Servicii
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Placă de bază, fundații de construcțiidin 6300.0 - 11550.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Placă de bază, fundații de construcții preț

Cât costă serviciile din categoria: Placă de bază, fundații de construcții? Placă de bază, fundații de construcții acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Placă de bază, fundații de construcțiiPREȚURI MEDII

Preț mic6 300,00 Lei/bucată
Preț mediu8 820,00 Lei/bucată
Preț mare 11 550,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri plăci de bază și fundații de construcții

Pentru a afla prețul exact al plăcilor de bază și fundațiilor de construcții, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de plăci de bază și fundații de construcții.

Beton9 943,50Lei / m3
Beton placă de bază a fundației clasa C 16/20.
Total
m3
Creați o cerere
Centuri de fundație din beton9 817,50Lei / m3
Beton centura fundației clasa C 16/20.
Total
m3
Creați o cerere
Cofraj1 312,50Lei / m2
Cofraj de perete vertical sau înclinat (deviat) drept în plan sau îndoit, în gropi libere sau tubate, în șanțuri fose septice, incluzând eventuale suporturi.
Total
m2
Creați o cerere
Armare 165 900,00Lei / t
Armarea plăcilor de fundație din oțel de armare B500 (10 505).
Total
t
Creați o cerere
0,00Lei /
summary
create demand
0,00Lei /
summary
create demand
0,00Lei /
summary
create demand
0,00Lei /
summary
create demand
0,00Lei /
summary
create demand
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Lucrări de construcțiiCât costă serviciile din categoria: Lucrări de construcții? Lucrări de construcții acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Placă de bază, fundații de construcții preț
Cât de adânci ar trebui să fie fundațiile unei case cu un etaj?

Adâncimea depinde de tipul de sol. Fundațiile pentru o clădire cu un singur etaj trebuie să aibă în mod normal 450 mm lățime și cel puțin 200 mm adâncime, iar pentru două etaje trebuie să aibă 600 mm lățime și 200 mm adâncime.

Cât costă elementele de bază?

Având în vedere costul unui sistem de elemente pentru o clădire, care variază de la 39,580 RON la 59,370 RON, poate merita să se schimbe cu un sistem cu fundații excavate. ... Comparați costurile Șapă 30 m³ 4,020 RON Plasă de armare 950 RON. Fundații din beton 10 m³ 6,625 RON. Total 20,550 RON

Cât costă o placă de beton?

Placa de 7 × 9 m acoperă 63 de metri pătrați. Cu un preț mediu pe metru pătrat, puteți plăti aproximativ 21,370 RON pentru placa de bază. Cu toate acestea, prețul poate varia între 14,250 RON și 28,495 RON.

Cum se calculează costul fundațiilor?

O placă de beton turnată costă între 25 și 70 RON pe metru pătrat, în timp ce o fundație neterminată în subsol costă în medie 170 RON pe metru pătrat. ... Costul de bază pe metru pătrat. Tipuri de fundații pentru case Preț Placă monolitică de beton 25 –70 RON Placă trunchi de beton 25 –30 RON Pier și Grinda 35 –105 RON Spațiu de căutare 35 - 70 RON

Cât de groasă are placa de bază?

Baza plăcii este realizată din beton, care are de obicei o grosime de 10 până la 15 cm în mijloc. Placa de beton este adesea plasată pe un strat de nisip pentru drenaj. Casele construite pe scândură nu au loc sub podea.

Cât timp pot rezista fundațiile înainte de a începe construcția?

Betonul trebuie lăsat să se întărească timp de cel puțin șapte zile înainte de începerea construcției. Cu toate acestea, așteptările mai lungi vor reduce semnificativ riscul de fisurare a betonului. Betonul se întărește pâna la 28 de zile dupa turnare, cand atinge rezistența maximă.

Cât de aproape de baze se poate săpa?

Dacă baza dumneavoastră este sigură din punct de vedere structural, puteți săpa chiar lângă ea fără a-i compromite integritatea - până când ajungeți la bază. Problemele potențiale de excavare includ prăbușirea excavației și întreruperea accidentală a utilităților sau conductelor.

Cât de adânci ar trebui să fie fundațiile unei case cu două etaje?

Concluzii: adâncime minimă de fundație 1 metru - acceptabilă pentru o clădire cu un singur etaj în sol argilos mediu, adâncime 1,2 m pentru 2 etaje, adâncime 1,5 m pentru 3 etaje, adâncime 1,8 m pentru 4 etaje și adâncime 2,1 m pentru clădire cu 5 etaje.

Cât costă așezarea blocurilor pe m2?

În cazul unui perete din blocuri de beton, numărul de blocuri de care veți avea nevoie și prețul pe care-l veți plăti vor depinde de mărimea peretelui și dacă este cu strat simplu sau dublu. Veți avea nevoie de aproximativ 10 blocuri de beton pe m2 pentru un perete cu un singur strat. Iar pentru un perete dublu, veți avea nevoie de aproximativ 20 de blocuri de beton pe m2.

Care sunt cele 3 tipuri de fundații?

Tipurile de fundații variază, dar este probabil ca extinderea către casa dumneavoastră să aibă una dintre aceste trei fundații: un subsol fără sau cu lumină naturală sau o placă de beton la nivelul solului.

Care este cea mai solidă fundație a casei?

Fundațiile sunt în cea mai mare parte din material rezistent, astfel încât pot menține casa pe loc chiar și în timpul cutremurelor și cicloanelor. Prin urmare, acestea sunt în general realizate din beton, care este cel mai rezistent material de construcție.

Cât costă baza unui garaj?

Fundație garaj TIP BAZĂ INTERVAL PREȚ TIPIC PE METRU PĂTRAT * inclusiv material și lucru Baza pietriș 200 –500 RON Beton plutitor 395 –695 RON Beton monolit 445 –780 RON Bloc de beton 570 - 720 RON

Cum se calculează stâlpii de beton?

Cum se calculează betonul: Stabiliți cât beton aveți nevoie. Măsurați lungimea și lățimea pe care doriți să le acoperiți. Înmulțiți lungimea cu lățimea pentru a determina zona.

Care este cea mai ieftină fundație de clădire?

Dacă construiți o casă, placa de beton are sens datorită prețului scăzut. Este cea mai ieftină variantă disponibilă și, în comparație, este cea mai rapidă soluție. Echipa potrivită poate pune fundația plăcii de beton într-un timp scurt, iar procesul de uscare nu durează mult.

Unde se folosesc fundațiile în formă de T?

Fundațiile în formă de T sunt folosite în zonele în care solul îngheață. Prima se pune fundația. În al doilea rând, pereții sunt construiți și turnați. În cele din urmă, placa este așezată. 

Este nevoie de armarea fundațiilor?

Includerea armăturii în suportul de beton înseamnă că puteți reduce riscul de împingere și rupere - fisurare a betonului din cauza presiunilor de sol. Având în vedere acest lucru, este, în general, o idee bună să folosiți armarea fundației pentru orice structură. În multe cazuri, însă, acest lucru nu este necesar.

Care fundații sunt mai ieftine cele turnate sau în bloc?

Este o fundație de beton turnat mai ieftină decât o fundație de perete de bloc? De obicei, costurile de construcție variază de la un loc la altul. Dar, de fapt, pereții turnați costă cu aproximativ 20% mai puțin decât pereții de fundație de bloc.

Cât costă lucrările de terasament?

Costul mediu al punerii fundațiilor este de 500 - 595 RON pe metru pătrat. Costul total al fundațiilor pe metru depinde de dimensiunea clădirii, de starea solului, de tipul de fundații alese și de ușurința de acces la șantier.

Cât de adânci ar trebui să fie fundațiile?

Fundațiile cu bandă ar trebui să aibă o grosime de 150 mm până la 500 mm. Săpăturile trebuie să fie mai groase de 500 mm.

Cât de adânci ar trebui să fie fundațiile?

Fundațiile în bandă, excavare sau substrat trebuie turnate la o adâncime minimă de 750 mm în argile cu plasticitate redusă, 900 mm la adâncime medie, adâncimea minimă recomandată este de 1 m pentru fundațiile din zonele cu cel mai mare risc. Dacă în apropiere sunt sau au existat copaci, poate fi necesară o adâncime de până la 3 m.

Cât costă elementele de bază?

Costul este în jur de 500 până la 600 RON pe metru. Veți plăti puțin mai mult pentru umplerea de bază a excavației, de la 600 la 750 RON pe metru. De exemplu, o fundație pentru o clădire de 7x10 m ar putea costa în medie 5,957,190 RON pentru o fundație adâncă.

Cât de adânci ar trebui să fie fundațiile?

Adâncimea necesară a betonului va depinde de aplicare: de exemplu, fundațiile vor trebui să aibă o grosime de cel puțin 200 mm, în timp ce aproximativ 100 mm ar trebui să fie suficienți pentru baza adăpostului.

Cât de adânci și largi trebuie să fie fundațiile?

Adâncimea minimă a fundațiilor sub suprafața solului netulburat, a materialului de umplere compactat sau a materialului inspectat cu rezistență redusă CLSM trebuie să fie de 305 mm. Lățimea minimă a stâlpilor este de 305 mm.

Cât de adâncă ar trebui să fie fundația unei dependințe cu 2 etaje?

Adâncimea minimă a fundațiilor pentru casele cu două etaje este de 200 mm pentru a asigura rezistența necesară pentru a-și îndeplini scopul.

Pot să-mi fac propria fundație pentru casă?

Adâncimea minimă a fundațiilor pentru casele cu două etaje este de 200 mm pentru a asigura rezistența necesară pentru a-și îndeplini scopul.

Se pune pietriș sub fundație?

Da, aveți nevoie de pietriș, de o bază sau de o terasă sub o placă de beton. Pietrișul oferă o bază solidă pentru betonul dumneavoastră, deoarece poate fi compactat. De asemenea, îmbunătățește drenajul și previne acumularea de apă sub beton.
 

Actualizat la: May 15, 2023
www.russdiplomik.com/kupit-diplom-v-moskve.html www.russdiplomik.com/diplom-farmaczevta.html http://www.russdiplomik.com/diplom-s-reestrom-o-vyisshem-obrazovanii.html russdiplomik.com/kupit-diplom-v-novosibirske.html https://russiany-diplomans.com/diplom-o-srednem-obrazovanii www.russiany-diplomans.com/kupit-diplom-novomoskovsk http://www.russiany-diplomans.com/kupit-diplom-massazhista http://www.russiany-diplomans.com/kupit-diplom-farmatsevta https://diplomsagroups.com/kupit-svidetelstvo-zags.html https://perm.arena-diplom24.com/ http://www.arena-diplom24.com/diplomy-po-spetsialnosti/diplom-povara http://www.voronezh.arena-diplom24.com купить аттестат http://diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-dnepropetrovske купить диплом житомир www.diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-zaporozhe www.diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-ivano-frankovske купить диплом кировоград http://diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-kieve diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-odesse купить диплом врача http://www.diploms-goznak.com/ купить диплом медицинского училища http://www.diploms-goznak.com/diplom-starogo-obraztsa купить диплом техникума, колледжа http://diploms-goznak.com/farmatsevt купить диплом юриста www.diploms-goznak.com/meditsinskij-diplom www.diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-rozhdenii diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-smerti http://www.diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-brake http://www.diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-razvode
купить диплом о среднем образовании
купить диплом вуза
https://diploman-dok.com
купить диплом вуза
http://www.diploman-doks.com
купить диплом кандидата наук
www.diploman-doky.com
купить диплом кандидата наук
www.diploman-doku.com
купить диплом кандидата наук
www.diplomy-servise.com
купить аттестат за 11 класс
education-ua.com/kupit-legalnyij-diplom-v-ukraine.html
купить диплом врача
http://education-ua.com/attestat-diplom.html
купить диплом колледжа
www.education-ua.com/zaporozhe.html
купить диплом магистра
http://www.education-ua.com/kieve.html
купить диплом колледжа
www.education-ua.com/odesse.html
купить диплом врача
www.education-ua.com/summah.html
купить диплом магистра
http://www.education-ua.com/ternopole.html
купить дипломы о высшем
www.education-ua.com/diplom-o-mediczinskom-obrazovanii.html
купить диплом колледжа
http://www.education-ua.com/diplom-vyisshee.html
купить аттестат за 9 класс
http://education-ua.com/kupit-nastoyashhij-diplom-goznak.html
купить диплом фармацевта
www.education-ua.com/
купить аттестат за 11 класс
http://www.education-ua.com/diplom-texnikuma-kolledzha.html
купить диплом кандидата наук
http://www.education-ua.com/diplom-magistra-ukrainskogo-vuza.html
купить диплом автомеханика
http://www.education-ua.com/diplom-o-mediczinskom-obrazovanii.html
купить диплом фармацевта
www.education-ua.com/diplom-medsestry.html
купить диплом
http://education-ua.com/diplom-nedorogo.html
где купить диплом
www.education-ua.com/kupit-diplom-novogo-obrazca.html
купить диплом о высшем образовании
http://education-ua.com/otzivi-pogelania.html
купить диплом ссср
www.education-ua.com/diplom-vyisshee.html
купить диплом врача
http://education-ua.com/diplom-uchilishha.html
купить диплом врача
education-ua.com/diplom-s-registracziej.html
купить диплом
http://www.education-ua.com/kupit-diplom-s-provodkoj-v-ukraine.html
купить диплом о среднем специальном
http://education-ua.com/diplom-specialista-ukrainskogo-vuza.html
купить свидетельство о браке
education-ua.com/diplom-uchilishha.html
купить диплом бакалавра
www.education-ua.com/kupit-diplom-sssr-na-nastoyashhem-blanke.html
купить диплом вуза
education-ua.com/svidetelstvo-o-rozhdenii.html
купить диплом о среднем специальном
www.education-ua.com/svidetelstvo-o-smerti.html
купить диплом о высшем образовании
www.education-ua.com/svidetelstvo-o-brake.html
купить диплом
education-ua.com/svidetelstvo-o-razvode.html диплом купить купить аттестат купить диплом запорожье купить диплом киев купить диплом одесса купить диплом сумы купить диплом тернополь купить диплом врача купить диплом вуза купить диплом высшее купить диплом гознак купить диплом института купить диплом колледжа купить диплом магистра купить диплом медицинского училища купить диплом медсестры купить диплом недорого купить диплом нового образца купить диплом отзывы купить диплом о высшем образовании купить диплом о среднем образовании купить диплом с занесением в реестр купить диплом с проводкой купить диплом специалиста купить диплом средне специального образования купить диплом ссср купить свидетельство о рождении купить свидетельство о смерти купить свидетельство о браке купить свидетельство о разводе http://rudiplomisty24.com/аттестат-11-классов diplomy-servise.com http://dipplomy.com www.diplomansy.com/diplom-spetsialista www.diplomansy.com/diplom-magistra http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-s-provodkoj www.diplomansy.com/diplom-tehnikuma http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii http://www.diplomansy.com/attestat-shkoly http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-nizhnij-novgorod https://diplomansy.com/kupit-diplom-chelyabinsk https://diplomansy.com/kupit-diplom-rostov-na-donu http://www.diplomansy.com/diplom-spetsialista http://www.diplomansy.com/diplom-magistra https://diplomansy.com/diplom-tehnikuma https://diplomansy.com/attestat-shkoly https://diplomansy.com/kupit-diplom-v-gorode diplomansy.com/kupit-diplom-novosibirsk https://diplomansy.com/kupit-diplom-nizhnij-novgorod diplomansy.com/kupit-diplom-omsk diplomansy.com/kupit-diplom-chelyabinsk diplomansy.com/kupit-diplom-volgograd eonline-diploma.com eonline-diploma.com www.eonline-diploma.com/kupit-diplom.-otzyvy http://www.eonline-diploma.com/kupit-diplom-medicinskogo-kolledzha https://eonline-diploma.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii-v-tule
купить диплом специалиста
www.almaz-comp.ru www.contrtv.ru http://http://bci-moscow.ru/ knity.ru drive-tv.ru http://prointeresnoe.ru/ http://asteroid-bowling.ru/ www.igrovie-avtomati-besplatno.ru active-style.ru 35kopeek.ru bymebel.ru http://stvchannel.ru/ http://zenfiramed.ru/ http://www.originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-9-klass originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii https://originaly-dokuments.com/gorod/nizhnij-tagil https://originaly-dokuments.com/gorod/vologda originaly-dokuments.com/gorod/saratov https://originaly-dokuments.com/spetsialnosti/yurist originaly-dokuments.com/spetsialnosti/povar http://www.originaly-dokuments.com/gorod/krasnodar https://originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-11-klass http://www.originaly-dokuments.com/gorod/ekaterinburg https://originaly-dokuments.com/attestaty https://originaly-dokuments.com/spetsialnosti/bukhgalter https://originaly-dokuments.com/gorod/omsk https://originaly-dokuments.com/gorod/novosibirsk originaly-dokuments.com/gorod/sankt-peterburg http://www.originaly-dokuments.com/gorod/chelyabinsk http://www.originaly-dokuments.com/gorod/orjol www.originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-bakalavra originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-magistra originaly-dokuments.com/spetsialnosti/menedzher www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii/diplom-kolledzha http://www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii
купить диплом кандидата наук
almaz-comp.ru contrtv.ru http://http://bci-moscow.ru/ http://http://knity.ru/ http://http://drive-tv.ru/ www.prointeresnoe.ru http://asteroid-bowling.ru/ http://igrovie-avtomati-besplatno.ru/ http://active-style.ru/ http://http://35kopeek.ru/ www.bymebel.ru http://http://stvchannel.ru/ http://http://zenfiramed.ru/ originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-9-klass originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii www.originaly-dokuments.com/gorod/nizhnij-tagil http://www.originaly-dokuments.com/gorod/vologda www.originaly-dokuments.com/gorod/saratov www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/yurist www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/povar www.originaly-dokuments.com/gorod/krasnodar http://www.originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-11-klass www.originaly-dokuments.com/gorod/ekaterinburg originaly-dokuments.com/attestaty originaly-dokuments.com/spetsialnosti/bukhgalter www.originaly-dokuments.com/gorod/omsk originaly-dokuments.com/gorod/novosibirsk https://originaly-dokuments.com/gorod/sankt-peterburg originaly-dokuments.com/gorod/chelyabinsk www.originaly-dokuments.com/gorod/orjol https://originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-bakalavra www.originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-magistra www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/menedzher www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii/diplom-kolledzha https://originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii
купить свидетельство о браке
www.lands-diploms.com http://lands-diploms.com/specialnosti/parikmaher.html http://lands-diploms.com/goroda/spb.html http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-massazhista.html lands-diploms.com http://lands-diploms.com/goroda/samara.html aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/ishimbaj.html lands-diploms.com lands-diploms.com www.aurus-diploms.com www.lands-diploms.com http://http://lands-diploms.com/specialnosti/psiholog.html www.aurus-diploms.com aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-yurista.html http://lands-diploms.com/kandidat-nauk.html aurus-diploms.com www.aurus-diploms.com www.aurus-diploms.com lands-diploms.com aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-permi.html http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-slesarya-remontnika.html http://http://lands-diploms.com/goroda/vladimir.html www.lands-diploms.com http://http://lands-diploms.com/specialnosti/vrach.html aurus-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-kazani.html http://http://lands-diploms.com/goroda/chita.html http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-smolenske.html www.aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/tuapse.html www.aurus-diploms.com www.lands-diploms.com www.aurus-diploms.com lands-diploms.com http://http://lands-diploms.com/goroda/nizhnij-novgorod.html http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-kurgane.html www.aurus-diploms.com http://http://lands-diploms.com/goroda/tula.html http://http://aurus-diploms.com/geography/diplom-v-novokuznetske.html www.aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/chernogorsk.html lands-diploms.com aurus-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-biologa.html http://lands-diploms.com/goroda/yaroslavl.html www.lands-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-nizhniy-novgorod.html lands-diploms.com www.lands-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-rostov-na-donu.html www.aurus-diploms.com aurus-diploms.com lands-diploms.com aurus-diploms.com http://lands-diploms.com/goroda/ulyanovsk.html www.aurus-diploms.com www.lands-diploms.com lands-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-ivanovo.html http://http://lands-diploms.com/specialnosti/medsestra.html http://aurus-diploms.com/geography/blagoveshhensk.html www.aurus-diploms.com aurus-diploms.com lands-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-stroitelya.html lands-diploms.com lands-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-cheljabinske.html http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-vo-vladivostoke.html http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-medsestry.html www.lands-diploms.com https://archive-diploms.com http://https://archive-diplom.com купить диплом с внесением в реестр купить диплом с реестром цена https://archive-diploman.com http://https://archive-diplom24.com http://https://archive-diploms24.com купить диплом с занесением в реестр цена http://diploms-ukraine.com/diplom-o-srednem-obrazovanii-obraztsa-sssr-do-1993-goda http://diploms-ukraine.com/diplom-ptu diploms-ukraine.com www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-alchevsk http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-berdyansk www.diploms-ukraine.com www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-dnepropetrovsk http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-kerch http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-kiev www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-kirovograd www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-odessa www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-uzhgorod http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-vuza http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-zaporozhe www.diploms-ukraine.com diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/svidetelstvo-o-brake http://diploms-ukraine.com/yurist http://https://6landik-diploms.ru www.7arusak-diploms.ru http://https://8saksx-diploms.ru www.8arusak-diploms24.ru http://https://9saksx-diploms24.ru https://4russkiy365-diploms.ru https://5gruppa365-diploms.ru 6rudik-diploms365.ru купить диплом магистра купить диплом керчь купить диплом кировоград купить диплом полтава купить свидетельство о рождении
купить аттестат
https://gosznac-diplomy.com/diplom-s-reestromkupit-kupit gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-s-reestromkupit-kupit gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
купить диплом врача
можно ли купить диплом куплю диплом купить аттестат за 9 классов купить диплом нового образца купить диплом о среднем специальном купить диплом специалиста купить свидетельство о браке купить диплом колледжа купить диплом врача купить диплом техникума купить диплом бакалавра где купить диплом купить диплом ссср купить диплом о среднем образовании купить аттестат за 9 класс купить аттестат за 11 класс купить диплом купить аттестат
купить диплом специалиста
https://originality-diplomas.com/
купить диплом нового образца
rudiplomista24.com
купить аттестат за 11 класс
lands-diplom.com
купить диплом о высшем образовании
https://gosznac-diplom24.com/ https://diploman-doci.com/
купить диплом
www.originality-diplomas.com
купить аттестат за 9 класс
www.rudiplomis24.com
купить диплом о высшем образовании
http://https://lands-diplom.com/
купить диплом техникума
www.gosznac-diplom24.com http://https://aurus-diplom.com/
где купить диплом
https://originality-diplomas.com/
купить диплом врача
https://rudiplomista24.com/
купить диплом нового образца
www.diploma-asx.com
купить диплом кандидата наук
http://https://gosznac-diplom24.com/ diploman-doci.com
купить диплом университета
originality-diplomas.com
купить диплом техникума
https://rudiplomista24.com/
купить диплом института
https://lands-diplom.com/
купить свидетельство о браке
https://gosznac-diplom.com/ https://diploman-doci.com/
купить диплом нового образца
http://diplomsagroups.com/diplomy-po-specialnosti/diplom-kosmetologa.html https://rudiplomirovans.com/