Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Pompa de căldurădin 640500.0 - 1176000.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pompa de căldură preț

Cât costă serviciile din categoria: Pompa de căldură? Pompa de căldură acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Pompa de căldurăPREȚURI MEDII

Preț mic640 500,00 Lei/bucată
Preț mediu931 350,00 Lei/bucată
Preț mare 1 176 000,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri pompe de căldură

Pentru a afla prețul exact al pompei de căldură, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de pompe de căldură.

Montarea rezervorului de acumulare10 500,00Lei / compl
Montarea rezervorului de acumulare pentru încălzirea apei conectat cu sisteme solare, pompe de căldură și cazane pe combustibil solid, volum 750 l.
Total
compl
Creați o cerere
Montarea pompei de căldură577 500,00Lei / compl
Montarea pompei de căldură fără rezervor TUV de 10 kW (pământ - apă, apă-apă), sursă primară - puțuri.
Total
compl
Creați o cerere
Rezervor de acumulare78 750,00Lei / compl
Rezervor de acumulare din oțel cu izolație poliuretanică și manta din tablă vopsită, volum 250 l.
Total
compl
Creați o cerere
Pompa de căldură829 500,00Lei / compl
Pompa de căldură pământ - apă, apă-apă putere 10 kW, trifazat fără rezervor TUV.
Total
compl
Creați o cerere
Sistem de încălzire complet cu pompă de căldură1 113 000,00Lei / compl
Încălzire economică, răcire și încălzirea apei calde în casă. Unitate interioară fixată pe perete sau staționară cu încălzitor electric de rezervă.
Total
compl
Creați o cerere
Sistem complet de încălzire și răcire aer-apă1 186 500,00Lei / compl
Se bazează pe tehnologia pompei de căldură AER-APĂ cu funcționare inversă, care preia căldura din aerul exterior până la -25 ° C.
Total
compl
Creați o cerere
Preț pentru pompa de căldură sol - apă645 750,00Lei / compl
Pompa de căldură sol-apă folosește căldura din subsol ca sursă de energie. Acest sistem este extrem de eficient pe tot parcursul anului, este fiabil și nu necesită aproape nicio întreținere.
Total
compl
Creați o cerere
Preț pentru pompa de căldură apă - apă 934 500,00Lei / compl
Folosește căldura obținută din apele subterane ca sursă de energie. Această pompă de căldură necesită două puțuri și o pompă puternică care pompează apa subterană. Pompa apă-apă necesită întreținere relativ dificilă.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Încălzire, Instalator încălzireCât costă serviciile din categoria: Încălzire, Instalator încălzire? Încălzire, Instalator încălzire acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Știți avantajele și dezavantajele lor?

Vă gândiți să montați o pompă de căldură pentru casa dumneavoastră, dar nu sunteți încă complet sigur de această idee? Înainte de a începe să prezentăm avantajele și dezavantajele pompelor de căldură, cu siguranță veți fi interesat de cât costă astfel de pompe.
Prețurile pompei de căldură sunt relativ ridicate. Dacă luați în considerare și instalarea întregului sistem, costul achiziționării pompei va varia. Dar puteți conta pe faptul că, în caz de interes, va trebui să pregătiți cel puțin o sumă din patru cifre. 

Beneficiile care vă vor fermeca

Decizia de a monta  o pompă de căldură poate fi o alegere fantastică pentru dumneavoastră în mai multe moduri. La urma urmei, judecați singur dacă aceste beneficii nu merită.

Costuri de operare reduse

Funcționarea pompelor de căldură este mai ieftină decât funcționarea sistemelor pe bază de combustie. Este adevărat că cu cât sistemul este mai eficient din punct de vedere energetic, cu atât sunt mai mari economiile de energie pe termen lung. Datorită unei astfel de investiții, puteți economisi sute de lei pe an.

Mai puțină întreținere

Pompele de căldură necesită o întreținere mai mică decât sistemele pe bază de combustie. Tot ce trebuie să faceți este să verificați întregul sistem o dată pe an. În cazul oricăror probleme, pur și simplu sunați la programul de instalare.

O securitate mai bună

Printre altele, pompele de căldură sunt mai sigure decât sistemele pe bază de combustie. Acest lucru se datorează faptului că nu trebuie să ardă combustibil pentru a produce căldură.

Emisii de carbon mai mici

Sistemul de pompă de căldură reduce emisiile de carbon. Acest lucru se datorează și raportului eficient de conversie energie-căldură. Pur și simplu, consumă mult mai puțină energie decât alte sisteme pentru a produce o anumită cantitate de căldură.

Unitate de răcire

În zilele toride de vară, pompele de căldură aer-aer pot acționa și ca o unitate de răcire. Treceți-le doar în modul de răcire.

Viață lungă

Durata de viață a pompelor de căldură poate fi de până la 50 de ani, dar în medie este de aproximativ 15 ani. Sunt astfel o sursă fiabilă și stabilă de căldură.

Dezavantaje de care trebuie să țineți cont

Ca de obicei, totul are avantajele și dezavantajele sale. Prin urmare, există mai multe dezavantaje de luat în considerare atunci când alegeți o pompă de căldură.

Costuri inițiale ridicate

Probabil cel mai mare dezavantaj este prețul lor ridicat de achiziție. Dar dacă luați cât economisiți pe costurile de operare pe an, atunci aceasta este o investiție care dă roade.

Instalare provocatoare

Instalarea pompelor de căldură în sine este relativ complicată. Puteți uita că îl instalați singur și economisiți niște bani. Instalarea este chiar atât de solicitantă încât înainte de a o cumpăra, se recomandă ca tehnicianul să vă viziteze casa și să evalueze opțiunile.

Sustenabilitate îndoielnică

Unele dintre fluidele de transfer de căldură utilizate au o durabilitate îndoielnică, ridicând probleme de mediu. Prin urmare, se recomandă să se ajungă la lichide biodegradabile.

Probleme pe vreme rece

Din când în când, unele pompe au probleme în zonele mai reci și sunt incapabile să obțină o eficiență deplină în perioada rece.

Nu sunt neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon

Deoarece pompele de căldură au nevoie de energie electrică pentru a funcționa, aceasta înseamnă că nu sunt neutre în carbon. Dar compensează prin raportul ridicat de conversie energie-căldură.

Când comparați avantajele și dezavantajele pompelor de căldură, se poate afirma că avantajele depășesc în mod clar dezavantajele. Deci, nu ar trebui să ezitați să le cumpărați.

Actualizat la: May 15, 2023