Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Demolări
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Demolări preț

Cât costă serviciile din categoria: Demolări? Demolări acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri lucrări de demolare

Pentru a afla prețul exact al lucrărilor de demolare, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de lucrări de demolare.

Demolarea fundației101,36Lei / m3
Demolarea fundațiilor sau demolarea deschiderilor secțiunii transversale de peste 4 m2 în fundații, din zidărie mixtă sau din piatră -2408 t
Total
m3
Creați o cerere
Demolarea zidăriei 111,29Lei / m3
Demolarea zidăriei de fundație sau excavarea deschiderilor de secțiune transversală de peste 4 m2 în zidărie deasupra fundației, din piatră sau amestecată în orice mortar -2.385 t.
Total
m3
Creați o cerere
Demolarea stâlpilor71,55Lei / m3
Demolarea stâlpilor din cărămizi goale sau bolțari arse sau nearse, pe orice fel de mortar -1,175
Total
m3
Creați o cerere
Demolarea stâlpilor metalice 214,64Lei / t
Demolarea stâlpilor metalici cu cuzinet și a vârfului, inclusiv îndepărtarea fără a afecta structuria de susținere și fără transportul stâlpilor din fontă sau nituite -1.000 t
Total
t
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Renovare, reabilitareCât costă serviciile din categoria: Renovare, reabilitare? Renovare, reabilitare acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie sa știți

Cum se determină costul demolării unei clădiri

Dacă dețineți o afacere care ar putea beneficia de echipamente de lucru special concepute pentru a satisface nevoile companiei dumneavoastră, vă recomandăm să luați în considerare demolarea clădirii la fața locului, unde compania de demolare va prelua toate deșeurile și puteți construi o nouă afacere pe locul clădirii vechi.

Uneori, întreprinderile mici trebuie să decidă dacă mutarea într-o clădire învechită - care poate necesita o renovare extinsă - este mai rentabilă decât demolarea unei clădiri.

Companiile profesionale de demolare oferă în general estimări gratuite ale costurilor pentru orice proiect de demolare pe scară largă. Compania își va baza estimarea pe o varietate de factori, inclusiv domeniul de activitate, cerințele autorizației locale, manipularea materialelor speciale (cum ar fi îndepărtarea azbestului) și ușurința sau dificultatea de a accesa un anumit site.

Costuri după locație

Fie că doriți să demolați o clădire comercială sau rezidențială, costul demolării poate varia foarte mult în funcție de locul în care se află clădirea. De asemenea, rețineți că unele orașe preferă să repare și să renoveze clădiri în loc să demoleze, motiv pentru care percep o sumă semnificativ mai mare pentru un permis de demolare.

Costul demolării unei clădiri este de obicei asociat cu dimensiunea sa. Rețineți că prețul pe metru pătrat poate scădea la un număr mai mare de metri pătrați. În esență, acest lucru înseamnă că cu cât o clădire are mai mulți metri pătrați pentru demolare, cu atât este mai mică suma finală pentru demolare.

Circumstanțe speciale care afectează costurile

Atunci când luați în considerare prețurile de demolare în funcție de locația clădirii care va fi demolată, ar trebui să luați în considerare, printre altele, factori precum prezența azbestului sau a altor substanțe periculoase care fac demolarea însăși mai costisitoare, deoarece îndepărtarea și eliminarea lor sunt periculoase pentru sănătate.

Costurile suplimentare sunt reprezentate, de asemenea, de permisele pentru demolare. În medie, o autorizație de demolare poate costa în jur de 983 RON, dar prețul său final poate urca la 49182 RON dacă clădirea se află în locuri în care demolarea este dificilă. Un alt cost care se va adăuga la costurile totale de demolare este costul de transport al deșeurilor la depozitul de deșeuri. Aceste costuri variază în funcție de tipul de reziduuri, cum ar fi lemnul, betonul, tencuiala sau metalul, și cât de departe se află șantierul de cea mai apropiată instalație de eliminare a deșeurilor.

Costuri incluse și neincluse

Definiția tehnică a demolării este demolarea completă a clădirii până la fundația sa. Ca urmare, estimarea demolării poate include sau nu distrugerea fundațiilor clădirii actuale. Dacă aveți un proiect care necesită o fundație nouă, poate fi necesar să vă măriți estimarea costurilor totale de demolare, deoarece demolarea fundațiilor este mai costisitoare.

O ofertă de la compania dumneavoastră de demolare acoperă de obicei întregul proces de demolare, inclusiv autorizațiile și colectarea deșeurilor, dar este foarte util să știți în prealabil cu cât aceste articole vor crește suma finală. Puteți încerca chiar să reduceți costurile enumerate în oferta de demolare rezolvând singur o parte a proiectului, cum ar fi colectarea deșeurilor. Găsirea containerelor sau transportul deșeurilor la un preț bun vă poate afecta bugetul global.

Costul îndepărtării peretelui

Dacă doriți să demolați un perete din casă, în loc de întreaga casă, va fi, desigur, mai ieftin. Dacă intenționați să îndepărtați un perete portant, va trebui să solicitați permisiunea de a demola zidul. Ambele vor crește costul final. Veți avea nevoie de un topograf calificat pentru a efectua verificări structurale suplimentare. Orice modificare va face obiectul unui acord între părți.

Costurile demolării garajului

Un garaj care nu-și mai servește scopului sau se află în stare proastă trebuie demolat. Cel mai influent factor în costul demolării unui garaj este tipul de material utilizat, deoarece acesta determină de obicei numărul de lucrători implicați în muncă. Mărimea garajului va afecta cu siguranță prețul final - un garaj dublu sau un garaj triplu sau un garaj cu două etaje costă mai mult decât demolarea unui garaj standard cu un etaj. Prețul include de obicei costurile forței de muncă, taxele pentru deșeuri și îndepărtarea fundației din beton.

Factori care afectează costurile de demolare

Costul total al proiectului dumneavoastră de demolare va depinde de mai mulți factori, inclusiv:

 • Dimensiunea sitului de demolare
 • Tipul și varietatea materialelor
 • Tipul necesar de demolare (de exemplu, demolare de sus în jos, demolare manuală sau demolare explozivă)
 • Prezența oricăror materiale periculoase (de exemplu azbest)
 • Valori de credit din materiale refolosibile
 • Orice restricții privind accesul la locul de demolare (demolarea în zonele construite și în centrele orașului va costa de obicei mai mult)

Am nevoie de autorizație de construcție pentru lucrări de demolare?

De obicei nu. Demolarea este clasificată ca „proces permis”, ceea ce înseamnă că în mod normal nu necesită autorizație de construire. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că drepturile procedurale permise pot fi retrase sau restricționate, de exemplu pentru clădirile sau zonele protejate. Contactați întotdeauna autoritatea locală înainte de a efectua orice demolare.

Ce se întâmplă când sunt demolate case nedivizate?

Dacă intenționați să demolați o casă terasată sau o casă semidecomandată, atunci trebuie să țineți cont și de proprietățile învecinate. Clădirile vecine au dreptul legal să susțină zidurile distruse. Acest lucru va crește costul lucrărilor de demolare. Orice lucrare de demolare pe care o faceți va trebui să includă susținerea pereților clădirilor rămase.

Sfaturi utile

 • Discutați cu autoritatea locală și asigurați-vă că proiectul dumneavoastră de demolare nu necesită permisiune specială.
 • Dacă demolați o casă semi-detașată sau o terasă, nu uitați să vă consultați cu vecinii înainte de a efectua lucrări de demolare.
 • Contactați experții locali în demolare de pe Wilio pentru sfaturi locale și prețuri exacte.
 • Verificați la firma de demolare ce consideră a fi „materiale de salvat” (metale, cărămizi, plăci, ardezie etc.) și care va fi valoarea lor.
 • Cumpărați la prețuri avantajoase și competitive.
 • Angajați întotdeauna o persoană care desfășoară activități independente cu experiență în demolare și cu calificări sau acreditări relevante.

Proceduri de demolare

Demolare interioară

Demolarea interiorului este împărțirea părților interne ale structurii păstrând în același timp exteriorul, de obicei în pregătirea unui proiect de renovare. Aceasta implică de obicei îndepărtarea pereților, tavanelor, țevilor etc.

Demolare selectivă

Un proiect de demolare selectivă implică îndepărtarea anumitor părți interne sau externe ale unei clădiri protejând în același timp structura rămasă și structurile și zonele din apropiere.

Demontare / deconstruire

Această metodă implică demontarea atentă a structurii pentru a păstra componentele 
pentru reutilizare, reciclare sau recondiționare. Demontarea este de obicei mai intensă în muncă decât demolarea.

Demolare totală

Demolarea totală este o chestiune firească. Aceasta este o demolare a întregii structuri și poate fi realizată prin mai multe metode, care sunt enumerate mai jos.

 • Demolare mecanică

Acest tip de demolare utilizează echipamente și unelte mecanice specializate. Acestea includ excavatoare hidraulice echipate cu accesorii speciale care pot sparge betonul și oțelul și „zdrobi” în mod eficient structura. Echipamentele mai mici, cum ar fi mini încărcătoarele și roboții de demolare, sunt folosite pentru sarcini mai mici și pentru demolări interioare și selective.

 • Explozie

Un tip de demolare foarte specializat care folosește explozivi pentru a demola structuri înalte prin subminarea suporturilor structurale, astfel încât acestea să se prăbușească pe propriile fundații sau de-a lungul unei căi prestabilite. Explozia este utilizată în mai puțin de 1% din proiectele de demolare.

 • Macara și bile de demolare

Una dintre primele metode de demolare este bila de demolare, care este în mare parte depășită și înlocuită de excavatoare și alte mijloace mecanice care oferă o mai bună precizie, eficiență și siguranță.

 

Actualizat la: Sep 14, 2023