Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tapiţerdin 1050.0 - 16275.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tapiţer preț

Cât costă serviciile din categoria: Tapiţer? Tapiţer acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: TapiţerPREȚURI MEDII

Preț mic1 050,00 Lei/bucată
Preț mediu6 930,00 Lei/bucată
Preț mare 16 275,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorLista de prețuri pentru tapiţeri

Pentru a afla prețul exact al tapițerilor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețurile pentru servicii individuale din categoria tapițeri.

Canapea26 250,00Lei / buc
Retapițarea canapelei cu o țesătură decorativă, fără schimbarea umpluturi
Total
buc
Creați o cerere
Scaun2 625,00Lei / buc
Retapițarea scaunului cu o țesătură decorativă, fără schimbarea spumei PUR
Total
buc
Creați o cerere
Pat2 100,00Lei / buc
Retapițarea patului cu o țesătură decorativă, fără schimbarea tăbliei
Total
buc
Creați o cerere
Fotoliu9 450,00Lei / buc
Retapițarea fotoliului cu o țesătură decorativă, fără schimbarea spumei PUR
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
TapițerieCât costă serviciile din categoria: Tapițerie? Tapițerie acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Tapiţer preț
De câtă țesătură am nevoie pentru a acoperi o canapea cu 3 locuri?

Canapea standard cu 3 locuri va avea nevoie de 11 până la 18,5 m în funcție de cotiere, înălțimea spătarului și orice alte detalii. Dacă aveți un colțar mare, țineți cont ca veți avea nevoie de aproximativ 30 m pentru a acoperi toate pernele și construcția canapelei.

Ce face ca o canapea să fie rezistentă?

Cadrul solid înseamnă o canapea de lungă durată. Lemnele de rășinoase precum pinul sunt ieftine, dar după cinci ani se pot deforma sau răsuci. Lemnul de esență tare mai scump (cum ar fi stejarul uscat la cuptor, frasinul sau fagul) este mai durabil. Evitați ramele din PAL, plastic; se pot deforma și crăpa.

Ce fel de material ar trebui să folosesc pentru a tapița canapeaua?

O opțiune disponibilă este microfibra fiind o opțiune relativ accesibilă, care se potrivește aproape oricărui stil de decorare a camerei.

Cât costă o tapițerie pentru fotoliu?

Costuri pentru tapițeria fotoliilor. Costul mediu al schimbării fotoliilor este de la 3460 RON până la 7420 RON. Reînnoirea unui fotoliu cu o țesătură nouă costă între 1480 RON și 2475 RON. Stilurile curbate ale spatelui sau pielea cu smocuri folosind piele sau alte țesături de înaltă calitate sunt mai scumpe.

Este scumpă tapițarea canapelei?

Tapițeria canapelei. Tapițeria costă între 2970 RON și 19790 RON, cu un preț mediu de 8660 RON. Dacă aveți o canapea din țesătură frumos lucrată, care are nevoie de puțină reînnoire, o tapițerie poate fi o alegere excelentă. 

Ce tip de canapele vor rezista cel mai mult?

Cele mai rezistente sunt canapelele, care au un cadru gros din lemn de esență tare (precum arțar, nuc sau tec). Țesăturile strânse și pielea sunt o selecție de țesături de lungă durată.

Cum să tapițați o canapea fără perne detașabile?

Găsiți o țesătură potrivită și așezați-o plat pe cadru. Coaseți materialul pe cadru folosind capsele de pe fiecare bucată de material. Acoperiți fundul cu o bucată de cârpă pe care ați îndepărtat-o și coaseți-o la loc. Când întoarceți canapeaua din nou, materialul ar trebui să stea întins pe canapea.

Cât costă să tapițați 6 scaune de sufragerie?

Dacă scaunul are spătar tapițat, costul tapițeriei variază între 1980 și 2970 RON pe bucată. În plus, un scaun de parohie din lemn cu tapițerie unică ar costa între 1730 RON și 3460 RON pentru tapițerie. Masa tradițională de sufragerie are 6 scaune.

Este dificilă tapițarea?

Pare foarte greu, mai ales dacă nu aveți experiență de lucru cu material textil, curea de iută, arcuri etc.

Îți poți tapița singur scaunul?

Din fericire, dacă structura mobilierului este în stare bună, puțină țesătură și capse pot da scaunului învechit un aspect cu totul nou. Indiferent dacă actualizați vechile piese favorite sau reîmprospătați o piesă pe care ați găsit-o într-o piață de vechituri, o tapițerie pentru scaune este un proiect pe care îl puteți gestiona.

Este greu să tapițați un scaun?

Doar scoateți câteva capse și începeți de la capăt. Tapițeria este o modalitate excelentă de a însufleți scaunele vechi. Materialele sunt relativ ieftine, instrumentele sunt simple și este un proiect pe care aproape oricine îl poate gestiona cu succes.

Care este durata medie de viață a unui scaun?

Durata medie de viață a unui scaun obișnuit este de 7 până la 15 ani.

Care este diferența dintre restaurare și tapițerie?

Restaurarea și tapițeria înseamnă același lucru - în general este vorba de înlocuirea țesăturii, dar uneori include și înlocuirea arcurilor și alte reparații. Restaurarea mobilierului este o formă ușoară de tapițare a mobilierului. Restaurarea se aplică articolelor libere, cum ar fi pernele, iar tapițeria se aplică mobilierului.

Cum tapițați canapeaua cu perne atașate?

Tapițarea canapelei cu pernele atașate. Începeți cu pernele și plasați ferm materialul în jurul pernei și în spațiul dintre pernă și spătarul scaunului. Trageți ferm materialul peste pernă și atașați-o de cadrul de lemn al canapelei cât mai adânc posibil în fantă.

Cât rezistă tapițeria scaunului?

Schimbarea scaunului poate dura între 1 și 10 ore. Dacă contactați un profesionist, poate fi necesar să așteptați câteva săptămâni pentru finalizarea acestuia.

Pot să tapizez singur canapeaua?

Tapițarea unei canapele nu este un proiect ușor - necesită timp și necesită cunoștințe și abilități.

Ce presupune tapițarea?

Tapițeria este o muncă profesională efectuată de un specialist în mobilă folosind tapițerie din material textil/piele, curele, arcuri sau căptușeală.

Puteți tapița și lăsa materialul original sub cel nou?

Dacă materialul vechi nu este mai închis la culoare decât materialul nou, îl puteți tapița.

Puteți tapița canapeaua fără a îndepărta materialul vechi?

Nu este nevoie să îndepărtați materialul vechi. Acest lucru vă va economisi mult timp. Pur și simplu puneți materialul și atașați cu un capsator de mână.

Este mai ieftin să tapițați sau să cumpărați mobilier nou?

Nu există o mare diferență în costul tapițerii, cu excepția cazului în care lucrați singur. Livrarea propriilor materiale și tapițarea mobilierului vă va ajuta să reduceți la jumătate prețul pe care l-ați plăti unui profesionist.

Este mai ușor să faceți o husă sau o tapițerie?

Tapițarea unei piese de mobilier va costa, de obicei, mai mult decât producerea unei noi huse, deoarece trebuie să se îndepărteze toată țesătura și umplutura veche din piesa de mobilier, ceea ce necesită mai mult timp și efort.

Merită să tapițați mobilierul?

Da, merită întotdeauna să vă tapițați mobila dacă cadrul nu este rupt sau deteriorat. Susțineți profesioniștii locali și mobilierul bun nu ajunge inutil într-o groapă de gunoi. Aceasta este o abordare mai durabilă a mobilierului decât cumpărarea unuia nou de fiecare dată când materialul este deteriorat sau uzat.

Puteți schimba cotierele de pe canapea?

Un bun tapițer poate: schimba un spătar drept cu unul rotunjit sau lărgit. Sau pătrat în spatele cilindrului, coborî lateralele sau spatele canapelei și alte ajustări.

Ce tip de canapea este cea mai potrivită?

Cele mai bune tipuri de materiale pentru canapele # 1: piele. Pielea este ușor de curățat. # 2: pânză. Țesătură robustă și aspră. # 3: Bumbac. Țesătura de bumbac este rezistentă. # 4: Val. Amestecurile de lână sunt rezistente și calde.

Cât de des ar trebui schimbată canapeaua?

Luați în considerare înlocuirea canapelei înainte ca scaunele să se îndoaie, astfel încât să vă susțină, materialul să nu se murdărească și să se uzeze, iar cadrul să nu se destrame sau să scârțâie. Cât ar trebui să reziste canapeaua? Durata medie de viață a unui scaun obișnuit este de 7 până la 15 ani.

Ce este banda adezivă pentru tapițerie?

Banda adezivă este plasată peste partea inferioară a țesăturii și fixată în poziție pentru a forma o margine netedă și dreaptă, pe măsură ce materialul se pliază pentru a forma o cusătură ascunsă dreaptă.

Este canapeaua tapițată?

Există multe tipuri de mobilier tapițat și sunt canapele simple, canapele duble sau triple, scaune de living, scaune de luat masa și multe altele.

Este pielea considerată tapițerie?

Tapițeria este lucrarea în care mobilierul, în special scaunele, este dotat cu tapițerie, arcuri, curele și tapițerie din material textil sau piele. Acest cuvânt se aplică și materialelor folosite pentru a tapița ceva.

Actualizat la: May 15, 2023