Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Reparații boilerdin 2625.0 - 5565.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Reparații boiler preț

Cât costă serviciile din categoria: Reparații boiler? Reparații boiler acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Reparații boilerPREȚURI MEDII

Preț mic2 625,00 Lei/bucată
Preț mediu3 919,65 Lei/bucată
Preț mare 5 565,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri reparații boiler

Pentru a afla prețul exact al reparațiilor de boiler, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de reparații boiler.

Lucrări de instalare și reparații2 625,00Lei / ora
Lucrări de instalare și reparații cu o durată mai mică de 4 ore.
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de instalare și reparații2 415,00Lei / ora
Lucrări de instalare și reparații cu o durată mai mare de 4 ore și mai puțin de 8 ore.
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de instalare și reparații2 310,00Lei / ora
Lucrări de instalare și reparații cu o durată mai mare de 8 ore și mai puțin de 12 ore.
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de instalare și reparații2 100,00Lei / ora
Lucrări de instalare și reparații cu o durată mai mare de 12 ore.
Total
ora
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Încălzire, Instalator încălzireCât costă serviciile din categoria: Încălzire, Instalator încălzire? Încălzire, Instalator încălzire acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă o centrală nouă?

Centralele noastre sunt eroii trecuți cu vederea ai caselor noastre, lucrând în liniște pentru a ne furniza apă caldă și calorifere calde ori de câte ori avem nevoie de ele. Când centrala funcționează perfect, nici nu ne gândim la asta, dar dacă ceva nu merge bine, observăm repede - mai ales când se răcește afară. Cu inspecție și întreținere regulată, o centrală bună ar trebui să reziste ani de zile. Dacă a dumneavoastră este veche, defectă sau nu vă place, poate fi timpul să investiți într-una nouă. Acest articol discută costurile tipice ale unei noi centrale și costul înlocuirii acesteia.

Am nevoie de o centrală nouă?

Ca și în cazul mașinilor, există o perioadă când, la un moment dat, este mai rentabil să o înlocuiți complet decât să o reparați constant, astfel încât să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp. Pe măsură ce centralele îmbătrânesc, reparația lor poate deveni mai costisitoare, așa că înlocuirea lor este mai sensibilă decât repararea lor.

Chiar dacă centrala dumneavoastră încă funcționează, este probabil să fie mai puțin eficientă în timp. Centralele ar trebui să aibă o durată de viață de cel puțin 10 ani, dar până la sfârșitul acestei perioade e probabil să devină mai puțin eficiente și vor trebui să muncească mai mult pentru a obține aceleași rezultate, ceea ce înseamnă că cheltuiți mai mulți bani pe facturi. 
Centralele s-au îmbunătățit și ele în ultimii ani, așa că și modelele noi și mai ieftine pot fi mult mai eficiente decât modelele fabricate acum zece ani. Dacă centrala dumneavoastră are aproximativ 10 ani și începe să vă îngrijoreze, atunci ar putea fi un moment bun să vă gândiți să cumpărați una nouă.

Cât costă o centrală nouă?

Costul mediu al unei centrale noi poate varia foarte mult, în funcție de tipul de centrală, de modelul ales și de evaluarea eficienței acesteia și dacă apar sau nu complicații la instalarea ei (de exemplu, schimbați un tip de centrală cu alta).

Există trei tipuri principale de centrale pe care le puteți avea în locuința dumneavoastră - centrale combinate, centrale tradiționale (cunoscute și sub denumirea de centrale tradiționale, centrale convenționale, centrale de încălzire sau centrale în aer liber) și centrale de sistem. Este posibil să întâlniți și termenul de centrală în condensație, dar prin lege toate tipurile de centrale trebuie să fie în condensație.

Centrale combinate: Cel mai comun tip de centrală modernă și, de obicei, cel mai rentabil pentru majoritatea gospodăriilor este o centrală combinată. Aceste centrale încălzesc apa direct din conducta de apă și nu stochează apa încălzită în rezervor, ceea ce înseamnă că furnizarea de apă caldă nu este limitată în niciun fel. Fără rezervor, sunt, de asemenea, relativ compacte de instalat. Ele sunt de obicei bine evaluate în ceea ce privește eficiența energetică.

Prețurile centralelor combinate asamblate sunt de obicei mai scumpe în avans decât centralele tradiționale, deși sunt mai ieftine pe termen lung. Merită întotdeauna să faceți cumpărături și să încercați să găsiți modelul care se potrivește cel mai bine dumneavoastră și gospodăriei dumneavoastră.

Centrale tradiționale:

Centralele tradiționale conțin un rezervor de apă caldă, de obicei într-un dulap de ventilație, și un rezervor de apă la mansardă care alimentează sistemul. Pot fi utile pentru gospodăriile cu mai multe băi sau unde presiunea apei este foarte scăzută. Dacă casa dumneavoastră are un sistem central vechi de încălzire bazat pe acest principiu, de obicei este cel mai ușor să înlocuiți un sistem similar.

Ele pot fi achiziționate dintr-o varietate de locații, implicând de obicei costuri de instalare. Cercetați întotdeauna diferitele modele în avans pentru a vedea ce este disponibil, cum sunt verificate și dacă au caracteristici specifice pe care le veți găsi utile. Ca și în cazul centralelor combinate, mutarea unuia dintre elemente în timpul instalării va crește prețul total.

Centrale de sistem:

Ca și centralele tradiționale, centralele de sistem au un rezervor de apă caldă, dar toate acestea sunt conținute într-o unitate de cazan, cum ar fi un cazan combinat, fără a fi nevoie de un rezervor de apă separat. Acest lucru este util pentru economisirea spațiului și instalarea ușoară și poate fi bună pentru casele care consumă multă apă.

 

Costul instalării unei centrale de sistem este aproape același cu costul unei centrale combinate. Cu toate acestea, dacă înlocuiți fie o centrală combinată, fie o centrală convențională cu o centrală de sistem, costurile vor fi mult mai mari.

Costuri de instalare a centralei

Când cumpărați o centrală nouă, ar trebui să vă uitați întotdeauna la eficiența energetică a acesteia și, în mod ideal, să vă concentrați pe modelul de clasa A extrem de eficientă. Dacă centrala dumneavoastră actuală este mai veche de zece ani, este puțin probabil să fie la fel de eficient ca modelele mai noi.

Când căutați o centrală nouă, există multe magazine și site-uri web diferite unde puteți găsi și compara diferite modele și alege cea care va fi cea mai potrivită pentru casa dumneavoastră. Costurile de instalare le plătiți de obicei atunci când cumpărați o centrală. Instalarea centralei nu este o treabă pe care o puteți face singur în mod legal. Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, este posibil să doriți să cumpărați o centrală și să angajați separat un instalator.

Un inginer de gaz sau un instalator calificat percepe de obicei un tarif orar în funcție de locul și momentul în care este chemat. Instalarea centralei durează de obicei aproximativ o jumătate de zi până la o zi întreagă, în funcție de locația acesteia în casa dumneavoastră.

Ca și în cazul centralelor tradiționale pe gaz, costul instalării centralelor combinate se va baza pe tariful orar al unui tehnician calificat.

Cât durează instalarea unui cazan?

Înlocuirea directă a vechii centrale combinate cu o nouă centrală combinată în același loc se poate face în aproximativ patru până la șase ore, ceea ce este o muncă zilnică pentru instalator. Acestea sunt cele mai ușoare și rapide sarcini, așa că alte scenarii pot dura mai mult pentru a fi finalizate.

De exemplu, dacă doriți să spălați întregul sistem, aceasta poate adăuga câteva ore la timpul total. Dacă mutați centrala într-o locație nouă, vă puteți aștepta să adauge o jumătate de zi la munca generală, așa că poate dura două zile. În mod similar, dacă se găsește o țeavă foarte învechită care nu îndeplinește standardele actuale, va dura o jumătate de zi pentru ca instalatorul să o înlocuiască.

Dacă treceți de la un sistem tradițional la un cazan combinat, vă puteți aștepta să dureze în total două zile, deoarece va necesita îndepărtarea rezervorului de apă care acum nu este necesar și redirecționarea conductelor din jurul casei dvs.

Actualizat la: Jun 14, 2023