Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Scări din lemndin 211432.2 - 420000.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Scări din lemn preț

Cât costă serviciile din categoria: Scări din lemn? Scări din lemn acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Scări din lemnPREȚURI MEDII

Preț mic211 432,20 Lei/bucată
Preț mediu319 486,65 Lei/bucată
Preț mare 420 000,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri scări din lemn

Pentru a afla prețul exact al scărilor din lemn, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de scări din lemn.

Trepte scări7 350,00Lei / m
Instalarea treptelor de scară din piatră cu rosturi de îmbinare, cu balustradă temporară din lemn și acoperire temporară cu plăci pentru scări șlefuite sau lustruite a treptelor
Total
m
Creați o cerere
Trepte de scări cu o suprafață aspră7 035,00Lei / m
Instalarea treptelor de scară din piatră cu rosturi de îmbinare, cu balustradă temporară din lemn și acoperire temporară a treptelor aspre cu plăci pentru trepte
Total
m
Creați o cerere
Suprafață din lemn7 560,00Lei / m2
Instalarea treptelor de scară din piatră cu rosturi de îmbinăre, în timpul zidăriei, zidărie dreaptă și înclinată sau cu fus unilateral, eventual plasate și pe scări, șlefuite sau lustruite
Total
m2
Creați o cerere
Suprafață aspră din lemn7 245,00Lei / m2
Instalarea treptelor aspre de piatră cu rosturi de îmbinare, în timpul zidăriei, zidărie dreaptă și înclinată sau cu fus unilateral, eventual plasate și pe scări
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Construcții și producție de scăriCât costă serviciile din categoria: Construcții și producție de scări? Construcții și...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Scări din lemn

Cât costă o scară din lemn?

Vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 19 510 de lei pentru o scară; cu toate acestea, există mulți factori care afectează prețul unei scări din lemn. Designul de bază poate costa aproximativ 4877 de lei, în timp ce etapa de proiectare și execuție poate costa aproximativ 14632 de lei sau mai mult. Când vine vorba de găsirea celui mai bun producător de scări, depinde de experiența și măiestria tâmplarului. În funcție de tipul de materiale, aspectul și designul casei, constructorii de scări pot fi mai potriviți pentru o lucrare sau alta. De exemplu, dacă doriți să instalați o scară de sticlă, asigurați-vă că contactați un lucrător care are experiență cu o astfel de lucrare. Angajarea unui expert, care poate fi un excelent instalator de scări din lemn, poate să nu fie cea mai bună alegere pentru scările din sticlă.

Cât costă o scară personalizată?

Deoarece construcția unei scări personalizate încorporează în principal materiale sustenabile în proiectele dvs., vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 10-20 mii de euro, uneori chiar mai mult, pentru noua scară.

Cât mă va costa un design detaliat al scărilor?

Costul mediu al proiectării unei scări rezidențiale este undeva la 12.500 de lei; cu toate acestea, în funcție de materiale și de complexitatea aspectului, prețul poate varia.

Procesul de construcție al scărilor

Procesul de construire a unei scări tipice pentru construcții noi este simplu; cu toate acestea, reconstruirea unei scări existente sau construirea unei noi scări poate fi mai complicată. Toate aceste scenarii implică același proces, care începe de obicei cu măsurători la fața locului, care vor servi drept etapa inițială pentru noul dvs. proiect. În funcție de prețul materialelor, va trebui să decideți de la ce producător veți comanda materialul pentru noua scară. Furnizorul de materiale ar putea să ofere instalarea scării la cerere.

Factori care afectează costul construirii scărilor

Cât voi plăti pentru construcția unei scări de uz rezidențial și comercial?

Costul final al construirii unei scări este cu adevărat influențat de mulți factori. Cel mai important factor care influențează prețul este cu siguranță materialul pe care doriți să-l folosească tâmplarul. De exemplu, o scară în spirală cu o balustradă din sticlă sau din metal cu trepte de scară din bambus va costa mult mai mult decât o scară tradițională din lemn. Alți factori care afectează prețurile scărilor sunt:

Numărul de trepte

Tipurile de scări (de exemplu, curbate sub un unghi sau scări similare formei geometrice sunt mai scumpe decât scările tradiționale)

Cerințe ale Legii construcției pentru balustrade

Amplasarea scării

Complexitatea proiectului

Costuri de instalare

Estimări de preț pentru diferite tipuri de scări

Deși există multe stiluri de scări, cele mai frecvent utilizate sunt două tipuri de scări: scări interioare sau exterioare. Ambele tipuri pot fi realizate din materiale diferite, iar prețul pe care îl plătiți pentru un anumit material afectează suma finală. Puteți cumpăra materiale pentru o scară rezidențială simplă din lemn de la magazinul dvs. local de bunuri de uz casnic. Va trebui să cumpărați componente mai durabile și de top direct de la producător. Indiferent de unde ați cumpărat materialul, este important ca scara să fie măsurată cu precizie, astfel încât să aveți suficient material necesar. Estimările de preț sunt făcute utilizând dimensiunile dvs. pe metru de material necesar sau pe set, care conține de obicei componente pentru o singură treaptă.

Costuri scări interne și externe

După cum sa menționat mai sus, costul mediu al unei scări interioare tipice din lemn este de aproximativ 19 510 RON. Prețurile scărilor exterioare obișnuite din lemn vor fi semnificativ mai mici decât în ​​cazul celor interioare, din cauza costurilor mai mici pentru cheresteaua exterioară. Materialul pentru majoritatea scărilor exterioare obișnuite poate fi achiziționat cu mai puțin de 4 877,5 RON. Mai jos sunt câteva estimări medii ale prețurilor pentru diferite materiale și stiluri.

Prețul mediu al materialelor pentru construcția unei scări cu balustradă de sticlă

Lemn 19 510 RON

Metal 4 877,5 RON - 9 755 RON

Sticlă 73,16 - 975,5 RON pe metru pătrat

Marmură 146,33 - 975,5 RON pe metru pătrat

Interiorul alb curat al casei placat cu marmură maro și o scară de sticlă care duce la etajul al doilea.

Prețul mediu pentru o scară dreaptă este de aproximativ 19 510 RON sau mai puțin, plătiți aproximativ 9 755 RON pentru o scară în spirală, 12 193,75 - 17 071,25 RON pentru o scară în formă de L, 14 632,5 - 19 510 RON pentru o scară în formă de U și 14 632,5 RON pentru scări până la piscină.

Este important să înțelegem că balustradele sunt de obicei o unitate separată în oferta de preț pentru scări. Materialele balustradei sunt de obicei robuste și se vând individual sau la metru.

Costurile diferă în funcție de locația casei?

În funcție de zona în care locuiți, costul tâmplarilor variază ușor de la oraș la oraș, datorită costului mediu al materialelor, precum și costului manoperei. De asemenea, este important să știm că furnizorii specializați în scări interioare sau izolate, vor percepe mai mulți bani.

Sfaturi pentru obținerea unei estimări exacte a prețului

Efectuarea unei estimări exacte va necesita măsurători exacte. Urmați sfaturile de mai jos pentru a face o estimare exactă a prețului pentru o nouă scară.

Sfatul nr. 1: Trebuie să știi ce vrei și să descrii tâmplarului tău exact ideea și viziunea ta despre scară.

Sfatul nr. 2: Determinați exact câte trepte vor avea noile scări.

Sfatul nr. 3: Obțineți cel puțin două până la trei oferte pentru materiale si manoperă.

Cum găsesc un tâmplar potrivit?

În funcție de material, aspectul casei și elementele de proiectare ale structurii, poate fi necesar să angajați un specialist în scări pentru a vă instala scara. Scara nu este un loc unde ar trebui să existe o mulțime de curbe, deoarece veți plăti mii de euro pentru fiecare viraj suplimentar. Cel mai bun mod de a găsi un specialist în scări este să sunați producătorul sau furnizorul de scări și să-i întrebați pe cine recomandă în zona dvs. imediată. Este esențial să obțineți referințe de la furnizori și să apelați fiecare dintre ei. Dacă nu vedeți lucrarea personal, cereți furnizorilor fotografii cu lucrările lor anterioare. S-ar putea să fiți atrași de bricolaj, dar trebuie să vă gândiți și la siguranță, care este pe primul loc. Prin urmare, vă recomandăm să angajați serviciile unui expert, un tâmplar.

Sfaturi pentru a economisi bani atunci când alegeți un expert în scări

Construirea unei noi scări poate îmbunătăți aspectul casei dvs. și poate crește valoarea acesteia. Scările sunt punctul principal și central în fiecare casă; prin urmare, nu doriți să economisiți la materiale.

Cu siguranță veți folosi următoarele sfaturi dacă doriți să economisiți bani:

Sfatul nr. 1: Determinați tipul de scară care se potrivește cel mai bine locuinței dvs. și în funcție de experiența constructorului.

Sfatul nr. 2: Stabiliți detaliile în funcție de spațiul disponibil și de buget.

Sfatul nr. 3: Cumpărați componente pentru noua scară de pe site-uri verificate și la cel mai bun preț

Actualizat la: May 15, 2023