Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Plăci de terasădin undefined - undefined Lei / undefined
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Plăci de terasă preț

Cât costă serviciile din categoria: Plăci de terasă? Plăci de terasă acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri plăci de terasă

Pentru a afla prețul exact al plăcilor de terasă, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețurile pentru serviciile individuale din categoria plăci de terasă.

Molid roșu 2 625,00Lei / buc
Plăci de terasă din lemn de molid roșu; grosime 45 mm, lățime 145 mm; scândurile sunt potrivite și ca podea pentru exterior la piscină sau carporturi de grădină și foișoare.
Total
buc
Creați o cerere
Pin1 564,50Lei / buc
Plăci de terasă din lemn de pin; grosime 30 mm, lățime 140 mm; plăcile sunt instalate pe grinzi de lemn subiacente.
Total
buc
Creați o cerere
Molid nordic1 564,50Lei / buc
Plăci de terasă din lemn de pin; grosime 28 mm, lățime 145 mm; după monate, se recomandă vopsirea pardoselii cu ulei de protecție sau lac, ceea ce va spori durata de viață a plăcilor de terasă.
Total
buc
Creați o cerere
Ungerea scândurilor de terasă 472,50Lei / m2
Uleiul reduce efectul radiațiilor UV. Este potrivit pentru toate tipurile de lemn. Oferă protecție teraselor, protejează împotriva umezelii și lasă o suprafață mată, care scoate în evidență și structura lemnului.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea scândurilor de terasă 1 260,00Lei / m2
Montarea plăcilor de terasă WPC din lemn și plastic
Total
m2
Creați o cerere
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă terasele din grădină?

Cu toții vrem să profităm la maximum de grădinile noastre. Crearea unui loc în care să vă așezați și să vă bucurați de aer liber poate ajuta la maximizarea zilelor însorite și a serilor calde. Instalarea unei noi terase este modalitatea perfectă de a face acest lucru, permițându-vă să vă bucurați de grădină în timp ce creați un spațiu care poate funcționa aproape ca o altă cameră din casa dumneavoastră. În special, utilizarea unei terase din lemn poate oferi un aspect natural care completează restul grădinii dumneavoastră.
Dacă vă gândiți să adăugați o terasă casei dumneavoastră, am subliniat câteva costuri tipice pentru terase, astfel încât să puteți planifica înainte de proiect.

Prețurile pentru materiale

Prețul terasei depinde de materialul folosit. Există două tipuri cheie - podele tradiționale din lemn, care este cea mai comună, și podele compozite - o alternativă la lemnul din fibre de lemn și plastic.

Lemnul are un aspect natural și este durabil - va rezista ani de zile dacă este manipulat corespunzător. Compozitul este și mai durabil - nu putrezește și nu se dezintegrează indiferent de vreme și, în funcție de finisajul suprafeței, poate fi antiderapant, rezistent la pete și zgârieturi. Se poate realiza și în culori diferite, în timp ce lemnul trebuie tratat și vopsit pentru a obține același efect. Cu toate acestea, unora nu le plac finisajele artificiale și preferă lemnul natural.

Costul teraselor din lemn variază în funcție de alegerea dumneavoastră de lemn - pinul este cel mai des folosit și cel mai ieftin, dar există o serie de alte opțiuni precum cedrul și sequoia.

Scândurile din lemn pentru terasă pot fi cumpărate din centrele de grădină cu doar 50 RON pe metru pătrat. Produsele premium care pot fi achiziționate de la specialiști pot costa mai mult de 345 de RON pe metru pătrat, ceea ce înseamnă că materialele pentru 20 de metri pătrați pot costa de la 1235 la 7415 de RON.

Prețurile teraselor compozite sunt în medie mai mari decât prețurile lemnului, costurile mai mari fiind justificate de faptul că se vor uza mai greu și necesită mai puțină întreținere continuă. Prețurile pe metru pătrat variază în general între 345 și 595 de RON.

Costurile de instalare a terasei

Grădinarii, dulgherii, tâmplarii și specialiștii în terase care pot instala terase vor adăuga o mare parte din munca lor la costul total pe care îl plătiți pentru o terasă în grădina dumneavoastră. Cu o rată zilnică de 740 RON până la 990 RON și trei zile tipice de pregătire a solului, grinzi și asamblare terase, personalul poate adăuga cu ușurință mai mult de 2970 RON la costul total al proiectului, aducând suma finală la aproximativ 4450 RON pentru 20 de metri pătrați de terasa și peste 9890 de RON pentru o terasă de top din lemn sau compozit.

Dacă forma terasei este mai complicată decât un pătrat sau un dreptunghi, mai ales dacă este curbată sau necesită modelare complicată, costul va fi din nou mai mare, deoarece tăierea formelor dorite va necesita mai mult timp și muncă.

Actualizat la: Jun 14, 2023