Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Podele de lemndin undefined - undefined Lei / undefined
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Podele de lemn preț

Cât costă serviciile din categoria: Podele de lemn? Podele de lemn acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă prețuri podele din lemn

Pentru a afla prețul exact al podelelor din lemn, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețurile pentru servicii individuale din categoria podele din lemn.

Parchet laminat din lemn4 620,00Lei / m2
Parchet laminat din lemn se montează cu sistemul clik și nu este necesar să fie lipit clasic. Montarea este astfel simplă și ieftină.
Total
m2
Creați o cerere
Pardoseli din lemn cu trei straturi5 565,00Lei / m2
Cele două straturi inferioare care formează structura asigură stabilitatea. Stratul superior este realizat din lemn de esență tare. O astfel de podea oferă căldură, zgomot redus și flexibilitate.
Total
m2
Creați o cerere
Pardoseli din lemn masiv8 610,00Lei / m2
Pardoselile masive sunt realizate dintr-o singură bucată. Aceste pardoseli sunt de lungă durată, cu posibilitatea de renovare regulată.
Total
m2
Creați o cerere
Izolație sub parchet laminat 2 mm180,60Lei / m2
Izolația este concepută pentru reducerea zgomotului din cameră în timpul mersului și în caz de impact. Eeste potrivită și pentru încălzirea prin pardoseală.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea pardoselii din lemn934,50Lei / m2
Montarea lamelelor din lemn multistrat prin lipire pe toată suprafața
Total
m2
Creați o cerere
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă instalarea unei podele din lemn?

Rustic, elegant, atemporal - podeaua din lemn are multe avantaje practice și de design. Podelele din lemn sunt durabile și ușor de curățat, motiv pentru care sunt o alegere populară de pardoseli în casele moderne și tradiționale. Înainte de a rupe covoarele sau linoleumul vechi, veți dori să cunoașteți costurile tipice ale instalării podelelor din lemn.

Există trei tipuri principale de podele din lemn de esență tare: podele laminate, podele din lemn de esență tare construit și podele din lemn masiv de esență tare sau din lemn masiv, toate având costuri de instalare diferite. Pardoseala laminată este formată dintr-o bandă subțire de plastic cu o imagine a unui desen din lemn deasupra. Podelele din lemn sunt realizate din furnir de lemn real, care poate fi șlefuit și modificat și poate fi fixat deasupra podelei de beton. Podelele din lemn masiv sunt scânduri întregi din lemn care sunt fixate în cuie pe cadrul etajului inferior instalat dedesubt. Toate au avantajele și dezavantajele lor - în acest articol ne vom concentra pe podele din lemn, podele din lemn masiv și costurile de instalare aferente.

Prețurile podelelor din lemn

Pardoselile din lemn, cunoscute adesea ca podele din lemn compozit, sunt foarte populare, durabile și relativ ușor de întreținut. Nu se extind sau nu se contractă ca lemnul masiv, ceea ce înseamnă că sunt mai utile în încăperi precum bucătăriile, băile și pot fi amplasate pe podea de beton.

Prețurile pardoselilor din lemn variază în funcție de stilul și calitatea produsului pe care îl cumpărați. La cel mai ieftin capăt, ați putea cumpăra o pardoseală din lemn cu aproximativ 75 RON pe metru pătrat. Produsele de top pot ajunge până la 250 de RON pe metru pătrat. Costul aproximativ al instalării unei podele din lemn este adesea declarat la dublul prețului produsului, dar acest lucru nu este cazul pentru podelele foarte scumpe - ne-am aștepta ca costurile de instalare să fie în jur de 75 până la 150 RON pe metru pătrat, în funcție de locație,  amploarea și complexitatea lucrării. Acest lucru va implica, de asemenea, costuri suplimentare pentru serviciile de asamblare a podelei, cum ar fi straturile de bază. În cazul unei încăperi de 5 m x 5 m, instalarea unei podele din lemn la un cost de 125 RON pe metru pătrat pe etaj și 150 RON pe metru pătrat per instalație ar costa în jur de 6450 RON, ținând cont de taxele suplimentare.

Podelele din lemn de esență tare folosesc scânduri din lemn real pentru a crea o podea impresionantă și solidă. Exista multe tipuri de lemn care pot fi folosite, de la stejar și paltin până la pin și nuc, fiecare cu diferite finisaje posibile. Ele pot necesita o întreținere, cum ar fi tratarea cu ceară sau vopsirea, pentru a fi cele mai bune, dar pot dura zeci de ani și adesea pot adăuga valoare unei proprietăți.

După cum vă puteți aștepta, podelele din lemn masiv sunt mai scumpe decât omologii lor. Lemnul mai ieftin, precum pinul, poate fi găsit la mai puțin de 150 RON pe metru pătrat, dar lemnul mai rar și mai bun, precum nucul, poate costa mai mult de 400 RON pe metru pătrat. Cu costurile de instalare, aceasta poate însemna că o cameră de 5 m x 5 m ar putea costa aproximativ 12400 RON folosind materiale de ultimă generație.

Costurile suplimentare de instalare a podelei trebuie luate în considerare

Există o serie de alte elemente pentru instalarea unei podele din lemn de esență tare care pot contribui la costul final, în funcție de situația dumneavoastră particulară.

Dacă trebuie să îndepărtați covorul înainte de a așeza o nouă podea, specialiștii de obicei taxează pentru îndepărtarea și eliminarea acestuia, deși acest lucru este ceva pe care îl puteți face singur. În mod similar, plintele trebuie deseori îndepărtate pentru a asigura un finisaj mai bun – iar dacă trebuie să cumpărați plinte noi sau șipci din lemn, aceasta va însemna costuri suplimentare de material, în jur de 25 până la 50 RON pe metru, în funcție de material. Decorul ușii poate costa în jur de 250 de RON pe ușă.

Actualizat la: Jun 14, 2023