PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Lăcătuș-mecanic
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Lăcătuș-mecanic preț

Cât costă serviciile din categoria: Lăcătuș-mecanic? Lăcătuș-mecanic acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri servicii de lăcătuș

Pentru a afla prețul exact al serviciilor de lăcătuș, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de servicii de lăcătuș.

Servicii de lăcătușărie110,74Lei / ora
Servicii de lăcătușărie cu o durată de mai mult de 8 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Servicii de lăcătușărie118,65Lei / ora
Servicii de lăcătușărie cu o durată de mai mult de 4 și mai puțin de 8 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Servicii de lăcătușărie138,42Lei / ora
Servicii de lăcătușărie cu o durată de mai puțin de 4 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Servicii de lăcătușărie98,87Lei / ora
Servicii de lăcătușărie cu o durată de mai mult de 12 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
AlteCât costă serviciile din categoria: Alte? Alte acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă un lăcătuș?

Fie că sunteți prins în pragul ușii în toiul nopții sau vreți să înlocuiți încuietorile vechi ale casei pe care ați cumpărat-o, lăcătușii sunt vitali pentru a asigura securitatea locuințelor noastre. Dacă nu sunteți sigur de tipurile de costuri pe care le puteți întâlni atunci când angajați un lăcătuș, vom analiza acest lucru împreună.

Lăcătușii pot percepe o taxă orară pentru serviciile lor, în special în cazul unui apel de urgență, sau pot percepe o taxă stabilită pentru un anumit serviciu, ceea ce este mai frecvent dacă lucrarea este planificată în avans cu o idee clară despre ceea ce trebuie fi realizat.

În ambele cazuri, costul total va depinde de mulți factori, cum ar fi timpul de lucru, problema specifică dacă cheia este blocată în broască sau o inserție spartă și tipul și numărul de încuietori implicate.

Costurile de înlocuire ale încuietorilor

Dacă doriți să înlocuiți și să actualizați toate încuietorile din casa dumneavoastră, fie pentru că ați observat o eroare, fie pentru că doriți să îmbunătățiți securitatea casei dumneavoastră, atunci costurile implicate vor depinde de calitatea încuietorilor pe care doriți să le instalați și câte încuietori și ferestre doriți să înlocuiți. Prețul pentru înlocuirea încuietorilor într-o casă cu două uși exterioare și ferestre multiple ar costa, de obicei, între 990 și 2470 RON.

Prețuri ale lăcătușilor pentru urgențe

Dacă sunteți încuiat și contactați un lăcătuș, principalele costuri vor fi munca implicată și durata de timp pe care lăcătușul o va consuma pentru a face lucrul. Tarifele orare vor varia în funcție de momentul în care are loc apelul și vor fi mai mari dacă apar în afara orelor normale de lucru.

Prețuri ale lăcătușilor disponibili 24 de ore

Tariful orar tipic pentru un lăcătuș în timpul orelor normale (de luni până vineri, de la 9:00 la 17:00) va fi de obicei în jur de 200 RON până la 445 RON, în funcție de locul în care locuiți. Prețurile seara, noaptea, în weekend și de sărbători vor fi de obicei mai mari și pot ajunge adesea până la dublul prețului taxei normale.

Alte costuri cheie depind de situație. De exemplu, dacă cheia este blocată și poate fi scoasă de un lăcătuș, acest lucru nu înseamnă neapărat costuri materiale. Același lucru este valabil dacă v-ați pierdut cheile și pur și simplu aveți nevoie de un lăcătuș care să vă deschidă ușa. Totuși, dacă lăcătușul trebuie să înlocuiască inserția de lacăt de pe ușa din PVC, aceasta poate costa de la 170 la 325 RON în funcție de marca și calitatea lacătului. Înlocuirea unei încuietori blocate este similară ca preț, dar înlocuirea întregului mecanism de blocare cu orice tip de încuietoare va deveni din ce în ce mai costisitoare.

Actualizat la: Sep 14, 2023