Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Lucrări de excavaredin 3990.0 - 5460.0 Lei / zi
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Lucrări de excavare preț

Cât costă serviciile din categoria: Lucrări de excavare? Lucrări de excavare acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Lucrări de excavarePREȚURI MEDII

Preț mic3 990,00 Lei/zi
Preț mediu4 725,00 Lei/zi
Preț mare 5 460,00 Lei/zi
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri lucrări de excavare

Pentru a afla prețul exact al lucrării de excavare, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de lucrări de excavare.

Săparea canelurilor de până la 600 mm lățime3 150,00Lei / m3
Săparea canelurilor de până la 600 mm lățime, tubate, cât și netubate, cu nivelarea fundului până la profilul și panta prescrise, cu depozitarea materialului excavat pe terenul adiacent la o distanță de până la 3 m de axa longitudinală a canelurii sau cu încărcarea excavației pe un vehicul în piatră de la 3 la 100 m 3 .
Total
m3
Creați o cerere
Săparea gropilor - săpare manuală5 985,00Lei / m3
Săparea gropilor - săpare manuală în piatră de clasa 3 - cu scule manuale
Total
m3
Creați o cerere
Săparea gropilor netubate și a tăieturilor 1 134,00Lei / m3
Săparea gropilor netubate și tăieturilor, cu excepția crestăturilor cu pereți înclinați pentru conductele subterane, cu nivelarea fundului la profilul și panta prescrisă, în piatră de la 3 la 100 m 3 .
Total
m3
Creați o cerere
Săparea de gropi și șanțuri - manual4 179,00Lei / m3
Săparea gropilor și șanțurilor într-o zonă limitată (construită) de până la 30 m 3 - manual în piatră 3.
Total
m3
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Lucrări de pământCât costă serviciile din categoria: Lucrări de pământ? Lucrări de pământ acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Lucrări de excavare preț
Cât costă un buldozer pe oră?

Un buldozer poate costa de la 40 la 645 RON pe oră. Prețul pe care îl primiți variază în funcție de mărimea, durata închirierii și serviciile suplimentare de care ați putea avea nevoie.

De ce sunt lucrările de excavare atât de scumpe?

Un furnizor bun deține propriul său echipament. Costul lucrărilor de excavare în zonele rezidențiale ajută, așadar, la acoperirea timpului de lucru, achiziționarea de echipamente și transport și întreținere. Aceste mașini mari pot fi destul de scumpe, așa că este necesar ca echipa de excavare să perceapă costurile în mod corespunzător.

Cum calculezi excavația?

Adăugați lungimea din partea de sus a săpăturii la lungimea din partea de jos a săpăturii și împărțiți la 2 pentru a obține lungimea medie. Faceți același lucru pentru lățime. Înmulțiți lungimea medie cu lățimea medie și cu adâncimea medie.

Ce se întâmplă după excavare?

După ce terenul dumneavoastră este curățat și excavat, matrițele sunt construite din cheresteaua de cadru (pe care o puteți curăța și reutiliza pentru încadrare) și apoi este turnat beton în fiecare secțiune. Majoritatea fundațiilor sunt fie subsol, fie plăci, iar constructorul dumneavoastră vă poate ajuta să decideți ce este potrivit pentru dumneavoastră.

Cât de mult se umflă roca atunci când explodează?

Roca în prima fază de sablare conține 25 până la 30 la sută din goluri, în funcție de cantitatea de particule fine formate în timpul sabării, ceea ce corespunde unui factor de umflare de 33 până la 50 la sută.

Puteți să construiți un garaj pe o pantă?

Garajul poate fi construit în pantă? Da! Se poate face cu ingeniozitate, know-how și ceva bani în plus.

De ce se face excavarea pentru fundație?

Construirea fundațiilor sub nivelul apei subterane provoacă probleme cu apa. Prin urmare, de foarte multe ori este necesară drenarea zonei de excavare. Mai multe operațiuni trebuie efectuate ca parte a excavației, cum ar fi așezarea unui pat de beton, așezarea unei plăci RCC și construirea pereților etc.

Cât de adânc trebuie să săpați pentru bază?

Stâlpii trebuie să se extindă la o adâncime minimă de 30 cm sub solul netulburat anterior. Baza trebuie să se extindă și cu cel puțin 30 cm sub punctul de îngheț (adâncimea la care îngheață pământul iarna) sau să fie protejată de îngheț.

Cât costă un puț?

Forarea unui puț costă în medie între 18,550 RON și 75,690 RON pentru un sistem complet și o instalare. Prețurile includ foraj, pompă, carcasă, cablare și multe altele. Costul total depinde în mare măsură de adâncimea de foraj și diametrul puțului.

Ce este munca de excavare?

Lucrările de excavare sunt lucrări de inginerie create prin prelucrarea unor părți ale suprafeței pământului care implică o cantitate mare de sol sau rocă neformată.

Cât costă săpătura?

Costul săpăturii variază de la 250 RON la 1000 RON, în funcție de locul în care săpați. Costul mediu al lucrărilor de excavare este de aproximativ 395 RON pe oră sau aproximativ 2,475 RON pe zi.

Ce este un permis de excavare?

Este necesar un permis de excavare pentru a efectua orice săpături în afara proprietății dumneavoastră. Oriunde este necesară o secțiune sau o unitate pentru a închide temporar un drum / a tăia un drum sau a bloca un drum principal. Consimțământul necesar trebuie obținut în formatul corect la „Închiderea drumului sau a șantierului”.

Ce este munca de excavare?

Lucrările de excavare înseamnă, în general, lucrări care implică îndepărtarea solului sau a rocii de pe un șantier pentru a crea un perete deschis, o gaură sau o cavitate folosind unelte, mașini sau explozivi. Persoana care face munca trebuie să gestioneze riscurile asociate cu toate tipurile de săpături la locul de muncă, indiferent cât de adânc.

Care este cea mai ieftină fundație de construit?

Dacă construiți o casă, placa de beton are sens datorită prețului scăzut. Este cea mai ieftină variantă disponibilă și este cea mai rapidă soluție. Echipa potrivită poate pune fundația plăcii de beton într-un timp scurt, iar procesul de uscare nu durează mult.

Cat costa excavarea?

Proiectele rezidențiale primesc de obicei „oferte de proiect” care reflectă metri cubi de murdărie deplasată, nu un tarif orar. Pe lângă tarifele orare pentru forța de muncă, furnizorii percep, pe metru cub, și pentru argila de care vor avea nevoie pentru a echilibra.

Cât costă săparea fundațiilor?

Reparațiile la subsol care nu necesită lucrări de excavare costă între 2,475 RON și 7,420 RON, în timp ce reparațiile la scară largă cu probleme de drenaj și fundație costă 49,475 RON sau mai mult.

Cât durează excavarea?

Rețineți că mai mulți factori vor afecta cât de mult va dura excavarea la locația dumneavoastră, iar timpii pot varia foarte mult. Cu toate acestea, excavarea pentru bază poate varia de la 3-4 zile până la 3 săptămâni.

Cum calculez cât pământ trebuie să scot?

Lungime în metri hx Lățime în metri x Adâncime în metri

Cum se stabilește prețul lucrărilor de excavare?

Aflați câtă lut aveți nevoie să mutați. Aflați cât vă va costa să lucrați cu mașinile și forța de muncă disponibilă. Luați în considerare condițiile care pot afecta progresul lucrărilor sau pot cauza pericol potențial. Faceți un tur.

Cât costă achiziționarea unui excavator?

Achiziționarea unui excavator nou la dimensiune completă costă de la 494,720 la 2,473,600 RON. Excavatoarele mici, care cântăresc între 10 și 15 tone, costă de obicei între 395,780 RON și 742,080 RON. Excavatoarele de dimensiuni medii care cântăresc între 15 și 20 de tone (cea mai comună dimensiune) variază în general între 494,720 RON și 989,440 RON.

Cum cauzează excavația alunecări de teren?

Săpătura, care a avut loc pentru extinderea autostrăzii existente, a contribuit la declanșarea alunecării de teren prin descoperirea structurilor geologice de pe versant și eliberarea vârfului versantului.

Cât costă excavarea?
  • Dimensiunea excavației și ce fundații trebuie să puneți
  • Tipul fundație - dimensiunea excavației - preț mediu
  • Umplutură de șanțuri 12,5 metri cubi 17,810 - 18,800 RON
  • Umplere de șanțuri 35 metri cubi 27,700 - 29,690 RON
  • Umplere de șanțuri 135 metri cubi 55,900 - 58,380 RON
Care sunt cele 3 tipuri de săpături?

Excavarea este îndepărtarea unui strat de sol imediat sub suprafața solului și în vârful unei roci. Exploatarea noroiului este îndepărtarea materialului care conține cantități excesive de apă și sol nedorit. Săpătura neclasificată reprezintă îndepărtarea oricărei combinații de sol, roci și noroi.

De ce este scumpă tunelarea?

Nu există nicio îndoială că geologia, geotehnica și setările proiectului sunt principalii factori ai costurilor proiectului; cu toate acestea, există câțiva alți factori care afectează semnificativ costurile. După cum am discutat mai sus, principalii factori sunt costul forței de muncă și cererea de muncă.

Actualizat la: Jun 14, 2023