Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Remediere și demolaredin 12600.0 - 22050.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.210 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Remediere și demolare preț

Cât costă serviciile din categoria: Remediere și demolare? Remediere și demolare acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Remediere și demolarePREȚURI MEDII

Preț mic12 600,00 Lei/m2
Preț mediu16 485,00 Lei/m2
Preț mare 22 050,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri remediere și demolare

Pentru a afla prețul exact al remedierii și demolării, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de remediere și demolare.

Demolarea clădirilor prin demontare treptată1 753,50Lei / m3
Șapă autonivelantă anhidrită, rezistență la compresiune 30 MPa, grosime 15 - 50 mm
Total
m3
Creați o cerere
Demolarea clădirilor cu utilaje mare mecanizare 3 465,00Lei / m3
Demolarea clădirilor cu utilarje mare mecanizare din schelet monolitic sau prefabricat din beton armat cu o pondere a structuri -0.66000t -0,66000t
Total
m3
Creați o cerere
Demolarea halelor892,50Lei / m3
Demolarea halelor de construcții industriale, agricole sau civile, demontarea treptată a cărămizilor, a pietrei, a zidăriei mixte și a lemnului, a blocurilor pentru mortar de var sau de ciment, -0,350 t
Total
m3
Creați o cerere
Demolarea clădirilor, efectuată în alt mod7 959,00Lei / m3
Demolarea clădirilor realizată altfel, din schelet monolitic de beton armat, inclusiv zidărie de umplutură, cu o pondere a structuri, -0,780 t
Total
m3
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Renovare, reabilitareCât costă serviciile din categoria: Renovare, reabilitare? Renovare, reabilitare acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă demolarea?

Uneori aveți nevoie de profesioniști pentru a adăuga lucruri în casa dumneavoastră, în timp ce alte ori aveți nevoie de ei pentru a prelua lucruri. Îndepărtarea elementelor nedorite din locuința dumneavoastră, fie că este vorba de un adăpost sau de un perete, este o treabă specializată, mai ales când vine vorba de materiale periculoase. Am compilat câteva prețuri curente pentru costurile de demolare și eliminarea deșeurilor.

Cât costă demolarea unei case?

Prețul pentru demolarea unei case depinde în mare măsură de dimensiunea acesteia, într-o măsură mai mică de o serie de alți factori. După cum v-ați aștepta, costul demolării unui bungalou mic va fi semnificativ mai mic decât costul angajării unui specialist în demolare pentru a demola o casă mare decomandată cu două etaje.

Este dificil să calculați  prețul general pe metru pătrat din cauza mai multor factori care complică, dar există game largi de prețuri de care le puteți ține cont. În cazul proprietăților foarte mici, cum ar fi bungalourile, costul demolării poate ajunge până la 9890 de RON dacă nu există factori de complicare. Complicațiile pot crește costurile la 39550 RON sau mai mult. Pentru casele mai mari, prețurile de până la 49400 de RON nu sunt neobișnuite. O mare parte a acestor costuri va fi acoperită prin îndepărtarea deșeurilor.

Unii dintre ceilalți factori care pot complica acest cost total sunt descriși mai jos.

Costuri demolare garaj

Costurile de demolare a garajelor sunt adesea mai mult materiale decât legate de dimensiuni, cu condiția ca majoritatea garajelor să aibă dimensiuni relativ standard (suficient de mari pentru a găzdui o singură mașină). Betonul poate fi mai ieftin decât cărămida deoarece este mai ușor să demontați panourile. Împreună, inclusiv forța de muncă, chiria și taxele pentru casarea, ruperea și îndepărtarea fundației de beton, demolarea garajului ar putea costa între 990 și 12400 de RON.

Trebuie luate în considerare costurile suplimentare de demolare

Majoritatea proiectelor de demolare, chiar și a caselor de familie, nu necesită autorizație, dar există circumstanțe în care acest lucru va fi necesar, mai ales dacă locuința dumneavoastră este protejată sau într-o zonă de conservare. Dacă aveți nevoie de autorizație, solicitarea acesteia poate costa în jur de 495 RON.

Un alt element cheie care poate crește prețul este dacă azbestul este inclus în orice moment. Acest material de construcție a fost foarte popular înainte de anii 1990 și a fost adesea folosit pentru acoperișuri, în special în garaje, precum și pentru țigle, țevi și jgheaburi. Dacă credeți că clădirea pe care doriți să o demolați conține azbest, ar trebui să discutați cu un profesionist care o va putea îndepărta în siguranță. Va costa mai mult, dar este important ca acesta să fie abordat în siguranță.

Cu toate acestea, există lucruri care pot reduce costurile – de exemplu, elementele din casa dumneavoastră pot avea o anumită valoare reziduală care poate compensa costul demolării unei clădiri. Totul, de la țevi de cupru la zidărie de calitate, lemn și chiar elemente precum caloriferele, chiuvetele și plăcile pot fi vândute într-o anumită capacitate.

Actualizat la: Jun 14, 2023