Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Pietrardin 34505.1 - 55650.0 Lei / m3
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pietrar preț

Cât costă serviciile din categoria: Pietrar? Pietrar acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: PietrarPREȚURI MEDII

Preț mic34 505,10 Lei/m3
Preț mediu45 015,60 Lei/m3
Preț mare 55 650,00 Lei/m3
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri pietrari

Pentru a afla prețul exact al pietrarilor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de pietrari.

Lucrătură în piatră a suprafețelor din piatră artificială2 520,00Lei / m2
Lucrătura în piatră a suprafețelor din piatră artificială (beton obișnuit sau precomprimat) cu elaborarea benzilor prin șlefuirea suprafețelor.
Total
m2
Creați o cerere
Lucrătură în piatră a cornișelor4 305,00Lei / m2
Lucrătura în piatră a suprafețelor din piatră artificială (beton obișnuit sau precomprimat) cu elaborarea benzilor prin șlefuirea cornișelor.
Total
m2
Creați o cerere
Lucrătură în piatră a balustradelor5 145,00Lei / m2
Lucrătura în piatră a suprafețelor din piatră artificială (beton obișnuit sau precomprimat) cu elaborarea benzilor prin șlefuirea balustradelor.
Total
m2
Creați o cerere
Lucrătură în piatră a suprafețelor prin șlefuirea cornișelor3 307,50Lei / m2
Lucrătura în piatră a suprafețelor din piatră artificială (beton obișnuit sau precomprimat) cu elaborarea benzilor prin șlefuirea cornișelor.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
AlteCât costă serviciile din categoria: Alte? Alte acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie sa știți

Prețul produselor din piatră și piatră funerară

Pietre grave

Mormintele pentru decedați constau de obicei dintr-un monument de fundație, o piatră funerară, o piatră care acoperă mormântul și, eventual, accesorii - vaze de flori din piatră sau suporturi de lumânări. Tipul de piatră poate fi ales dintr-o gamă largă de materiale disponibile. Prețul pietrei funerare depinde de mărime, tip, accesorii posibile și, nu în ultimul rând, de culoarea și tipul fontului. Livrarea poate dura de obicei o lună.

Materiale din piatră

Prețul mediu al unei pietre de bază este de 1844 de lei pe tonă. Piatra de temelie costă de obicei între 983 și 2705 de lei pe tonă. Costul depinde în principal de tip, piatra principală începând de la 983 de lei pe tonă, iar cuarțitul este mai scump și costă până la aproximativ 1967 de lei sau mai mult pe tonă.

Plătiți 9,8 până la 29,5 lei pe metru pătrat pentru materiale și 63,9 până la 78,6 lei pe m2 pentru lucrări. Pavajul din piatră oferă frumusețe naturală în mai multe culori naturale. Este un material durabil, care se potrivește foarte bine pentru căile de acces, trotuare și terase.

Costul proiectului dumneavoastră de piatră este afectat de mai mulți factori, inclusiv tipul, forma, metoda de prelucrare a pietrei, volumul total necesar și modul de transport.

Atunci când alegeți o piatră funerară și un produs din piatră, ar trebui să acordați atenție costului mediu, dimensiunea și cantitatea de piatră de care aveți nevoie, prețul mediu al tipului de piatră pe tonă și costul instalării materialului.
Cu toate acestea, prețul va fi cu siguranță diferit dacă piatra este utilizată pentru trotuar, construcția piscinei, pavaj, alee, gard sau ca piatră funerară.

Costul pe metru pătrat de pavaj

În regiunea noastră, costul mediu pentru piatră este de 73,7 - 108,2 de lei pe metru. Acest preț include materialul de bază, mortarul și manopera. Prețul mediu al pietrei în sine este de aproximativ 9,8 până la 29,5 lei pe m2.

Prețul unei pietre pe tonă

O tonă de piatră poate acoperi 70 până la 140 m2 de suprafață, în funcție de tipul de piatră. Versiunea mai ieftină a plăcii costă în jur de 983,6 de lei pe tonă, materialul clasei de mijloc costă de la 1721 la 2459 de lei pe tonă. Cea mai mare selecție este în această gamă de prețuri.

Paleți din dale de piatră

Costurile variază de la 2950 la 10820 de lei sau de la 0,98 la 2,71 lei pe kilogram. Paleții cântăresc aproximativ trei până la patru tone. Un palet acoperă 210-560 de metri pătrați, în funcție de dimensiunile pietrei.

Pietre naturale

Prețurile pietrelor naturale variază de la 983 la 2705 de lei pe tonă. În funcție de furnizor, puteți obține sute de culori și variante diferite. Plăcile din piatră costă mai mult decât plăcile din beton, dar poate fi o investiție mai bună. Dacă alegeți tipul potrivit, veți avea mai puține probleme cu daunele cauzate de frig sau umiditate și, nu în ultimul rând, cu întreținerea.

Roca de piatră

Prețul unei roci de piatră costă 1967-2459 lei pe tonă sau 3,93-4,92 lei pe cm. Deși de obicei vine în foi cu grosimea de doi până la patru cm, veți găsi adesea dimensiuni mai mari. Pavajul din piatră este o alegere excelentă pentru scările de grădină și zidurile de susținere. Puteți găsi dimensiuni de până la 48 x 72 centimetri, până la câțiva centimetri grosime.

Cale de acces din piatră

Prețul căii de acces realizate din material de piatră este de la 9344 la 27050 de lei pentru 125 până la 250 m2. Dacă optați pentru plăci de piatră în combinație cu piatră zdrobită sau pietriș, puteți plăti mai puțin pentru pregătire și instalare. Calea de acces asfaltată oferă locului un aspect natural, fără ca materialul să fie deteriorat de presiune și greutate. Designul poate conferi unei astfel de căi un aspect modern.

Pavaj de piatră în jurul piscinei

Costul unei piscine cu piatră variază între 44264 și 97381 de lei, cu condiția ca piscina să fie de aproximativ 180 până la 270 m. Dacă aveți o piscină cu apă sărată sau o cadă cu hidromasaj, fiți pregătiți pentru costurile mai mari. Pavajul din piatră este o alegere excelentă pentru construirea unei piscine. Unele tipuri sunt natural rezistente la căldură sau antiderapante, ceea ce crește siguranța.

Prețul pavajului pentru drum

Prețul pavajului drumului de acces costă 22132 - 649200 de lei pentru o suprafață de 90 până la 180 m2. Eliminarea suprafeței existente va crește prețul cu aproximativ încă 1475 până la 5901 de lei. Majoritatea căilor de acces sunt făcute pe măsură. Acestea necesită o tăiere mai groasă, iar instalarea lor este laborioasă și necesită multă muncă. Mulți proprietari au alte elemente din piatră fabricate și instalate, precum borduri, pereți mai mici din piatră sau altele, care pot crește cu un total de 4918 până la 14754 de lei. Costul instalării unei terase de piatră este de la 3688 la 41313 de lei în dimensiunea de 15 la 120 m2. Terasele din piatră sunt populare și chiar pot reduce facturile de energie într-o oarecare măsură. Unele tipuri de piatră absorb căldura, nu reflectă soarele fierbinte înapoi în casă și reduc astfel nevoia de răcire.

Întrebări frecvente

Ce este o piatră de pavaj?

Piatra de pavaj este un tip de rocă naturală care se descompune ușor în plăci de aproximativ doi până la opt centimetri grosime. Suprafața densă este ușor de tăiat și este potrivită pentru trotuare, terase și alee.

Unde este cel mai bun mod de a cumpăra plăci de piatră?

Cel mai bun loc pentru a cumpăra plăci este un furnizor local, mai ales dacă încercați să economisiți bani la transport. Dacă doriți cea mai mare selecție, căutați un angrosist regional.

Cum ar trebui să curățați terasele cu dale?

Pentru a curăța o terasă, trebuie să țineți cont de următorii pași:

  • măturați plăcile în mod regulat
  • scoate buruienile
  • folosiți absorbant de ulei pentru murdărirea grasă
  • tratați materialul de finisare mat la fiecare trei până la patru ani
Este scumpă piatra de pavaj?

Piatra de pavaj costă între 9,84 și 29,51 lei pe metru pătrat, care este similară cu asfaltul și puțin mai scumpă decât betonul.

Introduceți solicitarea dumneavoastră pe Wilio chiar astăzi și veți primi oferte de la furnizori în câteva minute.
 

Actualizat la: May 15, 2023