Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Podele turnate
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Podele turnate preț

Cât costă serviciile din categoria: Podele turnate? Podele turnate acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri podele turnate

Pentru a afla prețul exact al podelelor turnate, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de podele turnate.

Pardoseli turnate epoxidice antiderapante (până la 3 mm)162,15Lei / m2
Pardoseli antiderapante epoxidice turnate pentru interior cu grosimea de 3 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Pardoseli turnate epoxidice autonivelante, decorative (3 mm) 197,75Lei / m2
Pardoseli turnate epoxidice autonivelante, decorative pentru interior cu o grosime de 3 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Pardoseli turnate epoxidice autonivelante, decorative, chips (5 mm)652,57Lei / m2
Pardoseli turnate epoxidice autonivelante, decorative, cu chipsuri cu grosime de 5 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Pardoseli turnate epoxidice autonivelante, decorative cu efect de granit (3 mm)288,71Lei / m2
Podele epoxidice turnate autonivelante, decorative cu efect de granit pentru interior cu grosime de 3 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalarea sau înlocuirea podeleiCât costă serviciile din categoria: Instalarea sau înlocuirea podelei? Instalarea sau înlocuirea...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Podele turnate preț
Cât de groasă este podeaua de beton din clădire?

Podeaua din beton rezidențial trebuie să aibă o grosime de aproximativ 10 cm. Dacă intenționați să gestionați sarcini grele pe podelele din beton, 12 până la 15 cm este mai potrivit. Din acest motiv, grosimea minimă a podelei de beton este în jur de 5 cm, deși nu am recomanda o pardoseală atât de subțire.

Epoxidul se zgârie ușor?

Acoperirea epoxidică durează mai mult decât orice alt tip de acoperire. În plus, stratul epoxidic în sine este rezistent la zgârieturi datorită compoziției componentelor sale.

La câte zile după betonare ar trebui construit următorul etaj?

Placa de beton își poate câștiga rezistența în 3-7 zile. Puteți să o lăsați să se întărească o zi sau două dacă vreți să fiți foarte sigur. Deci, după 14 zile poți elimina definitiv suportul.

Este pardoseala epoxidică potrivită pentru gospodării?

Datorită aplicării rapide, există doar o întrerupere minimă a muncii. Podelele epoxidice sunt foarte ușor de întreținut. În cele din urmă, podelele sunt fără sudură și impermeabile la lichide și, prin urmare, ușor de curățat, ceea ce este bun pentru igienă. Podelele epoxidice se combină bine cu încălzirea prin pardoseală.

Este prefabricatul mai ieftin decât turnarea la fața locului?

Deoarece betonul prefabricat poate fi realizat folosind tehnici de linie de asamblare, fiecare turnare necesită mult mai puțină muncă și, prin urmare, costă mai puțin.

Are parterul are structură de scândură?

Construit după o schemă standardizată. În construcție, o placă de podea ascunde o bază în formă de scândură. Este considerată a fi bază structurală și statică a tranziției dintre structură și sol.

Ce este turnarea podelei?

Pardoselile turnate pot fi, de asemenea, proiectate să arate ca betonul și sunt realizate dintr-un tip special de ciment, cu un amestec puternic. Compoziția sa unică conferă podelei un aspect uimitor și unic și oferă interiorului dumneavoastră o strălucire naturală și un aspect de bun gust. Podelele cu aspect de beton sunt disponibile în 4 până la 6 culori diferite.

Cum turnați betonul la fața locului?

Turnarea betonului pe șantier presupune mai multe etape diferite: așezarea cofrajului, așezarea armăturii și turnarea betonului. Constructorii plasează de obicei matrițele mai întâi în colțuri și apoi toarnă între colțuri. Acest lucru ajută la alinierea corectă a matrițelor și implicit a pereților.

Cât durează întărirea betonului?

De obicei durează 10-21 de zile pentru ca betonul să se întărească complet. Se recomandă 12 zile pentru întărirea exterioară a plăcilor de beton așezate pe sol. Este suficient timp pentru a se întări corect.

Se poate turna beton în timpul iernii?

Betonul nu trebuie turnat pe gheață, așa că lăsați pământul să se dezghețe înainte de turnare. În ziua turnării betonului, săpăturile și cofrajele dumneavoastră trebuie inspectate pentru a detecta gheața care s-ar fi putut forma peste noapte.

Care sunt dezavantajele pardoselilor epoxidice?
 • Dezavantajele pardoselilor epoxidice
 • Aburi de aplicare puternici. În timpul procesului de aplicare, epoxidul umed emite un miros neplăcut
 • Timp lung de întărire
 • Alunecos când e ud
 • Avantajele pardoselilor epoxidice Tip economic de pardoseală
 • Rezistent la deteriorare
 • Rezistent la vreme
 • Plăcut estetic
 • Uzură redusă
Este betonul prefabricat mai ieftin decât cel turnat la fața locului?

Este rentabil pentru proiectele mari. 
În comparație cu betonul turnat la fața locului, costurile asociate cu betonul prefabricat scad odată cu creșterea domeniului de aplicare al proiectului.

Ce este o pardoseală epoxidică?

Pardoseala epoxidică este un material unic pentru pardoseală, care crește constant în popularitate. După netezirea și pregătirea podelei de beton, rășina și substanța chimică de întărire sunt amestecate. Reacția chimică transformă amestecul într-o pardoseală tare în câteva zile.

Podelele epoxidice sunt alunecoase?

Pardoselile epoxidice sunt concepute pentru a preveni alunecarea, în special mortarele epoxidice și podelele epoxidice în fulgi. Dar dacă epoxidul este uns cu ulei sau apă, suprafața podelelor va deveni alunecoasă. Acest lucru ar putea duce la căderi și potențiale răni.

Este pardoseala epoxidică mai ieftină decât gresia?

Pardoseala epoxidică este de obicei mai ieftină decât gresia, dar depinde de calitatea și finisajul a ceea ce comparați. Epoxidul poate costa între 150 și 500 RON pe metru pătrat instalat. Gama de prețuri pentru plăcile de vinil este similară, în timp ce pentru plăcile ceramice costul mediu este mult mai mare - 445 - 745 RON pe metru pătrat.

Cât de groase ar trebui să fie podelele?

Într-o casă tipică, întreaga structură dintre etaje poate avea o grosime de aproximativ 30 până la 35 cm, în funcție de tipul de grinzi și materialele de suprafață folosite pentru podea și tavan.

Care este diferența dintre o podea PCC și o podea IPS?

Este așezată pe o fundație de beton (1: 4: 8), care este din ciment obișnuit (PCC) cu o grosime de aproape 7 până la 10 cm. Puteți alege grosimea podelei IPS în funcție de cerințele de durabilitate; pentru o pardoseală rezidențială este suficientă o grosime a podelei de 75 mm, în timp ce pentru o podea industrială trebuie menținută o grosime de 150 mm.

Care sunt dezavantajele betonului turnat?

Munca. Unul dintre puținele dezavantaje reale ale betonului turnat este forța de muncă mare necesară. Constructorii trebuie să construiască mai întâi matrițele pentru pereții pe care intenționează să îi turneze, apoi să le instaleze și să amestece betonul. 

Cât rezistă podelele epoxidice?

Pardoseli de lungă durată, ecologice. Pardoselile epoxidice durează de obicei 10 până la 20 de ani și, cu întreținerea și reparațiile corespunzătoare, pot dura și mai mult. Când în sfârșit este timpul să înlocuiți podeaua, nu va trebui să o îndepărtați și nu va trebui să aruncați podeaua veche.

Ce este pardoseala Ironite?

Ironite®, un pionier în industrie, este implicat în oferirea unei linii eficiente de întăritori de podea, care sunt de obicei aplicați pe o suprafață curată de beton. Este un grund cu 3 componente pe bază de epoxidice metalice și nemetalice.

Ce este o podea turnată PU?

Pardoselile din poliuretan sunt utilizate în principal în situațiile în care următoarele proprietăți sunt foarte apreciate: Decorative - nu numai puternice și durabile, dar și frumoase la vedere! Disponibile în aproape orice culoare. Rezistente la radiațiile UV, deci nu există riscul de îngălbenire sub influența razelor solare.

Ce înseamnă pardoseală IPS?

Pardoseala IPS înseamnă podea din piatră patentată indiană, este un tip de pardoseală de bază care oferă proprietăți bune și durabilitate. Se folosește în general pe toate tipurile de pardoseli iar amestecul de beton folosit pentru pardoselile IPS este specificat într-un raport de 1: 1,5: 3 (ciment, nisip și agregate).

Cât de groasă este placa de pardoseală?

Grosimea standard a plăcii de pardoseală din beton în construcțiile rezidențiale este de 10 cm. Se recomandă 12 până la 15 cm dacă betonul va fi expus ocazional la sarcini grele, cum ar fi autocaravanele sau camioanele de gunoi. Pentru a pregăti baza, aduceți nivelul solului la adâncimea corectă pentru a ține cont de grosimea plăcii.

Care este cea mai ieftină podea?

Aceste 5 podele ieftine vor arăta uimitor și veți economisi:

 • Vinil
 • Linoleum
 • Laminat
 • Covor
 • Beton lustruit
Ce este o podea Trimix?

Sistemul Tremix, cunoscut și sub denumirea de sistem de drenaj, este utilizat în producția de podele industriale, drumuri din beton, piste, platforme feroviare, curți pentru containere de depozitare, căptușeli de canale, drumuri, poduri, drumuri RCC etc.

Cât de repede pot pune cărămizi pe un beton nou?

Este în regulă să puneți cărămizi a doua zi după ce au fost puse fundațiile. Pe vreme rece se lasă munca acoperită peste noapte (și ziua dacă îngheață/ninge) aproximativ 3 zile. Păstrați toate lucrările ulterioare acoperite timp de trei zile.
 

Actualizat la: Sep 14, 2023