Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Sisteme de irigaredin 9450.0 - 99750.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Sisteme de irigare preț

Cât costă serviciile din categoria: Sisteme de irigare? Sisteme de irigare acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Sisteme de irigarePREȚURI MEDII

Preț mic9 450,00 Lei/m2
Preț mediu57 750,00 Lei/m2
Preț mare 99 750,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri sisteme de irigații

Pentru a afla prețul exact al sistemelor de irigații, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de sisteme de irigații.

Montarea sistemului de irigare static pentru grădina caselor777,00Lei / buc
Montarea sistemului de irigare static pentru grădina caselor.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea sistemului de irigare rotativ1 197,00Lei / buc
Montarea irigatorului rotativ 3/4" pentru sisteme de irigare a caselor.
Total
buc
Creați o cerere
Irigator - material1 522,50Lei / buc
Sistem de irigare - irigator rotativ pentru gazon 4,5 - 9 m, model circular, cerc complet și reversibil într-un singur produs, circular de la 40 la 360 °.
Total
buc
Creați o cerere
Consultare5 250,00Lei / compl
Consultație la locul de instalare a sistemului de irigare.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Grădină, grădinarCât costă serviciile din categoria: Grădină, grădinar? Grădină, grădinar acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Sisteme de irigare

Caut specialist sistem irigatii, intretinere pompe si sistem. Sistemul este existent, implementat in 2004, compus din put cu pompa de extractie, bazin colectare, pompa sistem irigatie, sistem automatizat irigatii. Localizat in Com. Corbeanca, Jud. Ilfov.

Popescu A.
Corbeanca
Sisteme de irigare

Bună seara. Avem si noi un sistem de irigare prin picurare pentru o cultura de legume in camp care a fost montat dar nu funcționează in totalitate si la capacitate maxima. Am avea nevoie de consultanță pentru punerea acestuia la punct. Mulțumim!

Anisia Cristina Ș.
Răcari
Sisteme de irigare

Sistem de irigat ptr o gradina de aproximativ 150 mp. Suprafata este constituita din doua loturi. In pricipiu doresc programator pe fiecare lot fiecare programator sa aiba minim 5 linii / canale pentru livrarea apei, sistemul de udare preferabil prin aspersie, fiecare lot sa fie dotat cu senzor de umiditate sau senzor de ploaie. Sursele de alimentare cu apa prezente la fiecare lot, tubulatura de admisie 25 mm, sursa de alimentare energie electrica langa fiecare dintre sursele de alimentare cu apa. Intreaga instalatie este deja cuplata la hidroforul propriu, apa pentru udare provenind de la instalatia centralizata a orasului. Prefer executarea lucrarii cu produse Hunter sau similare.

Tiberiu B.
Brăila
Grădină, grădinar

Buna ziua, Am nevoie de tuns gazon o data la 7-14 zile (functie de perioada), 250-300 mp gazon, am aspersoare, personal imi ia 1 ora cu masina de tuns pe benzina in fiecare saptamana. O data la 2-3 saptamani este insa nevoie de cam 1 ora extra pentru trimmer si alte operatiuni

Maximilian M.
IF
Grădină, grădinar

Buna ziua, am nevoie de un gradinar dornic de a face treaba pentru a ma ajuta sa ingrijesc o gradina nu prea mica, dar nici prea mare. Este vorba de o cale de access a unei case si de un foisor. Un gard viu + un foisor. va pot trimite fotografii sa va faceti o idee. pentru pretul corect, doresc intretinere regulata a acestui loc. multumesc frumos !

Stefan I.
București
Grădină, grădinar

Buna ziua, am nevoie de serviciile de intretinere a unei gradini, de verificarea plantelor, pomilor, sfaturi de pastrare pe timpul iernii si sfaturi de ingrijire.

Alina R.
Tunari
Grădină, grădinar

La casă avem o grădină de aproximativ 150 de metri pătrați, ar trebui să proiectăm o propunere care să includă flori dar și câțiva pomi fructiferi precum măr, pere etc.

profile image
Martin K.
Crevedia
Grădină, grădinar

Am nevoie să plantez flori în grădina din fața casei, aceasta este o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, cu alegerea florilor vreau sa ma sfătuiesc cu voi, dar am dori să fim colorate

Andrew M.
Balotești
Grădină, grădinar

Buna ziua, Caut un gradinar in Popesti Leordeni pentru intretinerea unei curti de 350 metri patrati. Multumesc,

Laura Monica M.
Popești-Leordeni
Grădină, grădinar

Buna ziua, am cumparat o casa in Darza, jud DB, teren total 480m gradina de curatat si amenajat approx 220 m. M-ar interesa niste tuia pe perimetru aprox 25 bucati, sistem de irigare, gazon, eventual un mic aranjament de de arbusti. Multumesc Ninel

Ninel G.
Dârza
Grădină, grădinar

As avea nevoie de un gradinar pentru reamenajearea unei curti mici de 200 mp (inlocuire gazon, scos cativa arbusti)

Laura S.
București
Grădină, grădinar

Buna ziua, Am nevoie de un gradinar care sa imi tunda trandafirii cataratori si tufele de trandafiri in zona Bragadiru (Ifov). Va multumesc! Dana

Radu D.
Bragadiru
Grădină, grădinar

Ma intereseaza servicii de gradinarit o data la 2 saptamani pentru intretinerea unei mici gradini de aproximativ 250mp. Gradina are gazon pe o suprafata de 170 mp si in rest arbusti diversi si tuia. Exista irigatii automate. Gradina este in Pipera, zona Iancu Nicolae.

Cristian O.
Voluntari
Grădină, grădinar

Bună ziua, am nevoie de un grădinar sau de o persoană pasionată de grădinărit pentru amenajarea unei grădini de 400 mp în sectorul 2. În acest moment, terenul este doar săpat. Grădinarul va trebui să-l pregătească pentru a se putea planta flori, arbuști etc. - în sensul că trebuie îndepărtate buruienile, mărunțit și greblat solul. Ulterior va planta trandafiri, liliac, flori. Avem în vedere o colaborare pe termen lung. Rog un preț estimativ și datele de contact. Mulțumesc.

Miruna M.
București
Grădină, grădinar

Am o curte care nu a fost folosita ani de zile, am nevoie sa se taie toate tufisurile si toti pomi care nu mai sunt buni

Magdalena T.
Izvoru Dulce
Grădină, grădinar

Am dori să construim o stâncă lângă casă, dar nu știm cum sa facem, avem nevoie de un expert pentru asta, indiferent dacă o companie sau un individ să implementeze un proiect de stâncă împreună cu lucrările de excavare, precum și instalarea de plante suculente.

profile image
Daniel R.
Sălciile
Grădină, grădinar

Eu și soția mea am dori să construim o livadă lângă casă, avem nevoie de un expert pentru un astfel de proiect și avem nevoie de asemenea de sfaturi privind alegerea copacilor în sine pentru climă.

profile image
Raskan M.
Dridu
Grădină, grădinar

Am nevoie de curatarea unei gradini dupa constructia casei, si de taierea plantelor nedorite. Nu am uneltele necesare, deci trebuie sa aduceti cu dumneavoastra.

Violeta N.
Gurbănești
Grădină, grădinar

Am nevoie de servicii de intretinere gradina la o curte in sectorul 3 : toaletare gard viu, plantare si intretinere plante cataratoare jardiniere.

Alexandra P.
București
Grădină, grădinar

Buna ziua! Am cumparat recent o proprietate in localitatea Fundeni, judetul Calarasi, la 1km de Ilfov (localitate apropiata de Cernica, Ilfov). Curtea nu a fost intretinuta in ultimul an (doar taiata iarba) si doresc sa fie curatata de frunze si crengi (aproximativ 400 mp) si sa fie scosi aproximativ 10 copaci (o salcie de ~6m inaltime si mai multi "otetari" din care au ramas doar trunchiul si cativa lastari crescuti pe langa gard). Mulțumesc!

Adina N.
Fundeni
Actualizat la: Jun 14, 2023