Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Experiențele și recenziile clienților vorbesc de la sine
Note medii
4,9
Petru R.
Alexandra A.
Robert P.
ElectroinstalareInstalația electrică a fost instalată conform ideilor mele. Abordare profesională cu aparate de ultimă generație (silențios, fără praf) Sunt extrem de mulțumit. Domnul a propus chiar soluții mai bune decât plănuisem eu.
profile image
Andreea Z.
Client
MeșteriSatisfacție maximă, pe lângă mașina de spălat și mașina de spălat vase, domnul Andrei a reușit să repare mânerul.
profile image
Ștefan K.
Client
Aer condiționatAbordare și profesionalism perfect, au avut la ei toate instrumentele necesare, au făcut curat și mi-au explicat tot ce le-am cerut. Prețul convenit nu s-a modificat și s-au putut ajusta în timp. Vă recomand.
profile image
Gabriel J.
Client
Șeminee, sobeLucrarea s-a realizat pe unitate. Domnul Emil a fost dispus să analizeze și să găsească cea mai potrivită modalitate de a conecta sobele noastre destul de atipice, atât ca preț, cât și în ceea ce privește calitatea. Deci multe laude și mulțumiri. Nu pot decât să recomand acest meșter.
profile image
Mihai Z.
Client
Lucrări de zugrăvire, zugravAveam nevoie urgentă de zugravi care să zugrăvească mai multe camere din casă. Comunicare excelentă, prețul convenit a fost fixat fără costuri suplimentare. Au venit câțiva zugravi și au muncit din greu. La început au acoperit totul și la final au curățat totul. Evaluez foarte mult calitatea zugrăvelii. Sunt chiar mulțumit și cu conștiința curată recomand în continuare.
profile image
Robert U.
Client
Reparația acoperișuluiAm avut o problemă pe termen lung cu scurgerile din acoperișul din șindrilă. În trecut, profesioniștii autoproclamați au încercat să-mi rezolve problema, dar fără succes. Într-un final, toată problema a fost rezolvată de domnul Ștefan, care pare să fie un adevărat profesionist împreună cu colegul său. Acoperișul a fost un succes și a trecut testul ploilor abundente fără nicio scurgere. Cred ca prețul este pe măsura muncii efectuate. Am primit chitanță și garanție. Nu pot decât să vă recomand și să vă mulțumesc!
profile image
Ioan Z.
Client
Specialist în gazMunca la acest proiect a fost bine făcută. Pe parcursul proiectului au mai apărut și alte defecte neșteptate, pe care instalatorul le-a rezolvat fără probleme, ne-a sfătuit bine și nici nu a crescut prețul proiectului. Experiență și serviciile excelente le recomandăm. Oferim 5 stele.
profile image
Marian L.
Client
Instalarea sau înlocuirea pardoseliiEu și Marius am fost foarte mulțumiți, ne-a făcut podelele, a venit la timp, a pregătit totul, se vedea că știe ce face :) omul foarte drăguț și muncitor, îl recomandăm tuturor :)
profile image
Alexandra P.
Client
Plăci, faianțăMeșter admirabil. Mi-a plăcut foarte mult calitatea placajului din noua clădire. Sunt entuziasmat. Rapid, profesionist, de înaltă calitate, de omenie. Mircea m-a sfătuit (de multe ori cu prețul), a fost întotdeauna disponibil, iar rezultatul este grozav. ei bine, mulțumesc
profile image
Iulia V.
Client
Reconstrucție apartament, renovare apartamentRecomand acest domn pentru reconstrucții complete. Este un expert în ceea ce face, a rezolvat și probleme neașteptate în timpul reconstrucției. S-a ocupat și de achiziționarea materialelor, ne-a sfătuit cu privire la selecția de produse și mărci. Cunoștea frumos toate intervențiile din apartament și s-a gândit în detaliu la fiecare lucru mic. vă mulțumim
profile image
Dragoș Z.
Client
Lucrări de construcțieMulțumesc domnule Denis, minunat, nu mă așteptam la o asemenea performanță deși a costat puțin mai mult decât ne așteptam, suntem pe deplin multumiți de munca dumneavoastră. Chiar dacă sunteți tânăr, sunteți foarte abil. Vă mulțumim și vă recomandăm în continuare.
profile image
Horea T.
Client
CurățenieAbordare și comunicare foarte drăguță și plăcută. Domn de încredere, punctual. Lucrare de foarte bună calitate, geamuri spălate perfect, de asemenea baie, bucătărie etc. După șase ani de chiriași care au lăsat apartamentul sub un strat de murdărie, domnul Ionuț a făcut o treabă grozavă, pentru care îi mulțumim!
profile image
Mihai J.
Client
Instalații sanitareL-am angajat pe domnul Horea pentru lucrări de instalații sanitare, pentru conectarea propriei conducte de alimentare de la subsol până la apartamentul de la primul etaj, instalare Geberit, și curățarea alimentării cu apă în bucătărie. Ne-a explicat totul și a făcut treaba foarte rapid și de calitate. Suntem mulțumiți.
profile image
Daria K.
Client
Fabricarea mobilieruluiAm comunicat foarte bine cu domnul Petru. Abordarea și design-urile sale vizuale ne-au atras atât de mult încât nici nu ne-am gândit mult timp dacă să-i alegem serviciile sau nu. Prețul este, de asemenea, foarte bun datorită amplorii lucrărilor și cantității materialului.
profile image
Matei M.
Client
Conectarea aparatelorAveam nevoie să conectăm o mașină de spălat vase și suntem foarte mulțumiți de lucrare. Dimineata am depus oferta, ziua ne-am înțeles iar seara deja spălam vasele.
profile image
Mihaela L.
Client
Găsiți experți locali pentru orice
Găsiți experți locali pentru orice
Introduceți o cerere