Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Sisteme de supravegheredin 22995.0 - 189000.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Sisteme de supraveghere preț

Cât costă serviciile din categoria: Sisteme de supraveghere? Sisteme de supraveghere acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Sisteme de supravegherePREȚURI MEDII

Preț mic22 995,00 Lei/bucată
Preț mediu79 548,00 Lei/bucată
Preț mare 189 000,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri sisteme de securitate și alarme la domiciliu

Pentru a afla prețul exact al sistemelor de securitate și alarme la domiciliu, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de sisteme de securitate și alarme la domiciliu.

Centrală33 600,00Lei / buc
Centrală de control cu ​​comunicator GSM/GPRS și modul radio.
Total
buc
Creați o cerere
Modul de acces8 400,00Lei / buc
Modul de acces cu afișaj, tastatură și RFID.
Total
buc
Creați o cerere
Senzori63 000,00Lei / compl
Detector de mișcare PIR fără fir, detector fără fir combinat de fum și temperatură, sirena exterioară cu baterie fără fir (plastic de jos cu electronică - fără bat.), baterie de rezervă fără întreținere.
Total
compl
Creați o cerere
Montaj15 750,00Lei / compl
Montare, programare și instrucțiuni pentru operarea dispozitivului de securitate.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
ElectricianCât costă serviciile din categoria: Electrician? Electrician acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă instalarea de CCTV și securitate?

Mulți oameni caută protecție pentru casele lor, fie prin uși și ferestre sigure, lumini activate de mișcare, alarme sau CCTV. Tehnologia modernă a ajutat la reducerea costurilor de instalare a securității în ultimii câțiva ani, cu un număr mare de opțiuni disponibile. Vă vom arăta cele mai comune costuri de instalare CCTV și alte tipuri de securitate, astfel încât să știți pe ce vă puteți baza.

Opțiuni ale sistemului de securitate

Există multe tipuri diferite de sisteme pe care le puteți instala în casa dumneavoastră, în funcție de cât de complex doriți să fie sistemul dumneavoastră și de ce doriți să acoperiți. La cel mai elementar nivel, puteți cumpăra camere simple convenționale și clopoței pentru doar 395 RON, pe care le puteți plasa acasă pentru a obține o cameră pe care o puteți viziona de pe telefon sau alt dispozitiv. Aveți diverse opțiuni pentru înregistrarea și vizionarea locuinței și a zonei înconjurătoare. Cu toate acestea, mulți oameni își doresc opțiuni mai complexe care necesită instalarea unui sistem de securitate specializat.

Sisteme de alarmă

Este posibil să instalați sisteme de alarmă în casa dumneavoastră, care pot fi declanșate prin deschiderea ușilor sau ferestrelor și a altor senzori de mișcare și dezactivate prin introducerea unui cod. Cele mai de bază modele declanșează o alarmă, care este concepută pentru a descuraja intrușii și pentru a alerta proprietarul casei și vecinii. Aceste sisteme pot costa în jur de 595 RON până la 1485 RON, instalarea costând între 1495 RON și 3955 RON, în funcție de dimensiunea și complexitatea sistemului, ceea ce înseamnă un cost total de aproximativ 1980 RON până la 4950 RON.

Sisteme monitorizate de la distanță

Pe lângă sistemele de alarmă, puteți instala și sisteme care alertează pe cineva de la distanță dacă sistemul detectează un intrus. Acest lucru poate fi fie legat de propriul dispozitiv, fie poate fi monitorizat de o companie privată care va începe o serie de verificări dacă se declanșează o alarmă înainte de a contacta poliția. Prețurile de instalare pentru aceste sisteme sunt aproximativ similare cu cele pentru sistemele de alarmă - probabil vor fi în jur de 2470 RON până la 5930 RON, dar va trebui să plătiți și un abonament pentru monitorizarea de la distanță, care poate costa în jur de 50 RON până la 250 RON pe lună în funcție de ceea ce este inclus.

Costuri de instalare CCTV

Camerele sunt o modalitate din ce în ce mai populară pentru oameni de a-și păstra casele în siguranță, majoritatea camerelor producând acum imagini clare, inclusiv viziune pe timp de noapte și sisteme capabile să înregistreze zile. Există o serie de sisteme diferite pe care le puteți utiliza, de la simple camere wireless care vor avea nevoie de baterii sau de încărcare, până la sisteme de cablu care fie se conectează la prizele obișnuite, fie pot fi conectate extern la o priză electrică.

O cameră HD prin cablu poate costa între 740 RON și 1980 RON, în timp ce un întreg sistem cu opt camere poate costa mai mult de 9890 RON. Instalarea unui sistem mare, cum ar fi o alarmă, poate costa în jur de 1730 RON până la 3955 RON, astfel încât costul total al unei instalări decente CCTV va fi de obicei în jur de 9890 RON.

Actualizat la: May 15, 2023