PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Zidărie
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Zidărie preț

Cât costă serviciile din categoria: Zidărie? Zidărie acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri zidărie

Pentru a afla prețul exact al zidăriei, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de zidărie.

Zidăria a pereților de umplere458,78Lei / m3
Zidăria a pereților de umplere din cărămizi solide arse la mortar de var-ciment cu o dimensiune de cărămidă de 290x140x65 mm.
Total
m3
Creați o cerere
10,87Lei /
summary
create demand
9,37Lei /
summary
create demand
13,63Lei /
summary
create demand
10,22Lei /
summary
create demand
10,22Lei /
summary
create demand
74,97Lei /
summary
create demand
Buiandrug ceramic40,34Lei / buc
Buiandrug ceramic fără sarcină montat într-un pat de mortar lat de 115 mm, 65 mm înălțime, 1000 mm lungime.
Total
buc
Creați o cerere
Placă de izolare termică a pereților din materiale minerale122,60Lei / m2
Placarea termoizolantă a pereților din plăci minerale fără fibre, inclusiv strat armat atașat prin lipire, dimensiuni 600x500 mm, grosime 50 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Tavan semiasamblat din grinzi ceramice și inserții de tavan ceramice 288,71Lei / m2
Tavan semiasamblat din grinzi ceramice și inserții de tavan ceramice cu o înălțime de peste 100 până la 150 mm, cu suport și betonare a spațiului dintre inserțiile de tavan (fără supra-betonare), așezarea ușoară a grinzilor cu o lungime de 1500 mm .
Total
m2
Creați o cerere
6,75Lei /
summary
create demand
10,22Lei /
summary
create demand
10,22Lei /
summary
create demand
3,41Lei /
summary
create demand
24,74Lei /
summary
create demand
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Lucrări de construcțiiCât costă serviciile din categoria: Lucrări de construcții? Lucrări de construcții acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Zidărie

Buna ziua. As vrea zidirea balconului. Dimensiuni: L 3,70 m, l 1,00 -1,10 m, et.4. Nu trebuie să fie prea greu, dar să poată susține o structură termopan (Confort City - Popesti Leordeni). Va multumesc

Luiza B.
Popești-Leordeni
Zidărie

Buna ziua! Am nevoie de zidit o fereastra termopan montata recent Dimensiuni 1090 mm/1200mm Interior si exterior Sector 3,Bucuresti

Monica P.
București
Zidărie

Am in baie o coloana (din caramida) care mascheaza tevile de apa si a carei latime este de 3 ori mai mare decat cea necesara, luandu-mi foarte mult din spatiu. As dori sa fie sparta aceasta coloana si sa se mascheze tevile cu rigips, astfel incat sa beneficiez la maxim de spatiul din baie.

Maria T.
București
Zidărie

Doresc sa mut o ușa de termopan de pe un perete pe altul și sa zidesc zona în care se afla în prezent ușa.

profile image
Mihaela S.
Bragadiru
Zidărie

Turnat stâlpi de beton pentru montaj gard nou. Mentionez ca vechiul gard are soclu de 40 cm,cu stalpi de metal,lungimea totală a gardului este de 8 m.

Ovidiu Alexandru S.
București
Zidărie

Am nevoie de cineva care sa astupe gaura data pentru un aer conditionat, atat in interior cat si in exterior. Zona Pallady

Madalina C.
București
Zidărie

Bună ziua, Bună ziua. Sunt interesat de o reparație la o bucătărie- a fost umed un perete și pe la colțuri a mucegăit. Aș vrea să zugrăvesc toată bucătăria. Apoi, mai am următoarele lucrări de mentenanță: * renovarea unui subsol. * zugrăvirea părții de beton și vopsirea părții metalice ale unui gard. * repararea unei porți care s-a lăsat. * Acoperiș: îngrijirea părții de lemn (lac + vopsit). Mulțumesc, NicV

Nic N.
București
Zidărie

Doresc sa demolez un cos de fum din caramida (deteriorat) la casa parter, si reconstruire din materiale actuale.

ALEXANDRU T.
București
Zidărie

buna ziua, doresc o oferta de pret pentru tencuiala manuala sau mecanizata la o casa noua in Bucuresti, zidita cu caramida, suprafata aproximativa 300m2

Daniel R.
București
Zidărie

Tencuiala decorativă aproximativ 75 mp. casă de vacanță la Slănic Prahova cu trei pereți izolați exterior cu polistiren de 10 mm. Sistemul pluvial necesită inlocuire

Valvio I.
Slănic
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă reconstrucția și zidăria?

Dacă, precum și pentru majoritatea proprietarilor de case, proprietatea dumneavoastră este construită din cărămizi, atunci va trebui să acordați atenție direcției casei dumneavoastră. Mortarul care ține cărămizile împreună este o parte integrantă a construcției casei dumneavoastră și, atunci când este slăbit, poate duce la daune pe termen lung. Am pregătit acest articol pentru a vă face o idee despre costurile asociate conversiei.

Costuri de reconstrucție

Reconstrucția este un proces relativ simplu care presupune frezarea mortarului vechi și înlocuirea acestuia cu mortar nou. Vechiul mortar va trebui să fie curățat la o adâncime de aproximativ 12 mm pentru ca noul mortar să fie eficient și, deși poate fi aplicat pe suprafețe mici care au fost afectate în mod special de daune cauzate de apă, va trebui, în general, să fie făcut peste întreaga suprafață a peretelui, deoarece mortarul va tinde să se strice la o rată similară.
Costurile de reconstrucție sunt de obicei în jur de 75 până la 150 de RON pe metru pătrat. Deci, pentru întregul perete dintr-o casă de dimensiuni medii, prețul ar putea fi de la 4950 la 7415 RON. Redirecționarea zidăriei în jurul casei ar costa între 12350 RON și 17300 RON. Aceasta include de obicei costurile de schele care sunt necesare atunci când se lucrează la înălțime. 1.000 de cărămizi vor fi de aproximativ 1480 RON până la 2225 RON.

Cheltuieli de zidărie

Zidarii pot percepe o rată zilnică sau un preț fix pentru o anumită cantitate de material - de obicei 1.000 de cărămizi sau 10 până la 12 metri pătrați. Tariful zilnic pentru un zidar cu experiență poate fi în jur de 495 RON până la 990 RON pe zi. Dacă angajați un muncitor pentru a vă ajuta, vă poate costa încă 250 până la 495 RON, dar munca se va face mai rapid.

Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Zidărie preț
Cât costă un zidar?

Tariful zilnic pentru un zidar cu experiență poate fi în jur de 745 până la 990 RON pe zi. Dacă precizați numărul de cărămizi, atunci 1.000 de cărămizi vor fi aproximativ 1730 până la 2225 RON.

Câte blocuri poate așeza o persoană pe zi?

Zidarul cu experiență medie poate așeza 4-5 cărămizi pe minut. Adică aproximativ 240 de cărămizi pe oră. Adică aproximativ 1.900 de cărămizi pe zi.

Cât costă așezarea a 1000 de cărămizi?

Zidarii au fost citați în mod repetat ca având unul dintre cele mai dificile locuri de muncă. Aproape jumătate dintre companii vorbesc despre lipsa lucrătorilor disponibili.

How much do masons charge for 1000 bricks?

Zidarii așează în medie 300-500 de cărămizi pe zi, în funcție de condițiile meteorologice și de complexitatea muncii.

Cât costă 1000 de cărămizi?

Cărămizile sunt vândute de obicei în cantități mari: 1.000 de cărămizi costă în medie 2,720 RON. Proprietarii de case plătesc de obicei între 1,680 RON și 4,205 RON pentru 1.000 de cărămizi, dar prețurile pot varia de la 1,240 RON la 18,450 RON. Cărămizile convenționale de lut sunt mai ieftine; cărămizile glazurate sau lucrate manual costă mult mai mult.

Cât costă să construiți un zid în jurul casei?

Construcția unui nou zid de cărămidă costă în medie 40 până la 64 RON pe metru pătrat. Prețurile zidului de cărămidă depind de dimensiunile peretelui, stilul și tipul de design.

Cărămizile vechi își merită banii?

Cărămida roșie obișnuită poate fi valoroasă dacă este foarte veche sau are un design neobișnuit, dar chiar și o cărămidă de construcție de bază este valoroasă dacă are o culoare neobișnuită. De la roz deschis la culori calde, cărămizile vintage s-au bazat pe conținutul de minerale și pe arderea atentă pentru a ieși întregi și intacte cu culoarea și nuanța dorită.

Cât costă construirea unui perete de cărămidă?

Costuri pentru construcția unui zid de cărămidă sau piatră. Construcția unui zid de cărămidă sau piatră costă în medie 24830 RON, cu un interval tipic între 11060 RON și 39950 RON. Pereții de cărămidă costă între 50 RON și 225 RON pe metru pătrat, în funcție de grosime și tip. Pereții de piatră ajung la 125 până la 395 RON pe metru pătrat, în funcție de grosime și stil.

Ce este cărămida de fațadă?

Definiția cărămizii de fațadă: o cărămidă folosită pentru fațada unui perete: o cărămidă realizată special pentru plăci, prin selectarea argilei pentru a crea culoarea dorită sau prin tratament special de suprafață. 

De cât mortar am nevoie pentru 1000 de cărămizi?

Pentru așezarea cărămizilor și blocurilor în aplicații uzuale (SABS Clasa II). Pentru așezarea a 1000 cărămizi = 3 saci de ciment + 0,6 cu. m.

Cât costă să construiți o jumătate de perete?

Jumătăți de pereți. Prețul mediu a unei jumătăți de perete este între 50 și 100 RON pe metru pătrat.

Cât costă un zidar pe zi?

Cât percep zidarii pe zi? În condiții bune de lucru fără probleme de accesibilitate (adică fără nevoia de schele), zidarul mediu va așeza 500 de cărămizi pe zi. Dacă lucrați cu un tarif zilnic, majoritatea zidarilor vor percepe 745-990 RON pe zi.

Cât costă construirea unei case?

Cât costă să construiți o casă de cărămidă pe metru pătrat? Plătiți în medie 75 RON pe metru pătrat pentru a finaliza lucrarea, costurile fiind de obicei cuprinse între 45 RON și 140 RON pe metru pătrat.

Cât costă construirea unui vas din cărămidă?

Cât costă să construiți un vas de cărămidă? Depinde de materialele pe care le folosiți pentru construcție. Cu toate acestea, costă aproape 75-150 RON pe metru pătrat.

Câte cărămizi sunt într-un palet?

Dacă se folosește o cărămidă de dimensiune standard (aproximativ 2 kg), există de obicei 534 cărămizi pe un palet. Dacă cărămida folosită cântărește mai mult, mai puține cărămizi sunt stivuite pe fiecare palet.

Cât de greu este să puneți cărămizi?

Cu siguranță este posibil să așezați terasamente de cărămidă sau chiar pereți fără a fi nevoie să angajați un profesionist. Dar, în funcție de amploarea proiectului, poate fi consumator de timp sau poate necesita unele echipamente și materiale grele - precum și puține abilități de zidărie.

Cât timp îi ia unui zidar să construiască o casă?

În general, durează aproximativ un an pentru ca o construcție rezidențială tipică să fie gata (în mod privat).

Vor fi înlocuiți zidarii?

Roboții vor înlocui zidarii, iar șantierele vor deveni „zone fără oameni” până în 2050, avertizează compania de construcție.

Câte blocuri poate pune un zidar pe zi?

Zidarul poate așeza aproximativ 500 de cărămizi normale pe zi, cu blocurile de beton este suficient să se așeze un număr mai mic de blocuri și construcția va merge mai repede.

Cât timp durează să devii un bun zidar?

Puteți fi un ucenic de zidar. Finalizarea durează de obicei 2 ani. Veți primi instruire la locul de muncă.

Actualizat la: Sep 14, 2023