PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Tunderea ierbii
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tunderea ierbii preț

Cât costă serviciile din categoria: Tunderea ierbii? Tunderea ierbii acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri tunderea ierbii

Pentru a afla prețul exact al tunderii ierbii, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de tundere a ierbii.

Tunderea vegetației rare 1 439,62Lei / ha
Tunderea vegetației rarem lăsate pe loc în timpul sezonului de creștere.
Total
ha
Creați o cerere
Tunderea vegetației cu densitate medie2 175,24Lei / ha
Tunderea gazonului cu densitate medie lăsat pe loc în timpul sezonului de creștere al gazonului.
Total
ha
Creați o cerere
Tunderea vegetației dense3 088,85Lei / ha
Tunderea gazonului dens lăsat pe loc în timpul sezonului de creștere al gazonului.
Total
ha
Creați o cerere
Tunderea plantelor acvatice rare de pe mal3 852,16Lei / ha
Tunderea vegetației rare lăsate pe loc în timpul sezonului de creștere al plantelor acvatice pe mal.
Total
ha
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Grădină, grădinarCât costă serviciile din categoria: Grădină, grădinar? Grădină, grădinar acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Tunderea ierbii

Pentru tuns gazon pe o suprafață de cca 250 mp cam la două săptămâni. Am mașină electrică de tuns BOSCH. Zona Băneasa, curte proprie. Durată 90-120 minute

Spirescu L.
București
Tunderea ierbii

Tuns gazonul pe o suprafata de aproximativ 500 mp, de doua ori pe luna, proprietate particulara in Otopeni.

Ovidiu C.
Otopeni
Tunderea ierbii

Caut servicii de intretinere curte (tuns gazon, toaletat copacii) 1 data/saptamana. Cca 600 mp curte. Sector 3.

Miruna T.
București
Tunderea ierbii

As avea nevoie de servicii de mentenanta gradina, care presupun tunderea ierbii, ingrijirea florilor, reglarea aspersoarelor si intretinerea generala a gradinii cu substantele si procedurile sezoniere specifice.

Traian B.
București
Grădină, grădinar

Buna ziua, Am nevoie de tuns gazon o data la 7-14 zile (functie de perioada), 250-300 mp gazon, am aspersoare, personal imi ia 1 ora cu masina de tuns pe benzina in fiecare saptamana. O data la 2-3 saptamani este insa nevoie de cam 1 ora extra pentru trimmer si alte operatiuni

Maximilian M.
IF
Grădină, grădinar

Buna ziua, Am nevoie de un gradinar care sa imi tunda trandafirii cataratori si tufele de trandafiri in zona Bragadiru (Ifov). Va multumesc! Dana

Radu D.
Bragadiru
Grădină, grădinar

Buna ziua, am nevoie de un gradinar dornic de a face treaba pentru a ma ajuta sa ingrijesc o gradina nu prea mica, dar nici prea mare. Este vorba de o cale de access a unei case si de un foisor. Un gard viu + un foisor. va pot trimite fotografii sa va faceti o idee. pentru pretul corect, doresc intretinere regulata a acestui loc. multumesc frumos !

Stefan I.
București
Grădină, grădinar

Buna ziua, am nevoie de serviciile de intretinere a unei gradini, de verificarea plantelor, pomilor, sfaturi de pastrare pe timpul iernii si sfaturi de ingrijire.

Alina R.
Tunari
Grădină, grădinar

Ma intereseaza servicii de gradinarit o data la 2 saptamani pentru intretinerea unei mici gradini de aproximativ 250mp. Gradina are gazon pe o suprafata de 170 mp si in rest arbusti diversi si tuia. Exista irigatii automate. Gradina este in Pipera, zona Iancu Nicolae.

Cristian O.
Voluntari
Grădină, grădinar

As avea nevoie de un gradinar pentru reamenajearea unei curti mici de 200 mp (inlocuire gazon, scos cativa arbusti)

Laura S.
București
Grădină, grădinar

Buna ziua, am cumparat o casa in Darza, jud DB, teren total 480m gradina de curatat si amenajat approx 220 m. M-ar interesa niste tuia pe perimetru aprox 25 bucati, sistem de irigare, gazon, eventual un mic aranjament de de arbusti. Multumesc Ninel

Ninel G.
Dârza
Grădină, grădinar

Am nevoie să plantez flori în grădina din fața casei, aceasta este o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, cu alegerea florilor vreau sa ma sfătuiesc cu voi, dar am dori să fim colorate

Andrew M.
Balotești
Grădină, grădinar

La casă avem o grădină de aproximativ 150 de metri pătrați, ar trebui să proiectăm o propunere care să includă flori dar și câțiva pomi fructiferi precum măr, pere etc.

profile image
Martin K.
Crevedia
Grădină, grădinar

Buna ziua, Caut un gradinar in Popesti Leordeni pentru intretinerea unei curti de 350 metri patrati. Multumesc,

Laura Monica M.
Popești-Leordeni
Grădină, grădinar

Bună ziua, am nevoie de un grădinar sau de o persoană pasionată de grădinărit pentru amenajarea unei grădini de 400 mp în sectorul 2. În acest moment, terenul este doar săpat. Grădinarul va trebui să-l pregătească pentru a se putea planta flori, arbuști etc. - în sensul că trebuie îndepărtate buruienile, mărunțit și greblat solul. Ulterior va planta trandafiri, liliac, flori. Avem în vedere o colaborare pe termen lung. Rog un preț estimativ și datele de contact. Mulțumesc.

Miruna M.
București
Grădină, grădinar

Am o curte care nu a fost folosita ani de zile, am nevoie sa se taie toate tufisurile si toti pomi care nu mai sunt buni

Magdalena T.
Izvoru Dulce
Grădină, grădinar

Eu și soția mea am dori să construim o livadă lângă casă, avem nevoie de un expert pentru un astfel de proiect și avem nevoie de asemenea de sfaturi privind alegerea copacilor în sine pentru climă.

profile image
Raskan M.
Dridu
Grădină, grădinar

Am dori să construim o stâncă lângă casă, dar nu știm cum sa facem, avem nevoie de un expert pentru asta, indiferent dacă o companie sau un individ să implementeze un proiect de stâncă împreună cu lucrările de excavare, precum și instalarea de plante suculente.

profile image
Daniel R.
Sălciile
Grădină, grădinar

Am nevoie de servicii de intretinere gradina la o curte in sectorul 3 : toaletare gard viu, plantare si intretinere plante cataratoare jardiniere.

Alexandra P.
București
Grădină, grădinar

Buna ziua! Am cumparat recent o proprietate in localitatea Fundeni, judetul Calarasi, la 1km de Ilfov (localitate apropiata de Cernica, Ilfov). Curtea nu a fost intretinuta in ultimul an (doar taiata iarba) si doresc sa fie curatata de frunze si crengi (aproximativ 400 mp) si sa fie scosi aproximativ 10 copaci (o salcie de ~6m inaltime si mai multi "otetari" din care au ramas doar trunchiul si cativa lastari crescuti pe langa gard). Mulțumesc!

Adina N.
Fundeni
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă amenajarea peisajului?

Nu este surprinzător faptul că mulți oameni angajează grădinari pentru a realiza proiecte simple și ambițioase, pentru a construi terase, foișoare, iazuri, ghivece de flori și pentru a remodela grădini pentru a arăta cât mai bine și a deveni și mai utile. Înainte de a vă începe propria activitate de grădinărit, veți dori să vă faceți o idee despre cât vă pot costa activități similare.

Muncă de rutină în horticultură

Este dificil să oferim o imagine de ansamblu completă sau o evaluare exactă a lucrărilor generale de grădinărit, deoarece grădinile noastre sunt la fel de individuale ca și noi. Reconstrucția extensivă a unei grădini mari, care include amenajarea, adăugarea unei terase sau unui foișor, așezarea unui gazon nou, construirea de trotuare și borduri și așa mai departe, va costa câteva sute de mii de lei, ca să nu mai vorbim de lucruri precum plantarea și mobilierul de grădină.

Cât costă noua terasă?

O terasă este o modalitate ușoară de a crește gradul de utilizare al grădinii dumneavoastră și de a adăuga un spațiu în care să-i puteți întâlni pe cei dragi și care va fi durabil și versatil.

Costurile teraselor se calculează în general în funcție de mărimea acestora, prețul pe metru variind în funcție de materialul folosit. Estimăm că terasa va costa în jur de 345 de RON pe metru pătrat, inclusiv săparea și nivelarea, așezarea membranei, umplerea acesteia cu miez dur și nisip și așezarea scândurilor, înainte de a termina cu mortar și curățare.

Cât costă placa?

Terasa are aceleași utilizari ca și zona pavată, însă folosirea lemnului oferă ceea ce mulți oameni considera o senzație mai moale și mai naturala. Terasele vor avea un preț pe metru, cu costuri mai mici pentru unele tipuri de lemn, cum ar fi pinul, unde vă puteți aștepta să plătiți în jur de 300 RON pe metru pătrat și mai mult pentru lemn de esență tare mai tare și mai durabil, care poate costa 990 RON pe metru pătrat sau mai mult.

Cât costă un gazon?
Iarbă naturală

Pentru multe persoane, o grădină nu ar fi o grădină fără gazon tradițional, fie ca este un loc pentru câine, pentru copii pentru a juca fotbal sau doar un simplu spațiu în jurul căruia se poate învârti restul grădinii. Așezarea gazonului este o opțiune mai ieftină decât construirea unei terase sau adăugarea unei terase, în timp ce costul așezării gazonului este de obicei în jur de 75 RON pe metru pătrat.

Iarbă artificială

Iarba artificială din ce în ce mai populară, oferă aceleași calități estetice ca un gazon adevărat, dar cu mai puțină întreținere. Cu toate acestea, costurile sunt mai mari și este necesară o pregătire mai mare a zonei în care va fi așezat gazonul. Așezarea gazonului artificial poate costa adesea mai mult de 250 de RON pe metru pătrat.

Alte costuri

Există câteva alte proiecte de care un grădinar se poate ocupa. De exemplu, amenajarea drumului poate costa în jur de 1980 RON, în timp ce săparea și căptușirea iazului poate costa aproximativ 2470 RON. Construcția de paturi de flori înalte s-ar putea apropia de 1235 RON.

Un alt cost pe care poate trebuie să îl luați în considerare este prețul de îndepărtare dacă o cantitate semnificativă de teren este îndepărtată. Poate costa între 495 și 1480 de RON.

Actualizat la: Sep 14, 2023