Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Repararea acoperișuluidin 5250.0 - 9345.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.352 de profesioniști
5.208 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Repararea acoperișului preț

Cât costă serviciile din categoria: Repararea acoperișului? Repararea acoperișului acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Repararea acoperișuluiPREȚURI MEDII

Preț mic5 250,00 Lei/m2
Preț mediu7 476,00 Lei/m2
Preț mare 9 345,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri repararea acoperișului

Pentru a afla prețul exact al reparării acoperișului, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de reparare a acoperișului.

Cofraj și aplicare leațuri a acoperișurilor (cofraj până la 1 m2) 3 108,00Lei / m2
Cofraj și acoperirea cu leațuri pe acoperiș, cofraj a orificiilor individuale pe acoperiș cu plăci de până la 32 mm grosime, suprafață de deschidere de până la 1 m2.
Total
m2
Creați o cerere
Cofraj și aplicare leațuri a acoperișurilor (cofraj până la 4 m2) 1 186,50Lei / m2
Cofraj și acoperirea cu leațuri pe acoperiș, cofraj a orificiilor individuale pe acoperiș cu plăci de până la 32 mm grosime, suprafață de deschidere de până la 4 m2.
Total
m2
Creați o cerere
Reparații de tablă din tablă Pz zincată a pâlniei de drenaj pe acoperișuri451,50Lei / m
Reparații de tablă din tablă Pz zincată a pâlniei de drenaj pe acoperișuri tați fără placă de bază cu înclinare de până la 30 ° r 330 mm.
Total
m
Creați o cerere
Repararea acoperișului din beton la uscat până la 30 buc/m2 220,50Lei / m2
Repararea acoperișului din beton la uscat până la 30 buc/m2 înclinare a acoperișului până la 45 °.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalator, meșter acoperișCât costă serviciile din categoria: Instalator, meșter acoperiș? Instalator, meșter acoperiș acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Repararea acoperișului

Inlocuirea unor tigle luate de vant, repozitionare burlan si prindere burlan. Bloc:demisol+parter+2 etaje+mansarda.

Roxana H.
Cluj-Napoca
Repararea acoperișului

Reparatia unui acoperis de bloc din anul 1960. Trebuie inlocuita tabla pe o suprafata de 320mp la etajul 17. Suprafata este plana. Daca este cazul posibil sa fie nevoie si de inlocuire astereala. Proiectul este in Bucuresti zona Universitate

Monica I.
București
Repararea acoperișului

Am o casa la care a apărut o pata de umezeala pe exterior lângă un acoperiș de tabla Bilka. Am nevoie de un specialist care sa vadă de unde a apărut pata de umezeala si sa repare.

Daniel B.
Chiajna
Repararea acoperișului

Bună ziua, Aș dori repararea / vopsirea cu vopsea cauciucată a unei părți a acoperișului (logia l 1,55 - L 4.10) deoarece atunci când plouă se infiltrează apa. E o soluție temporară până la înlocuirea acoperișului.

Anca M.
București
Repararea acoperișului

Reparație acoperiș prin demontare învelitoare țiglă solzi veche -evacuare moloz- , creare lucarna mică, montare astereala OSB , folie condens și țiglă metalică inclusiv procurare țiglă.

Emil Ioan C.
Timișoara
Repararea acoperișului

Se impune repararea parţială a acoperișului blocului unde locuim. Sunt câteva ţigle lipsă si lemnele de susţinere a tiglelor vulnerabile, șubrezite. Blocul cu 4 nivele, ultimul nivel este acoperișul locuibil-mansardele. Accesul se face din mansarda unui proprietar, nu de pe casa scării.

Gabriela V.
Timișoara
Repararea acoperișului

Buna ziua. Avem un acoperis cu o vechime de 3 ani cu 6 cosuri ca in imagine. Datorita montajului defectuos a invelitorilor pentru cos si a pantei foarte scazuta a acoperisului (7 grade inclinatie), atunci cand ploua torential sau cand sta zapada pe acoperis, se infiltreaza apa pe langa cosuri. Am dori sa remediem problema fie cu un mastic special fie cu tabla.

Mihai R.
București
Repararea acoperișului

Salut. Am nevoie de un sort din tabla la acoperis pentru imbinarea unei anexe construita pentru marirea casei.

Nicolae A.
București
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă repararea unui acoperiș?

O zicală veche spune că ar trebui să reparați acoperișul când soarele strălucește. Indiferent de vreme, dacă trebuie să vă reparați acoperișul, este timpul să o faceți chiar acum. Lipsa plăcilor sau marginile deteriorate pot lăsa apa să pătrundă în spațiul acoperișului, provocând daune permanente și probleme pe termen lung. Costul mediu al reparației unui acoperiș variază în funcție de problemă.

Reparații de rutină a acoperișului

Acoperișurile noastre trebuie să facă față multor probleme - vânturi puternice, ploi abundente, căderea copacilor și creșterea mușchilor - așa că nu este surprinzător că, dacă ceva nu merge bine, ar putea avea nevoie de diverse reparații.

  • Plăci lipsă:

vântul puternic poate duce la desprinderea plăcilor individuale. Fie că s-au mișcat doar puțin și au lăsat un gol sau au căzut complet, acest lucru poate permite apei să pătrundă prin acoperiș în pod și să provoace daune.

  • Borduri libere:

Bordurile de plumb la capătul acoperișurilor noastre, care etanșează marginea unde coșurile și luminatoarele se întâlnesc cu acoperișul, reținând apa. Cu toate acestea, dacă sunt  deteriorate, pot eșua și elibera apă.

  • Acoperiș surplombat:

Dacă întreaga structură a acoperișului este slăbită, fie pentru că grinzile acoperișului nu suportă greutatea țiglelor, fie există o problemă de bază de construcție a casei, poate fi necesară înlocuirea întregului acoperiș.

Costuri de înlocuire a plăcilor

În cele mai simple cazuri, este posibil să aveți o țiglă de acoperiș permeabilă la apă sau deteriorată. Plăcile de ciment, argilă sau ardezie pot fi înlocuite relativ rapid, de obicei în câteva ore. Un acoperiș poate costa în jur de 740 de RON. Fixarea acoperișului de țiglă va ajuta la prevenirea scurgerilor care apar ca urmare a alunecării toboganelor. Costul înlocuirii plăcii de sub țigle va fi inclus în costul total al reparației acoperișului.

Reparații acoperișuri plate

Când vine vorba de opțiunile de reparare a acoperișului plat, reparațiile simple ale acoperișului plat, cum ar fi garaje sau anexe, pot costa câteva mii de lei. Cu toate acestea, din cauza naturii costului reparației unui acoperiș plat, uneori poate avea sens să înlocuiți întregul acoperiș. Soluțiile de bază din pâslă costă în jur de 250 de RON pe metru pătrat pentru materialul în sine și materialele de calitate superioară, cum ar fi GRP modern (formă de fibră de sticlă), până la 395 de RON pe metru pătrat. Costurile cu forța de muncă pot costa apoi între 495 RON și 1235 RON pe zi per lucrător. În general, ne-am aștepta ca înlocuirea unui acoperiș plat al unui garaj tipic să coste de la 4945  RON în sus.

Costurile de reparare a marginilor

Marginea de plumb de pe acoperiș ajută la protejarea marginii acoperișului, acolo unde plăcile se întâlnesc cu un perete de cărămidă, cum ar fi coșul de fum sau orice luminatoare. Dacă este deteriorat din orice motiv, poate cauza probleme similare cu plăcile lipsă, aducând ploaia în casa dumneavoastră. Reparația unei margini deteriorate ar trebui să coste o sumă similară cu țiglele lipsă - costul reparației marginii acoperișului la înlocuirea unui metru de margine va costa între 495 și 1235 RON.

Costuri de reparare a scurgerilor

Scurgerile sunt de obicei rezultatul lipsei plăcilor sau a marginilor deteriorate, astfel încât costul acestor reparații va depinde de natura scurgerii.

Costul reparației acoperișului surplombat

În unele case, se poate dezvolta un cot acolo unde creasta se îndoaie în mijloc la capetele frontonului. Acest lucru se poate întâmpla din diverse motive, de exemplu dacă țiglele de acoperiș au fost înlocuite la un moment dat cu o alternativă mai grea care a încărcat încet cadrul de lemn care susține acoperișul. Costul reparației unui acoperiș surplombat poate varia - dacă greutatea suplimentară este o problemă, pot fi adăugate grinzi sau căpriori suplimentari pentru a susține greutatea suplimentară, care poate costa între 3000 și 9890 RON, în funcție de cât este necesar. Uneori, acoperișul se poate prăbuși deoarece este înfundat cu apă și structura interioară este deteriorată ireversibil. În acest caz, va trebui înlocuit întregul acoperiș, care poate costa între 24700 și 59300 RON, în funcție de dimensiunea proprietății.

Costurile forței de muncă

Specialiștii în general taxează pentru tipul de lucru pe care îl fac, nu pentru timpul necesar - fie că este vorba de o simplă reparație, de înlocuire a unor elemente, cum ar fi marginile sau construirea unui acoperiș nou-nouț.

Ce face repararea acoperișului mai scumpă?

Dacă deteriorarea acoperișului dumneavoastră este deosebit de mare, de exemplu dacă un copac a aterizat pe acoperișul dumneavoastră și o mare parte trebuie înlocuită, lucrarea va fi mult mai costisitoare decât dacă ați înlocui doar câteva țigle. Mai ales dacă specialistul trebuie să construiască o schelă pentru a permite accesul corect. Costurile de reparație pot urca la câteva sute de mii de lei.

Dacă proiectul acoperișului va dura mai multe zile, atunci este posibil să construiți o acoperire temporară pentru a acoperi proprietatea, astfel încât specialiștii să poată lucra pe acoperiș fără a fi nevoiți să vă faceți griji cu privire la vreme. Acesta va reprezenta un cost suplimentar pentru partea de sus a schelei.

Acoperișurile complexe cu diferite niveluri sau funcții multiple, cum ar fi coșurile de fum și luminatoarele, pot adăuga mai multă complexitate proiectului, crescând timpul și banii.

Actualizat la: Jun 14, 2023