Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Parchet laminatdin 367.5 - 945.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Parchet laminat preț

Cât costă serviciile din categoria: Parchet laminat? Parchet laminat acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Parchet laminatPREȚURI MEDII

Preț mic367,50 Lei/m2
Preț mediu556,50 Lei/m2
Preț mare 945,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri parchet laminat

Pentru a afla prețul exact al parchetului laminat, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de parchet laminat.

Montarea pardoseli din parchet laminat până în 190 mm2 835,00Lei / m2
Montarea pardoseli din parchet laminat și parchet din lemn prin lipire, lățime de până la 190 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea pardoseli din parchet laminat peste 190 mm2 625,00Lei / m2
Montarea pardoseli din parchet laminat și parchet din lemn prin lipire, lățime de peste 190 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea pardoseli cu parchet laminat cu conexiune „click”1 365,00Lei / m2
Montarea pardoseli cu parchet laminat și parchet din lemn așezate liber. Conectare prin sistemul „click”
Total
m2
Creați o cerere
Montarea pardoseli libere din plăci laminate, lățime de până la 190 mm1 575,00Lei / m2
Montarea pardoseli cu parchet laminat și parchet din lemn așezate liber, cu lățimea de până la 190 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalarea sau înlocuirea podeleiCât costă serviciile din categoria: Instalarea sau înlocuirea podelei? Instalarea sau înlocuirea...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă instalarea unei podele laminate?

Pardoselile laminate sunt o alegere populară de pardoseli în gospodăriile din întreaga lume, deoarece sunt avantajoase datorită prețului scăzut, suprafeței curate și funcționalității. Dacă doriți să adăugați o nouă pardoseală laminată casei dumneavoastră, ar trebui să obțineți o imagine de ansamblu bună asupra posibilelor costuri implicate.

Prețurile parchetului laminat

Pardoseala laminată este un tip de podea din lemn, deși în producția sa se folosește doar o cantitate foarte mică de lemn. Laminatul este format prin îndepărtarea unei benzi de MDF, a unei plăci din fibre de lemn reconstituite și acoperirea cu un strat subțire de plastic cu o imagine asemănătoare lemnului. Când aceste benzi sunt așezate împreună, ele creează impresia unei podele din lemn adevărate, fără unele dezavantaje. Pardoselile laminate sunt ușor de curățat și relativ rezistente la șocuri și zgârieturi și nu au aceleași probleme de dilatare și contracție care pot cauza probleme pentru podelele din lemn masiv. De asemenea, este considerat a fi relativ prietenos cu mediul, deoarece se folosește puțin lemn la producție.

Prețul unei podele laminate depinde de calitatea produsului pe care decizi să-l cumperați, dar poate fi relativ ieftin și poate costa în jur de 25 RON pe metru pătrat și mai puțin. La un nivel superior, unele laminate pot costa până la 75 RON pe metru pătrat, dar în general merită să vă uitați în jur și să găsiți un look care să vă facă fericit.

Costuri de instalare

Instalarea este un alt preț cheie de luat în considerare - asigurarea instalării curate necesită un anumit nivel de îndemânare, iar instalarea poate costa la fel de mult pe metru pătrat ca produsul în sine, în jur de 50 RON pe metru pătrat. Alți instalatori pot prefera să taxeze la tariful zilnic peste dimensiunea podelei care urmează să fie instalată. În acest caz, taxa tipică este de 495 până la 990 RON, în funcție de dimensiunea companiei închiriate și de locația dumneavoastră. Presupunând că prețul laminatului este de 25 RON pe metrul pătrat și montajul 50 RON pe metru pătrat, o încăpere de 5 m x 5 m ar costa aproximativ 1980 de RON după ce se ține cont de diverse accesorii.

Costurile suplimentare pentru parchetul laminat trebuie luate în considerare

Comercianții percep de obicei o taxă pentru îndepărtarea și eliminarea oricărui covor sau podea veche, deși acest lucru este ceva pe care îl puteți face singur. La fel, de multe ori este necesară îndepărtarea plintelor pentru a asigura un finisaj mai frumos – iar dacă trebuie să cumpărați plinte noi sau șipci din lemn, ceea ce va însemna costuri suplimentare cu materialul, aproximativ 25 până la 50 RON pe metru în funcție de material. Decorul ușii poate costa în jur de 250 de RON pe ușă.

Dacă podeaua pe care trebuie să așezați laminatul este neuniformă, este posibil ca instalatorul dumneavoastră să fie nevoie să o niveleze cu șapă, care poate costa până la 75 RON pe metru pătrat, în funcție de cât de mult trebuie făcut. Substratul poate fi așezat și sub o pardoseală din lemn, care este de obicei mai mică de 25 RON pe metru pătrat, în timp ce membrana rezistentă la umiditate care poate fi așezată pe un substrat de beton este de obicei de doar în jur de 100 de RON pe cameră, în medie.

Rețineți că va trebui să comandați materiale suplimentare dincolo de dimensiunea directă a camerei - o regulă de bază este să comandați 10% în plus, după cum este necesar, pentru a acoperi toate opțiunile.

Actualizat la: Jun 14, 2023