp . Lângă București la 18 km

Claudia U.
Popești
Instalator, meșter acoperiș

Buna ziua. Am o casa in zona Tunari construita in anul 2012. Casa are parter si etaj si are acoperis din tigle (aproximativ 160 mp). Am si o terasa la parter de aproximativ 18mp cu acoperis din tigle montat pe o constructie metalica cu lemn dedesubt si pe stilpuri din lemn. La curte este o anexa cu debara si garaj tot cu acoperis din tigle (vreo 60mp). Caut un expert de incredere, cu bune abilitati de comunicare, pentru ajutor în următoarele probleme: 1- La terasa, exista lemn putrat. trebuie inspectat pentru securitate si probabil trebuie adaugat stilpuri metalice in loc de stilpuri din lemn vechi. 2- La anexa, peretii sunt umezi - probabil jgheaburi sunt blocate si trebuie curatate. 3- Pe casa si peste tot, trebuie verificat daca sunt tigle dislocate sau stricate inainte de iarna si schimbat daca e nevoie. Eu sunt afara din Romania dar am o chirias acasa. Eu sunt persoana de contact nu chirias. Vreau sa urmaresc prin distanta, deci o comunicare bună este foarte importantă. Voi avea nevoie de mult poze si videoclipuri pe WhatsApp ca sa stiu situatia exacta. Fiind ca nu sunt acum in Romania, numerul meu romanesc de telefon pe wilio este inchis si va dau un alt numar de telefon international ptr comunicatia WhatsApp. Mersi in avans! Rouba

Rouba R.
Dimieni
Instalator, meșter acoperiș

Modificarea unui acoperis in doua ape si unul simplu ,cu o apa,ambele fiind unite.Vreau s-a rezulte un singur acoperis cu o singura panta mica,care va avea o suprafata totala de aproximativ 40 metri patrati.Acoperisul va fi folosit ca o terasa de vara descoperita. Acesta va fi in forma de litera L cu laturile mari de 7 metri,latura mica de 4 metri.

Daniel I.
București
Instalator, meșter acoperiș

Din cate ma pricep, cred ca problema este de la izolarea balconului, cand s-a facut anveloparea sau din constructie materialele au imbatranit, izolatiile deasemenea. Se pare ca geamurile sunt prinse de un perete - probabil de BCA captusit cu un OSB. Parerea mea este ca este foarte dificil de intervenit din exterior si o lucrare ar insemna partial demolarea acelui perete captuseala cu o tabla si refacerea acestuia.

Vincentiu M.
București
Instalator, meșter acoperiș

Apartament la etajul 4-5, cu acoperiș din țigle ce s-au dislocat de la ultimile ploi abundente și vânt, astfel aș avea nevoie de un meseriaș sa izoleze și reașeze ce lipsește cu țigle noi sau existente. Nu este o lucrare de înlocuire totala , ci de re-etasarea celor existente sau cu cele noi.

Florentina I.
Botoșani
Instalator, meșter acoperiș

Buna seara, am nevoie de reparatii la burlanele si jgheaburile casei. Sunt montate din 2008, din PVC cu diametrul de 80 mm, brand-ul Nicoll. Sunt necesare, in principiu (ramane sa constatati dv mai bine) urmatoarele reparatii: 1. colierele de prindere pe perete s-au copt si spart (figura 1, figura 3), am incercat sa le prind cu soricei, dar nu am reusit. 2. datorita faptului ca la instalare a fost fortat montajul (banuiesc) precum si faptului ca au slabit/rupt colierele de prindere ale burlanului a iesit din imbinare racordarea jgheabului la burlan (figura 2, figura4 - este vorba de aceeasi imbinare dar poza din alt unghi). 3. situatie similara la intrarea in casa (figura5). 4. la acelasi jghiab, spre curte, sunt doua imbinari care s-au departat si pierd apa (figura6, 7, 8 si 9). Tot la acelasi jghiab, cred ca din cauza zapezii, se observa o burta. 5. nu cred ca se vede din poze dar pe la imbinari se prelinge apa pe burlane. Aceasta ar fi lucrarile din prima etapa. In etapa a 2-a as dori crearea unui sistem de colectare a apei pluviale. La care sa fie conectate burlanele. Va rog sa veniti sa faceti o constatare pentru a estima costului reparatiei. Noi suntem acasa dupa orele 19.00 in zilele lucratoare si in weekend.

Dragos P.
Buftea
Instalator, meșter acoperiș

buna ziua doresc sa gasesc persoane potrivite pentru reparatie burlane la casa cu etaj..inalta deci burlanul trebuie curatat,inlocuit cotul si acoperit cu plasa

Tataru M.
Frumușani
Instalator, meșter acoperiș

Caut un meșter sa confecționeze o scara metalica cu trepte antiderapante pentru a se ajunge la mansarda .O scara mai extinsă , la etaj sunt două uși de intrare. Cladirea este in localitatea Iclod Nr 1 jud Cluj , 15 km fata de Gherla sau 35 km fata de Cluj Napoca.

Daniela E.
Iclod
Instalator, meșter acoperiș

Bună ziua izolat un pod casa cu vata minerala + a placa cu rigips. Lucrarea este in sectorul 5 și poate avea loc pe parcursul lunii octombrie Așteptam oferte de preț Mulțumesc

Nicoleta C.
București
Instalator, meșter acoperiș

Bună ziua, Doresc instalarea de parazăpezi pe acoperișul casei care este în 2 ape si totalizeaza 36 metri liniari parazapezi. Mulțumesc.

Bogdan F.
Amara
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă repararea jgheabului?

Jgheaburile deteriorate pot duce la probleme majore - scurgerile persistente pot aduce apă în zidăria casei dumneavoastră, care este o cauză comună a pătrunderii umidității. Deteriorarea jgheabului este obișnuită, mai ales după vreme rea. Vânturile puternice și furtunile pot cauza slăbirea și scurgerea jgheaburilor.

Dacă sunteți îngrijorat de jgheaburile casei dumneavoastră, puteți angaja un specialist în jgheaburi care le va verifica și va face orice reparații.

Costuri reparații jgheaburi

Expunerea la intemperii poate cauza ca jgheaburile dumneavoastră să aibă multe probleme diferite, fie că se rupe sau să se deformează, să se desprindă de suporturile care le țin în poziție sau să se defecteze la îmbinare sau la capăt.

Prețurile pentru repararea jgheaburilor vor depinde de ce anume a mers prost. Componentele individuale ale jgheaburilor, precum opritoarele (piese de formă semicirculară care etanșează capătul jgheabului), sunt ieftine și costă aproximativ 5 RON. Cu toate acestea, costurile mai mari sunt asociate cu lucrările necesare pentru a le repara. Un specialist în jgheaburi poate percepe în jur de 595 RON ca tarif zilnic, dar repararea unui terminal din PVC este o muncă simplă care poate fi realizată în mai puțin de 30 de minute. Luate împreună, o astfel de remediere rapidă poate costa un expert în jur de 250 de RON. Dacă trebuie aranjate mai multe tăvi, acest lucru va crește dimensiunea lucrării și prețul.

Dacă aveți de-a face cu jgheaburi din fontă și nu cu PVC, atunci aceste prețuri pot crește.

Rețineți că dacă tavanele casei dumneavoastră sunt deteriorate - de exemplu, dacă lemnul putrezește și face ca suporturile să se slăbească - va trebui să înlocuiți tavanele și jgheaburile. Nu are rost să atașați un nou jgheab pe lemnul putred.
Costurile reparației conductei de scurgere sunt evaluate similar cu reparațiile jgheaburilor.

Costuri de înlocuire a jgheabului

Dacă jgheabul se deformează sau crapă, poate fi necesar să fie înlocuit. La înlocuirea jgheabului, prețul poate fi estimat în funcție de lungimea de înlocuit. Jgheaburile din plastic sunt, de obicei, la aproximativ 150 RON pe metru. Jgheaburile din fontă vor costa mai mult de 250 RON până la 345 RON pe metru. Costul înlocuirii burlanului este similar.

Actualizat la: Jun 14, 2023