Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Reconstrucția bucătărieidin 157500.0 - 750750.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Reconstrucția bucătăriei preț

Cât costă serviciile din categoria: Reconstrucția bucătăriei? Reconstrucția bucătăriei acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Reconstrucția bucătărieiPREȚURI MEDII

Preț mic157 500,00 Lei/m2
Preț mediu448 350,00 Lei/m2
Preț mare 750 750,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri reconstrucția bucătăriei

Pentru a afla prețul exact al reconstrucției bucătăriei, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de reconstrucție a bucătăriei.

Instalarea chiuvetelor de bucătărie1 271,55Lei / buc
Instalarea chiuvetelor simple de bucătărie fără fitinguri rotunde de ieșire cu un diametru de până la 380 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea mobilei de bucătărie din lemn514,50Lei / buc
Montarea mobilei de bucătărie din lemn, corpul dulapului inferior pe picioare cu reglare la nivelul bolobocului, lățime peste 400-800 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea mobilei de bucătărie din lemn și a ușilor304,50Lei / buc
Montareamobilei de bucătărie din lemn, ușa superioară a dulapului, inclusiv balamale, cu sticlă.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea mobilei de bucătărie din lemn și a blatului735,00Lei / buc
Montarea mobilei de bucătărie din lemn, blatului inclusiv bara de fixare spate peste 2000 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Renovare, reabilitareCât costă serviciile din categoria: Renovare, reabilitare? Renovare, reabilitare acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Reconstrucția bucătăriei

Renovare bucatarie apartament: -demontare gresie/faianta veche; -tencuire -montare gresie/faianta -instalare prize -tavan fals simplu(rigips)

Daniela D.
București
Reconstrucția bucătăriei

Glet in jur de cca 25m și montat cca 6m faianta în bucătărie.glafuri la 2 ferestre mici.Este vorba de o bucătărie.

Cristian N.
București
Reconstrucția bucătăriei

BUCATARIE 2,90 x 2,10 x 2,50 (1 usa si 1 geam): - indepartare gresie - indepartare faianta - montaj gresie - montaj faianta (3 laturi x 100%) + (1 latura de 2,90 x 65%) - indreptat + finisat + zugravit perete lateral de 2,90 (35% din inaltime) - indreptat + finisat + zugravit tavan - montaj 2 prize - ingropat cablu curent forta deja existent (legat la panou cu siguranta separata de putere marita) HOL INTRARE 2,30 x 1,60 x 2,50 (4 usi): - indepartare gresie - montaj gresie - indreptat + finisat + zugravit pereti laterali si tavan HOL INTERIOR 1,65 x 1,60 x 2,50 (3 usi): - indepartare gresie - montaj gresie - indreptat + finisat + zugravit pereti laterali si tavan DEBARA 1,05 x 1,00 x 2,50 (1 usa): - indepartare gresie - montaj gresie - indreptat + finisat + zugravit pereti laterali si tavan - montaj priza

Mihai M.
București
Reconstrucția bucătăriei

Buna seara. As dori sa incorporez o mașină de spălat vase într-un corp de 90*60 https: //www. tamos.ro/dulap -inferior- chiuveta-2-usi-domino-90-vizon-oak.html. mașina de spălat vase este https://www.emag.ro/masina-de-spalat-vase-semi-incorporabila-whirlpool-10-seturi-8-programe-clasa-d-6th-sense-power-clean-45-cm-wsbo3o34pfx/pd/D3T32LBBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android. Ați putea să ma ajutați să modific corpul în așa fel încât să intre mașina de spălat? De asemenea as dori sa mă ajutați și cu instalarea mașinii de spălat. Mulțumesc

Andrei M.
București
Reconstrucția bucătăriei

Am o bucătărie de apartament dev aprox 12m2 care are pe toți pereții faianță pana la tavan și as dori sa o dau jos. Doresc tencuirea pereților și vopsirea lor cu lavabila. De asemenea doresc sa dau jos și debaraua cu zidul despărțitor al bucătăriei cu holul,. Pe jos este gresie, dar nu doresc sa o dau jos ci sa pun pe toată suprafață bucătăriei și a holului parchet de trafic rezistent la apa. Suprafața totală ar fi de 15 m2.

Stoian C.
București
Reconstrucția bucătăriei

Doresc pardoseala epoxidica (3D) ptr o baie de apartament. Suprafață ce trebuie acoperita este de circa 1,70 mp.

Adrian B.
București
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă o renovare a bucătăriei?

Pe măsură ce stilul se schimbă, s-ar putea să realizați că bucătăria dumneavoastră începe să arate puțin depășită și are nevoie de renovare. Renovarea bucătăriei poate aduce o nouă viață locuinței și poate adăuga aspectul necesar unuia dintre cele mai folosite spațiu din locuință. Fie că este vorba de o revizie minoră sau de o revizie completă. Poate vă întrebați cât costă o renovare a bucătăriei?

Costuri medii de renovare a bucătăriei:
  • Prețul pentru renovarea bucătăriei este de aproximativ 4950 - 7910 RON.
  • Instalatorul de bucătărie (pe zi) este în jur de 495 - 1090 RON.
  • Renovarea completă a bucătăriei (buget) este în jur de 9900 - 19800 RON.
  • Reconstrucția completă a bucătăriei (pe comandă) este în jur de 74200 - 173.000 RON.

Costul renovării bucătăriei depinde în mare măsură de amploarea renovării. Bucătăriile mici, medii și mari vor avea nevoie de o cotație personalizată, deoarece fiecare va necesita mai multe unități și spațiu de depozitare încorporat. Calitatea elementelor de fixare și a unităților va afecta, de asemenea, costurile totale. În medie, vă puteți aștepta să plătiți în jur de 14850 de RON pentru o renovare ieftină a bucătăriei.

Dacă lucrați cu un dulgher pentru a vă proiecta și fabrica bucătăria de la zero, bucătăria dumneavoastră va avea un finisaj personalizat. Cu toate acestea, o bucătărie personalizată va costa mai mult decât cumpărarea de unități standard de la un furnizor. Prețul mediu al unei reconstrucții complete de bucătărie la comandă este de aproximativ 14850 de RON.

Dacă cumpărați singur unitățile și materialul de depozitare, costul principal pe lângă material va fi închirierea unui specialist în asamblarea bucătăriei. Acest lucru poate costa în medie în jur de 740 RON per specialist pe zi. Deoarece renovarea bucătăriei implică o varietate de costuri, vă recomandăm să păstrați un buget pentru a vă putea planifica costurile totale de renovare.

Costul reconstrucției unei bucătării mici

Desigur, în general, renovarea unei bucătării mai mici va fi mult mai ieftină decât a uneia mari. Acest lucru se datorează faptului că există mai puțin spațiu pentru renovare. Costurile vor fi însă mai mici doar în funcție de tipul de bucătărie ales. Materialele mai scumpe, cum ar fi blaturile de granit și podelele din lemn de esență tare, vor crește costurile.

Costul total al renovării bucătăriei va depinde de mulți factori, inclusiv (printre alții):
  • Dimensiuni bucătărie
  • Locație (de exemplu, costurile tind să fie mai mari în București)
  • Materiale / finisaje alese
  • Dacă sunt necesare lucrări suplimentare, cum ar fi tencuiala și electricitatea
  • Cât de complicată este instalarea
Cât timp durează în medie renovarea unei bucătării?

O renovare completă a bucătăriei poate dura în medie aproximativ patru săptămâni, dar va depinde de finisajul suprafeței și de accesoriile pe care le alegeți.

Care este cea mai scumpă renovare a bucătăriei?

Unitățile sau blaturile de lucru sunt de obicei cele mai scumpe părți ale bucătăriei, deoarece necesită materiale solide precum granit, beton sau lemn.

 

Actualizat la: Jun 14, 2023