Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Uși de securitatedin 26145.0 - 57750.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Uși de securitate preț

Cât costă serviciile din categoria: Uși de securitate? Uși de securitate acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Uși de securitatePREȚURI MEDII

Preț mic26 145,00 Lei/bucată
Preț mediu41 580,00 Lei/bucată
Preț mare 57 750,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri uși de securitate

Pentru a afla prețul exact al ușilor de securitate, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de uși de securitate.

Uși pentru apartament63 000,00Lei / buc
Uși de intrare în apartament securizate, lățime 600-900 mm, panou metalic BT3 + 37 dB.
Total
buc
Creați o cerere
Toc pentru ușă10 500,00Lei / buc
Toc de oțel securizat dintr-o singură bucată din grund (gri) Grosime 2 mm. Posibilitatea pulverizării RAL conform probei. Pentru grosimea peretelui 120 mm sau 170 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Clanță6 300,00Lei / buc
Clanță mâner rotund de securitate ușă 04, oțel inoxidabil, finisaj crom, SAPELI
Total
buc
Creați o cerere
Ușă52 500,00Lei / buc
Foaie de tablă de oțel din exterior. Placă interioară laminată. Ușă de securitate potrivită pentru tocuri de ușă existente și noi. Sunt fabricate ca uși care se deschid într-un spațiu protejat. Posibilitate de scurtare din parte inferioară -45 mm. Clasa de securitate 2 conform ENV 1627 / Confidențial. Izolare fonică Rw 36 dB. 5 bolțuri active (3 pe încuietoarea pivotului Rostex) + 2 bolțuri pasive pe partea balamalei, împotriva nealinierii din toc.
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Montaj uși interiorCât costă serviciile din categoria: Montaj uși interior? Montaj uși interior acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Nu este nimic mai rău decât gândul de a veni acasă și a descoperi că v-a fost jefuită casa. Cu toate acestea, este și mai rău dacă v-au jefuit casa noaptea când erați în casă și dormeați. A trăi cu gândul că ați fi putut lua măsuri pentru a preveni acest lucru și nu ați făcut acest lucru nu este deloc plăcut.

A găsi casa jefuită nu este deloc distractiv și există o mulțime de griji și probleme asociate cu aceasta. Cu toate acestea, în calitate de proprietar, aveți multe opțiuni, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la cât de sigură este casa dumneavoastră și astfel încât să puteți dormi liniștit. Pentru a vă proteja familia, este esențial să luați toate măsurile pentru a vă asigura că locuința dumneavoastră este protejată de vizitatorii nedoriți.

Există multe opțiuni astăzi, indiferent dacă aveți un buget mai mare sau mai mic. Nu există niciun motiv întemeiat pentru care nu ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a vă proteja proprietatea. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe să vă asigurați proprietatea este intrarea în casă. Ușile de securitate sunt în prezent funcționale nu numai în ceea ce privește protecția și prevenirea, ci și în ceea ce privește proiectarea la un nivel ridicat.

Avantajele instalării ușilor de securitate

Previn accesul ușor

Hoții vor căuta întotdeauna o țintă ușoară și vor profita de o oportunitate simplă. Chiar și hoții sunt oameni, nu își vor complica viața cu munca grea. Vor căuta case fără camere de luat vederi și case care să nu fie luminate puternic. Dacă aveți încuietori clasice simple, ușor de deschis, le oferiți spărgătorilor un alt motiv pentru a vă alege casa.
Ușile de securitate au efectul opus. Hoțul știe că va avea nevoie de instrumente speciale pentru a trece prin ușă. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la casa dumneavoastră când casa de alături nu are niciun nivel de securitate. I-ar lua mult, mult mai mult timp să treacă prin ușa de securitate și, cel mai probabil, nici măcar nu ar fi în stare să o facă. Ar trebui să folosească forța brută și nu ar risca. E prea zgomotos.

Durabil și robust

Ușile de securitate sunt fabricate din metal foarte puternic, cum ar fi oțelul, fierul sau aluminiul, astfel încât spre deosebire de ușile cu cadru din lemn sau plastic, acestea sunt practic indestructibile. Majoritatea ușilor de securitate sunt rezistente la găurire, astfel încât chiar și în acest fel, accesul este dificil. Acestea sunt echipate cu zăvoare și balamale care nu pot fi detașate, ceea ce mărește nivelul de securitate al ușii și al casei dumneavoastră. Încuietorile sunt la cheie și atât de puternice încât este practic imposibil să le treci.

Crește valoarea proprietății dumneavoastră

Ați investit deja într-o casă, deci de ce să nu aveți instalată o ușă de securitate? Este o modalitate excelentă de a obține înapoi o parte din banii pe care i-ați cheltuit deja pe proprietatea dumneavoastră. Ușile de securitate măresc valoarea proprietății dumneavoastră și vă permit să solicitați un preț mai mare dacă decideți să vindeți o casă sau un apartament și să vă mutați într-unul mai mare și mai bun.

Puteți chiar lua în considerare reducerea asigurării locuinței după instalarea unei uși de securitate. Casa dumneavoastră va fi considerată mai bine protejată și, prin urmare, cu un risc mai mic de intruziune.

O mulțime de opțiuni de design

Când vă gândiți la ușile de securitate, vă puteți imagina o ușă mare, urâtă, dominantă, dar asta nu mai este adevărat. Astăzi, ușile de securitate vin într-o gamă largă de culori și există multe modele diferite din care se poate alege. Puteți alege cu ușurință o ușă care se potrivește perfect cu estetica generală a casei dumneavoastră și poate deveni chiar și un adevărat element de design al casei. Îi poate da stil și un plus de lux.

Uși de securitate pentru casa dumneavoastră

Ușile de securitate reprezintă o investiție excelentă și vă permit să vă relaxați știindu-vă casa bine protejată. Deoarece aceste uși sunt atât de durabile și aproape indestructibile, vor împiedica orice potențial intrus să încerce să pătrundă. Mai mult, acestea vă vor reduce factura de asigurare, vă vor crește valoarea locuinței și vor adăuga un nou element de design casei. Bunurile dumneavoastră vor fi protejate și bine securizate, iar familia dumneavoastră poate fi liniștită și în siguranță.

Actualizat la: Jun 14, 2023