Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tencuială de reabilitaredin 36.75 - 168.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tencuială de reabilitare preț

Cât costă serviciile din categoria: Tencuială de reabilitare? Tencuială de reabilitare acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Tencuială de reabilitarePREȚURI MEDII

Preț mic36,75 Lei/m2
Preț mediu69,30 Lei/m2
Preț mare 168,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri tencuială de reabilitare

Pentru a afla prețul exact al tencuialii de reabilitare, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de tencuială de reabilitare.

Reprofilarea tavanelor de 10 mm3 129,00Lei / m2
Reprofilarea tavanelor structurilor cu mortar de reparații - 1 strat cu grosime de 10 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Sistem de reparare exterior a pereților fără ciment, glet de reparare527,10Lei / m2
Sistem de reparare exterior a pereților fără ciment, glet de reparare și finisaj cu grosime de 3 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Sistem de reparare exterior a pereților fără ciment, grosime 3 mm913,50Lei / m2
Sistem de reparare exterior a pereților fără ciment, glet de reparare și finisaj cu grosime de 3 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Sistem de reparare exterior - tencuială fină de reparare966,00Lei / m2
Sistem exterior de reparare a pereților fără ciment, tencuială de reparare fină cu grosime de 4 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
TencuireCât costă serviciile din categoria: Tencuire? Tencuire acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Tencuială de reabilitare

Peretele de la baie a fost udat de vecinul de sus, trebuie reabilitat. Este un perete stalp, de nici un metru latime si 3 metrii lungime.

Ana N.
Sector 1
Tencuială de reabilitare

Am de dat jos tencuiala veche de la o demisolul unei cladiri, de aplicat o solutie de hidroizolare pe caramida, apoi de pus o noua tencuiala peste care mai lipim extrudat de 3 cm apoi finisa cu adeziv apoi cu tinci.

Victor Z.
Sector 2
Tencuială de reabilitare

ROG OFERTA PENTRU REPARATIE PERETE SCOROJIT(INFILTRATII DE APA DIN EXTERIOR) PE O SUPRAFATA DE APROX. 20 MP.

Marin E.
București
Tencuială de reabilitare

Asociație de proprietari, căutăm echipă pentru reabilitarea unei scări de bloc. În asta este inclus dată jos tencuiala cojită, glet-uit, zugrăvit, splinta, treptele egalizate și contra-treptele vopsite, șapa de la intrare egalizată și ascuns cabluri. Lucrarea să înceapă în primăvară (aprilie - mai) Pentru pereți și tavan suntem deschiși la sugestii ca să fie o lucrare de lungă durată și calitate.

Andrei N.
Cluj-Napoca
Tencuire

Buna ziua, Am nevoie de tencuiala de interior (clasica) pentru o casa situata in oras Buftea, Ilfov, 20 min. distantata de Bucuresti. Suprafata de acoperit aproximativa este 430 mp (din care vom scadea cadrul usilor si al geamurilor) Doresc o oferta de pret pentru finisaj complet inclusiv vopsea aplicata (la gata).

Iulian B.
Buftea
Tencuire

Vreau sa aplic o tencuiala decorativa de exterior pe o suprafata de 50mp. Locatia este comuna Balotesti.

Cristina P.
IF
Tencuire

Am nevoie de servicii de tencuire, zidarie si alte lucrari pregatitoare pentru urmatoarea lucrare - zugravire, montare parchet, usi, radiatoare, faianta. Zidite golurile de usi dupa decopertarea celor vechi, zidit un perete cu rigips sau gips carton in camera tehnica (1 x 2,5 m), tencuita balustrada in balcon si peretele blocului in interiorul balconului, si ce mai e nevoie pentru peretii unde a fost decopertata faianta (va fi pusa faianta pe doi pereti doar in baie) - bucatarie si baie. Rog o cotatie de pret aproximativa per proiect sau preturi pe mp.

profile image
Oxana G.
București
Tencuire

Aplicare tencuiala decorativa tip bob de orez pe gard. Suprafata este de aproximativ 40mp. Gardul este deja indreptat, trebuie doar aplicata decorativa.

Andrei S.
Mogoșoaia
Tencuire

Bună ziua, Am montat recent ușa de la sufragerie și am nevoie de cineva care să finalizeze lucrarea (ușa a fost făcută pe comandă și a rămas un spațiu gol de câțiva cm sus, plus spațiile unde este spuma. Am atașat poze pentru mai multe detalii. De asemenea, aș dori și montarea această galerii https://www.emag.ro/galerie-dubla-lemn-metal-alb-cu-ornament-cone-si-buson- brut-si-suport-echer-dublu-300cm-d16-ridorail-concept-em163033/pd/D88LFJMBM/ în dormitor. Aș dori să știu cât costă prestarea fiecărui serviciu și cât durează fiecare (în principiu, cât percepeți pe oră pentru fiecare lucrare în parte). Voi avea nevoie de factură pentru serviciile prestate. Mulțumesc.

Anca M.
București
Tencuire

Am nevoie de o echipa de meseriasi, tencuieli interioare, tinci, zugraveli, gresie faianta, tavane gips carton. constructie din bca, Valea Doftanei.

Bujor B.
Trăisteni
Tencuire

Am de facut o reparatie facuta de asociatie (deci am nevoie de factura pt asociatie) la mine in baie (pe coloana de scurgere). E o gaura in care trebuie sa montez o gura de vizitare.

Stefan D.
București
Tencuire

Caut un meseriaș pentru a da cu tinci ,lavabila,parchet,gresie - faianță(baie, bucătărie și hol) in jud Timiș ,Denta

Sorin D.
Breștea
Tencuire

Doresc o tencuiala finisata cu nisip, multibat, exterior, la o casa tradițională cu suprafața de 168 mp. Casa a mai fost tencuita, insă doresc refacerea tencuielii exterioare în comuna Unirea, jud. Călărași

Ion B.
CL
Informații utileCe trebuie sa știți

Cât costă zugravii de interior?

Costul mediu al zugrăvirii interioare este de aproximativ 6400 de lei. Desigur, prețul variază în funcție de mărimea camerelor sau de materialele folosite. Înainte de a începe să zugrăviți, apelați un zugrav profesionist care vă va spune cât va costa întreaga realizare și cât timp va dura. Lucrările pregătitoare includ reparații ale pereților, șlefuire, căptușeli de ușă, plinte de etanșare și alte sarcini minore.

Costul pe metru pătrat al zugrăvirii interioare 

Măsurați metri pătrați ai întregului spațiu pe care doriți să îl renovați, astfel încât să aveți o imagine de ansamblu a cât de mult vă va costa. Înainte ca zugravul să înceapă să lucreze, măsoară suprafața totală pe care o va zugrăvi și apoi pregătește o ofertă de preț. Unii zugravi vor reduce costul general al unei încăperi la un număr mai mare de zone zugrăvit. Deci, o zugrăvire completă a interioarelor întregii case poate fi mai accesibilă decât zugrăvirea camerelor una câte una. Din nou, oferta zugravului vă va ajuta să estimați gama corectă de preț pentru proiectul dumneavoastră.

Culori și costuri materiale

După ce vă faceți o idee, puteți include tipul materialului și costul acestuia  în estimarea generală. Există diferite tipuri de culori:

Mat

Culoarea mată nu are o suprafață lucioasă și conține o textură de aproape. Acest tip de material este cel mai comun și este ideal pentru încăperile care sunt expuse la o cantitate suficientă de lumină directă a soarelui. Vopseaua mată, din păcate, prezintă deteriorări și urme destul de ușor, deci nu este cea mai bună pentru locurile aglomerate din gospodării.

Smalț mat

Smalțul mat este mai puțin predispus la deteriorare și uzură.

Coaja de ou

Coaja de ou dă o strălucire subtilă, dar nu este nimic frapant la prima vedere. Este ideală pentru camere cu lumină mai moale, unde reflexia redusă este binevenită.

Semi lucios

Acest material este ușor de curățat - un candidat ideal pentru decorare și modelare.

Luciu ridicat

Luciul ridicat este uimitor atunci când este bine făcut. Reflectă lumina, dar în același timp dezvăluie imperfecțiunile. Sunt necesare mai multe straturi și, prin urmare, timpul de uscare va fi mai mare.

Vopselele interioare și exterioare conțin diferite tipuri de pigment. Cele care conțin pigmenți care se estompează mai repede sunt folosite cel mai adesea pentru proiectele de vopsire interioară. În plus, vopselele exterioare trebuie să poată rezista condițiilor dure, cum ar fi ploaia, vântul și temperaturile extreme.

Textura peretelui

Pereții texturați necesită mai multe culori pentru a fi acoperiți în mod adecvat. Textura poate fi o textură formată dintr-un compus de lipire sau clienții pot solicita zugravului să aplice noua textură folosind tehnici de vopsire specializate.

Tipuri și trucuri

Trimiteți o fotografie cu peretele actual zugravului dumneavoastră pentru a obține o estimare mai exactă a ceea ce vor percepe pentru lucrul pe textura peretelui.
În plus față de zugrăvire, mulți zugravi de interior oferă servicii mici în domeniul reparațiilor de gips-carton, tavan și soclu. Orice lucrare și material suplimentar utilizat va crește costul total.

Cum se procedează?

Este ideal să obțineți mai multe oferte de preț de la diferiți zugravi, astfel încât să știți cât vă va costa realizarea generală. Mulțumită lui Wilio, o puteți face chiar astăzi.

Actualizat la: May 15, 2023