Servicii
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Tencuire
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tencuire preț

Cât costă serviciile din categoria: Tencuire? Tencuire acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorLista de prețuri pentru tencuire

Pentru a afla prețul exact al tencuirii, trimiteți sau cereri specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețuri pentru servicii individuale din categoria tencuire.

Tencuială stuc25,30Lei / m2
Tencuială fină din stuc, de culoare cenușie, cu o structură netedă, mărimea granulelor 0,6 mm. Se aplică întotdeauna pe tencuială de bază uscată și var-ciment. Pentru grosimi de 3 - 5 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Tencuială cu var-ciment pentru mașina de tencuit33,09Lei / m2
Tencuială var-ciment pentru mașină cu grosimea stratului de 1 cm. Prețul include profile de ferestre și colțuri, cofraj din lemn pentru deschiderile ușilor.
Total
m2
Creați o cerere
Tencuială din gips pentru mașină de tencuit49,43Lei / m2
Pătrunderea prin regulatoare de absorbție, acoperirea ferestrelor, ușilor și ușilor de garaj.
Total
m2
Creați o cerere
Îndepărtarea tencuielilor incoerente13,62Lei / m2
Îndepărtarea pe uscat a părților incoerente, resp. cu apă sub presiune urmată de uscarea substratului.
Total
m2
Creați o cerere
20,45Lei /
summary
create demand
20,45Lei /
summary
create demand
27,26Lei /
summary
create demand
13,12Lei /
summary
create demand
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
BrizolitCât costă serviciile din categoria: Brizolit? Brizolit acoperă întreaga gamă de servicii....
Tencuială de fațadăCât costă serviciile din categoria: Tencuială de fațadă? Tencuială de fațadă acoperă...
Tencuială de gipsCât costă serviciile din categoria: Tencuială de gips? Tencuială de gips acoperă...
Tencuială de reabilitareCât costă serviciile din categoria: Tencuială de reabilitare? Tencuială de reabilitare acoperă...
Tencuială mecanizatăCât costă serviciile din categoria: Tencuială mecanizată? Tencuială mecanizată acoperă întreaga gamă...
Tencuială var-cimentCât costă serviciile din categoria: Tencuială var-ciment? Tencuială var-ciment acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Tencuire

Buna ziua, Am nevoie de tencuiala de interior (clasica) pentru o casa situata in oras Buftea, Ilfov, 20 min. distantata de Bucuresti. Suprafata de acoperit aproximativa este 430 mp (din care vom scadea cadrul usilor si al geamurilor) Doresc o oferta de pret pentru finisaj complet inclusiv vopsea aplicata (la gata).

Iulian B.
Buftea
Tencuire

Vreau sa aplic o tencuiala decorativa de exterior pe o suprafata de 50mp. Locatia este comuna Balotesti.

Cristina P.
IF
Tencuire

Am nevoie de servicii de tencuire, zidarie si alte lucrari pregatitoare pentru urmatoarea lucrare - zugravire, montare parchet, usi, radiatoare, faianta. Zidite golurile de usi dupa decopertarea celor vechi, zidit un perete cu rigips sau gips carton in camera tehnica (1 x 2,5 m), tencuita balustrada in balcon si peretele blocului in interiorul balconului, si ce mai e nevoie pentru peretii unde a fost decopertata faianta (va fi pusa faianta pe doi pereti doar in baie) - bucatarie si baie. Rog o cotatie de pret aproximativa per proiect sau preturi pe mp.

profile image
Oxana G.
București
Tencuire

Aplicare tencuiala decorativa tip bob de orez pe gard. Suprafata este de aproximativ 40mp. Gardul este deja indreptat, trebuie doar aplicata decorativa.

Andrei S.
Mogoșoaia
Tencuire

Am de facut o reparatie facuta de asociatie (deci am nevoie de factura pt asociatie) la mine in baie (pe coloana de scurgere). E o gaura in care trebuie sa montez o gura de vizitare.

Stefan D.
București
Tencuire

Am nevoie de o echipa de meseriasi, tencuieli interioare, tinci, zugraveli, gresie faianta, tavane gips carton. constructie din bca, Valea Doftanei.

Bujor B.
Trăisteni
Tencuire

Bună ziua, Am montat recent ușa de la sufragerie și am nevoie de cineva care să finalizeze lucrarea (ușa a fost făcută pe comandă și a rămas un spațiu gol de câțiva cm sus, plus spațiile unde este spuma. Am atașat poze pentru mai multe detalii. De asemenea, aș dori și montarea această galerii https://www.emag.ro/galerie-dubla-lemn-metal-alb-cu-ornament-cone-si-buson- brut-si-suport-echer-dublu-300cm-d16-ridorail-concept-em163033/pd/D88LFJMBM/ în dormitor. Aș dori să știu cât costă prestarea fiecărui serviciu și cât durează fiecare (în principiu, cât percepeți pe oră pentru fiecare lucrare în parte). Voi avea nevoie de factură pentru serviciile prestate. Mulțumesc.

Anca M.
București
Tencuire

Caut un meseriaș pentru a da cu tinci ,lavabila,parchet,gresie - faianță(baie, bucătărie și hol) in jud Timiș ,Denta

Sorin D.
Breștea
Tencuire

Doresc o tencuiala finisata cu nisip, multibat, exterior, la o casa tradițională cu suprafața de 168 mp. Casa a mai fost tencuita, insă doresc refacerea tencuielii exterioare în comuna Unirea, jud. Călărași

Ion B.
CL
Informații utileCe trebuie sa știți

Cât costă tencuiala?

Ipsosul îndeplinește proprietatea principală a caselor noastre și este o parte importantă care afectează totul, de la umiditate la decor. Dacă vă gândiți să tencuiți camerele din casa dumneavoastră sau să schimbați aspectul fațadei exterioare a proprietății dumneavoastră, veți ști la ce costuri vă puteți aștepta pentru o nouă tencuială.

Calculul costurilor tencuielii

Cel mai relevant factor pentru prețul tencuielii este dimensiunea suprafeței care trebuie tencuită, indiferent dacă este vorba de un perete într-o cameră mică sau de mai multe camere și tavanuri într-o casă mare. Tencuitorii măsoară locul de muncă și iau în considerare toți factorii relevanți înainte de a evalua cât va dura lucrarea și cât de mult material va fi necesar.

Adăugarea unui strat superior subțire de tencuială adecvat pentru aplicarea ulterioară a vopselei sau tapetului - va fi semnificativ mai ieftină decât tencuiala grosieră, deoarece aplicarea sa constă în îndepărtarea tencuielii vechi, dacă este necesar, pregătirea unui nou substrat, degresarea suprafeței și tratarea suprafeței.

O lucrare simplă de tencuire într-o cameră de dimensiuni medii ar costa aproximativ 34 lei pe metru pătrat - în timp ce o tencuire completă poate costa aproximativ 49 până la 73 lei fără TVA și orice alte costuri. Prețurile în capitală sunt probabil mai mari decât în ​​alte părți ale țării.

Lucrări regulate de tencuială

Există o serie de lucrări simple de tencuială pe care un tencuitor cu experiență ar trebui să le poată aprecia. Pereții simpli, încăperile întregi și tavanele sunt proiecte tipice pentru tencuiala interioară, în timp ce tencuiala pe pereții exteriori va adăuga aspect întregii proprietăți.

Cât costă o tencuială de perete?

În funcție de dimensiunea peretelui, lucrările simple de degresare pot costa doar 14 lei pe metru pătrat, în timp ce prețul pentru tencuielile complete poate fi dublu.

Cât costă tencuiala de tavan?

Tencuiala de tavan este mai scumpă decât tencuiala de perete datorită tehnicilor utilizate și dificultăților de aplicare. Prețul tencuielii potrivite pentru tavan depinde de mărimea camerei. Prețul pe metru pătrat variază de la 49 la 73 lei pe metru pătrat.

Cât costă tencuirea camerei?

Costul tencuielii unei camere depinde de mărimea camerei. Costurile tipice pentru o cameră mică cu o reamenajare completă a tuturor pereților unei camere mici ar varia de la aproximativ 39 la 49 lei pe metru pătrat.

Cât costă tencuiala exterioară?

Prețul pentru tencuiala exterioară depinde, de asemenea, în totalitate de domeniul de lucru și de dimensiunea proiectului. Prețul pentru tencuirea bungaloului ar putea începe să fie de aproximativ 9840 până la 14750 de lei. Acest preț reflectă și prețul pentru o casă mai mare. De exemplu, o casă mai mare cu patru dormitoare ar putea costa aproximativ 24590 până la 39340 de lei pe clădire.

Costuri suplimentare de ipsos

Dacă doriți să faceți o nouă tencuială exterioară și casa dumneavoastră este prea mare, va trebui să luați în calcul și faptul că pentru lucrare va fi nevoie de schele. Prețul pentru închirierea unei schele variază în funcție de dimensiunea acesteia și, de asemenea, de timpul pentru care doriți să închiriați schela. Prețul pentru închirierea schelelor este undeva la 1475-4910 de lei. Și asigurați-vă că nu uitați că, dacă eliminați tencuiala veche, vor fi create deșeuri neașteptate, care vor trebui luate și aruncate contra cost. Prețul pentru îndepărtarea și eliminarea deșeurilor poate varia de la câteva sute de lei, în funcție de greutatea deșeurilor. Dacă sunteți interesat de un calcul al prețului sau doriți să organizați o analiză a unui expert, nu ezitați și găsiți-l pe cel mai potrivit prin Wilio chiar astăzi.

Actualizat la: Sep 14, 2023
www.russdiplomik.com/kupit-diplom-v-moskve.html www.russdiplomik.com/diplom-farmaczevta.html http://www.russdiplomik.com/diplom-s-reestrom-o-vyisshem-obrazovanii.html russdiplomik.com/kupit-diplom-v-novosibirske.html https://russiany-diplomans.com/diplom-o-srednem-obrazovanii www.russiany-diplomans.com/kupit-diplom-novomoskovsk http://www.russiany-diplomans.com/kupit-diplom-massazhista http://www.russiany-diplomans.com/kupit-diplom-farmatsevta https://diplomsagroups.com/kupit-svidetelstvo-zags.html https://perm.arena-diplom24.com/ http://www.arena-diplom24.com/diplomy-po-spetsialnosti/diplom-povara http://www.voronezh.arena-diplom24.com купить аттестат http://diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-dnepropetrovske купить диплом житомир www.diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-zaporozhe www.diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-ivano-frankovske купить диплом кировоград http://diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-kieve diploms-goznak.com/kupit-diplom-v-odesse купить диплом врача http://www.diploms-goznak.com/ купить диплом медицинского училища http://www.diploms-goznak.com/diplom-starogo-obraztsa купить диплом техникума, колледжа http://diploms-goznak.com/farmatsevt купить диплом юриста www.diploms-goznak.com/meditsinskij-diplom www.diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-rozhdenii diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-smerti http://www.diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-brake http://www.diploms-goznak.com/svidetelstvo-o-razvode
купить диплом о среднем образовании
купить диплом вуза
https://diploman-dok.com
купить диплом вуза
http://www.diploman-doks.com
купить диплом кандидата наук
www.diploman-doky.com
купить диплом кандидата наук
www.diploman-doku.com
купить диплом кандидата наук
www.diplomy-servise.com
купить аттестат за 11 класс
диплом купить купить аттестат купить диплом запорожье купить диплом киев купить диплом одесса купить диплом сумы купить диплом тернополь купить диплом врача купить диплом вуза купить диплом высшее купить диплом гознак купить диплом института купить диплом колледжа купить диплом магистра купить диплом медицинского училища купить диплом медсестры купить диплом недорого купить диплом нового образца купить диплом отзывы купить диплом о высшем образовании купить диплом о среднем образовании купить диплом с занесением в реестр купить диплом с проводкой купить диплом специалиста купить диплом средне специального образования купить диплом ссср купить свидетельство о рождении купить свидетельство о смерти купить свидетельство о браке купить свидетельство о разводе http://rudiplomisty24.com/аттестат-11-классов diplomy-servise.com http://dipplomy.com www.diplomansy.com/diplom-spetsialista www.diplomansy.com/diplom-magistra http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-s-provodkoj www.diplomansy.com/diplom-tehnikuma http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-o-srednem-obrazovanii http://www.diplomansy.com/attestat-shkoly http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-nizhnij-novgorod https://diplomansy.com/kupit-diplom-chelyabinsk https://diplomansy.com/kupit-diplom-rostov-na-donu http://www.diplomansy.com/diplom-spetsialista http://www.diplomansy.com/diplom-magistra https://diplomansy.com/diplom-tehnikuma https://diplomansy.com/attestat-shkoly https://diplomansy.com/kupit-diplom-v-gorode diplomansy.com/kupit-diplom-novosibirsk https://diplomansy.com/kupit-diplom-nizhnij-novgorod diplomansy.com/kupit-diplom-omsk diplomansy.com/kupit-diplom-chelyabinsk diplomansy.com/kupit-diplom-volgograd eonline-diploma.com eonline-diploma.com www.eonline-diploma.com/kupit-diplom.-otzyvy http://www.eonline-diploma.com/kupit-diplom-medicinskogo-kolledzha https://eonline-diploma.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii-v-tule
купить диплом специалиста
www.almaz-comp.ru www.contrtv.ru http://http://bci-moscow.ru/ knity.ru drive-tv.ru http://prointeresnoe.ru/ http://asteroid-bowling.ru/ www.igrovie-avtomati-besplatno.ru active-style.ru 35kopeek.ru bymebel.ru http://stvchannel.ru/ http://zenfiramed.ru/ http://www.originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-9-klass originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii https://originaly-dokuments.com/gorod/nizhnij-tagil https://originaly-dokuments.com/gorod/vologda originaly-dokuments.com/gorod/saratov https://originaly-dokuments.com/spetsialnosti/yurist originaly-dokuments.com/spetsialnosti/povar http://www.originaly-dokuments.com/gorod/krasnodar https://originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-11-klass http://www.originaly-dokuments.com/gorod/ekaterinburg https://originaly-dokuments.com/attestaty https://originaly-dokuments.com/spetsialnosti/bukhgalter https://originaly-dokuments.com/gorod/omsk https://originaly-dokuments.com/gorod/novosibirsk originaly-dokuments.com/gorod/sankt-peterburg http://www.originaly-dokuments.com/gorod/chelyabinsk http://www.originaly-dokuments.com/gorod/orjol www.originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-bakalavra originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-magistra originaly-dokuments.com/spetsialnosti/menedzher www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii/diplom-kolledzha http://www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii
купить диплом кандидата наук
almaz-comp.ru contrtv.ru http://http://bci-moscow.ru/ http://http://knity.ru/ http://http://drive-tv.ru/ www.prointeresnoe.ru http://asteroid-bowling.ru/ http://igrovie-avtomati-besplatno.ru/ http://active-style.ru/ http://http://35kopeek.ru/ www.bymebel.ru http://http://stvchannel.ru/ http://http://zenfiramed.ru/ originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-9-klass originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii www.originaly-dokuments.com/gorod/nizhnij-tagil http://www.originaly-dokuments.com/gorod/vologda www.originaly-dokuments.com/gorod/saratov www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/yurist www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/povar www.originaly-dokuments.com/gorod/krasnodar http://www.originaly-dokuments.com/attestaty/attestat-za-11-klass www.originaly-dokuments.com/gorod/ekaterinburg originaly-dokuments.com/attestaty originaly-dokuments.com/spetsialnosti/bukhgalter www.originaly-dokuments.com/gorod/omsk originaly-dokuments.com/gorod/novosibirsk https://originaly-dokuments.com/gorod/sankt-peterburg originaly-dokuments.com/gorod/chelyabinsk www.originaly-dokuments.com/gorod/orjol https://originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-bakalavra www.originaly-dokuments.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii/diplom-magistra www.originaly-dokuments.com/spetsialnosti/menedzher www.originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii/diplom-kolledzha https://originaly-dokuments.com/diplom-o-srednem-spetsialnom-obrazovanii
купить свидетельство о браке
www.lands-diploms.com http://lands-diploms.com/specialnosti/parikmaher.html http://lands-diploms.com/goroda/spb.html http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-massazhista.html lands-diploms.com http://lands-diploms.com/goroda/samara.html aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/ishimbaj.html lands-diploms.com lands-diploms.com www.aurus-diploms.com www.lands-diploms.com http://http://lands-diploms.com/specialnosti/psiholog.html www.aurus-diploms.com aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-yurista.html http://lands-diploms.com/kandidat-nauk.html aurus-diploms.com www.aurus-diploms.com www.aurus-diploms.com lands-diploms.com aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-permi.html http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-slesarya-remontnika.html http://http://lands-diploms.com/goroda/vladimir.html www.lands-diploms.com http://http://lands-diploms.com/specialnosti/vrach.html aurus-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-kazani.html http://http://lands-diploms.com/goroda/chita.html http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-smolenske.html www.aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/tuapse.html www.aurus-diploms.com www.lands-diploms.com www.aurus-diploms.com lands-diploms.com http://http://lands-diploms.com/goroda/nizhnij-novgorod.html http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-kurgane.html www.aurus-diploms.com http://http://lands-diploms.com/goroda/tula.html http://http://aurus-diploms.com/geography/diplom-v-novokuznetske.html www.aurus-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/chernogorsk.html lands-diploms.com aurus-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-biologa.html http://lands-diploms.com/goroda/yaroslavl.html www.lands-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-nizhniy-novgorod.html lands-diploms.com www.lands-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-rostov-na-donu.html www.aurus-diploms.com aurus-diploms.com lands-diploms.com aurus-diploms.com http://lands-diploms.com/goroda/ulyanovsk.html www.aurus-diploms.com www.lands-diploms.com lands-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-ivanovo.html http://http://lands-diploms.com/specialnosti/medsestra.html http://aurus-diploms.com/geography/blagoveshhensk.html www.aurus-diploms.com aurus-diploms.com lands-diploms.com http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-stroitelya.html lands-diploms.com lands-diploms.com http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-cheljabinske.html http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-vo-vladivostoke.html http://http://aurus-diploms.com/kupit-diplom-medsestry.html www.lands-diploms.com https://archive-diploms.com http://https://archive-diplom.com купить диплом с внесением в реестр купить диплом с реестром цена https://archive-diploman.com http://https://archive-diplom24.com http://https://archive-diploms24.com купить диплом с занесением в реестр цена http://diploms-ukraine.com/diplom-o-srednem-obrazovanii-obraztsa-sssr-do-1993-goda http://diploms-ukraine.com/diplom-ptu diploms-ukraine.com www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-alchevsk http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-berdyansk www.diploms-ukraine.com www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-dnepropetrovsk http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-kerch http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-kiev www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-kirovograd www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-odessa www.diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-uzhgorod http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-vuza http://http://diploms-ukraine.com/kupit-diplom-zaporozhe www.diploms-ukraine.com diploms-ukraine.com http://http://diploms-ukraine.com/svidetelstvo-o-brake http://diploms-ukraine.com/yurist http://https://6landik-diploms.ru www.7arusak-diploms.ru http://https://8saksx-diploms.ru www.8arusak-diploms24.ru http://https://9saksx-diploms24.ru https://4russkiy365-diploms.ru https://5gruppa365-diploms.ru 6rudik-diploms365.ru купить диплом магистра купить диплом керчь купить диплом кировоград купить диплом полтава купить свидетельство о рождении
купить аттестат
https://gosznac-diplomy.com/diplom-s-reestromkupit-kupit gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-s-reestromkupit-kupit gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
купить диплом врача
можно ли купить диплом куплю диплом купить аттестат за 9 классов купить диплом нового образца купить диплом о среднем специальном купить диплом специалиста купить свидетельство о браке купить диплом колледжа купить диплом врача купить диплом техникума купить диплом бакалавра где купить диплом купить диплом ссср купить диплом о среднем образовании купить аттестат за 9 класс купить аттестат за 11 класс купить диплом купить аттестат
купить диплом специалиста
https://originality-diplomas.com/
купить диплом нового образца
rudiplomista24.com
купить аттестат за 11 класс
lands-diplom.com
купить диплом о высшем образовании
https://gosznac-diplom24.com/ https://diploman-doci.com/
купить диплом
www.originality-diplomas.com
купить аттестат за 9 класс
www.rudiplomis24.com
купить диплом о высшем образовании
http://https://lands-diplom.com/
купить диплом техникума
www.gosznac-diplom24.com http://https://aurus-diplom.com/
где купить диплом
https://originality-diplomas.com/
купить диплом врача
https://rudiplomista24.com/
купить диплом нового образца
www.diploma-asx.com
купить диплом кандидата наук
http://https://gosznac-diplom24.com/ diploman-doci.com
купить диплом университета
originality-diplomas.com
купить диплом техникума
https://rudiplomista24.com/
купить диплом института
https://lands-diplom.com/
купить свидетельство о браке
https://gosznac-diplom.com/ https://diploman-doci.com/
купить диплом нового образца
http://diplomsagroups.com/diplomy-po-specialnosti/diplom-kosmetologa.html https://rudiplomirovans.com/